icon

Inšpirácia - predelenie izby

mama4444
11. jún 2023

Dobry den. Idem po radu ( bez murovania ) CHCEM rozdelit SPALNU OD DETSKEJ IZBY , izba 6 metrov.
Ako / s čim mozem predelit kludne hodte aj inspiracie vasich izieb.
Ja som pozerala jednu velku skrinu ale tie stoja viac ako 500€ 🙄

Dakujem

peter0123
11. jún 2023

@mama4444 fotky nemám, lebo v marci sme sa dali sadrokartonovú stenu s posuvnými dverami ale asi desaťročie sme mali predelenú izbu šatníkovou skriňou, čo som kúpila s pod ruky za stovku

denkabemommy
11. jún 2023

@mama4444 stačí pár dosiek a šikovný manžel 😊. Záležitosť tak cca do 200€

babababka
11. jún 2023

Paraván.

mediana
11. jún 2023

My sme chceli súkromie, teda izba 5x5m, síce na "spalni" nie je okno, ale mame tam prívod vzduchu cez ventiláciu v potrubí (býva nad gaučom úplne hore, teraz ju malujeme). Konštrukcia z profilov + osb dosky. Vyšlo to do 300e aj s montážou asi. Dnu mame postel, poličky, knižky, stolíky nástenné, nič viac na spanie nechýba 😃

luccija
11. jún 2023

@mama4444 skriňa Ti zaberie minimálne 60 CM spravila by som to zo sadrokartonu

veselo_neveselo
11. jún 2023

Zbehni na modrustrechu, tam sa o tom urco popisalo v minulosti.

dilino
11. jún 2023

@mediana super nápad šikovna si.

kp7333
11. jún 2023

Dala by som sadrokartonovu priecku s vyplnou z mineralnej vlny kvoli odhlucnenie.

leskovael
11. jún 2023

No keď hľadáš jednoduché a čo najlacnejšie riešenie riešenie tak kúp kallax, vložky či dvierka si doplníš podľa seba a máš to predelené.

kacena4
11. jún 2023

my sme delili izbu skriňami delili sme deti takže kazde jedno malo svoju skrinu otocene k sebe. nepises podorys, rozmery, kde je okno, dvere

tersanas
11. jún 2023

@mediana krásny gauč aj kreslo, môžem sa spýtať, odkiaľ ich máte? Ďakujem 🙂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
mediana
11. jún 2023

@tersanas dikes, gauc je ok-nabytok.sk - Poliak, online obchod, bol to risk, ale spokojní sme veľmi. Totiž v podobnom rozmere bol problém nájsť niečo, tak sme riskli. A kreslo je Moebelix

tersanas
11. jún 2023

@mediana ďakujem 🙂

alzbeta2041
9. mar 2024

@mediana kto vám to robil?

mediana
9. mar 2024

@alzbeta2041 sami sme si, je to konštrukcia z profilov hliníkových a osb dosky. Na to obklad

queeeen
6. júl 2024

@mediana nedas prosim ta foto z vnutra

kulumulu123
6. júl 2024

@mama4444 normalne dvere z rolldorovej skrine da sa ti otvorit aj zatvorit podla potreby... Ked si doma sama kludne otvor a mas privod vzduchu ked spis ak mas navstevu v obyvacke pozatvaras a nikto nevidi do spalne...

17alenka
4. máj 2025
@mediana

My sme chceli súkromie, teda izba 5x5m, síce na "spalni" nie je okno, ale mame tam prívod vzduchu cez ventiláciu v potrubí (býva nad gaučom úplne hore, teraz ju malujeme). Konštrukcia z profilov + osb dosky. Vyšlo to do 300e aj s montážou asi. Dnu mame postel, poličky, knižky, stolíky nástenné, nič viac na spanie nechýba 😃

@mediana ahoj prosím ťa a dnu ste do tých U dali aj sklenú vatu? Alebo len konštrukcia z U a navrtali OSB. A výplň je duta?

mediana
4. máj 2025
@17alenka

@mediana ahoj prosím ťa a dnu ste do tých U dali aj sklenú vatu? Alebo len konštrukcia z U a navrtali OSB. A výplň je duta?

@17alenka vypln je duta, nic sme tam nedavali

17alenka
5. máj 2025
@mediana

@17alenka vypln je duta, nic sme tam nedavali

@mediana a celá izba má 5x5? Alebo len ten priestor? Máme 6m2 izbu na dĺžku. A nepošleš mi ako to dnu vyzerá?

mediana
5. máj 2025
@17alenka

@mediana a celá izba má 5x5? Alebo len ten priestor? Máme 6m2 izbu na dĺžku. A nepošleš mi ako to dnu vyzerá?

@17alenka cela izba ma 5x5, odfotim zajtra, dobre?