Infrasauna do bytu - skúsenosti a energetická náročnosť
Dobrý deň , chcem sa opýtať či ste mali niekto doma nejakú napr. 2 miestnu infra saunu ? Aké máte skúsenosti ? Je to veľký žráč energie ?
Chodíme často do sauny , bohužiaľ sa musíme odsťahovať na dedinu a nie vždy bude k dispozícii auto, a aj by sme dosť veľa prevozili keby chodíme do najbližšieho mesta do sauny
Poprosím vás nejaké skúsenosti pripadne ak viete poradiť nejakú konkrétnu s ktorou ste spoko🙂
Mame infra saunu v dome, "zerie" to energie asi ako fen, som v nej kazdy bozi den po sprche na vyhriatie, deti tiez po kupani... vyhriate je to okamzie, vies si nastavit akukolvek aj nizku teplotu..
tiež máme infrasaunu v dome, parádna vec, nám sa veľmi osvedčila. Oboch synov mám športovcov, tí ju využívajú naozaj pravidelne. Zvýšenú spotrebu energie som nejako nezaznamenala, avšak je pravda, že saunu máme už skoro 14 rokov, takže to vlastne už neviem posúdiť. Saunu nám robila česká firma sauny-vital.cz, absolútna spokojnosť
Dievčatá a tieto dvojmiestne sa na akej úrovni pohybujú cenovo?
Volne stojaaca cca. 2000e, my mame vstavanu pod sikmou stenou na mieru pre 4 osoby, bolo to minimalne drahsie...nie je to taka absurdna polozka a sluzi uz dlho...
Dievčatá a tieto dvojmiestne sa na akej úrovni pohybujú cenovo?
@anonym_cc4daf my máme z Mountfieldu už 7 r a sme spokojni
@anonym_cc4daf my máme z Mountfieldu už 7 r a sme spokojni
@anonym_33d7af a aké sú prosím ťa (aj ostatných) reálne náklady na elektriku ? tiež uvažujem, keď som chodila každý týždeň do sauny, tak mi to veľmi pomohlo , len sa bojím tých nedoplatkov

@anonym_autor kamarátka ma a jediný kto tam chodí som ja😉ale finančne, úspora času a efekt pre zdravie podľa mňa za to stojí, keď to chcete používať pravidelne.