Inšpirácie pre zariadenie sivo bielej domácnosti
Ahojte.. viete mi prosím poslať fotky vašich domácností na inšpiráciu? Ideme prerábať domček a ja nemám absolútne predstavu ako čo kde.. neviem aku kuchyňu (bude Lkova po celej stene a pod oknom ), neviem ako zladiť obývačku.. podlahu by som chcela v celom domu odtieň sivej (niečo svetlejšie )
Viem len jedno, žeby som chcela všetko v sivo bielej farbe so svetlejšim drevom napr. Dub Sonoma..
ak budes mat svetlosivu podlahu (dreveny dekor), tak daj pozor, aby sa ti to nebilo s tym svetlym dubom (tepla-studena farba). my mame tiez svetlosivu podlahu (vinyl), ale nabytok potom uz len biely.
ak budes mat svetlosivu podlahu (dreveny dekor), tak daj pozor, aby sa ti to nebilo s tym svetlym dubom (tepla-studena farba). my mame tiez svetlosivu podlahu (vinyl), ale nabytok potom uz len biely.
@deedol vsade biely nábytok máte ? Ja som to len trochu chcela "oživiť " tým drevom..napr. pracovná doska, nejaká skrinka.. ale samozrejme si dám rada poradiť
@petushqa2710 tiež by som hľadala na pintereste
@petushqa2710 tiež by som hľadala na pintereste
@anonym_7a0f36 ďakujem pozriem
@deedol vsade biely nábytok máte ? Ja som to len trochu chcela "oživiť " tým drevom..napr. pracovná doska, nejaká skrinka.. ale samozrejme si dám rada poradiť
@petushqa2710 v kuchyni mame horne skrinky sive, ale iba jednofarebne, nie drevodekor. inak vsade biele a ozivuju to kvety a doplnky. ale ano, niekomu to moze pripadat strohe 🙂
@anonym_7a0f36 ďakujem pozriem
@petushqa2710 hlavne chod na modru strechu,tam su obyvacky aj pofotene.Tam mas vsetko,co potrebujes.
my mame svetlo sivu podlahu v celom dome, nabytok biely, gauc, deti postele aj manzelska postel siva, drevodekor (dub nebraska) len v kuchyni a v chodbe v kombinacii s bielou.
Mám zariadené svetlo šedé podlahy, biely a béžový nábytok..nebije sa to
@anonym_autor to drevo ti to oživí, ja mám sivo-bielu len kuchyňu, ale pracovné dosky svetlejšie drevo (odtieň si už nepamätám) a vyzerá to dobre, tak to nejak tú sivo-bielu kombináciu "preteplilo"
my mame svetlo sivu podlahu v celom dome, nabytok biely, gauc, deti postele aj manzelska postel siva, drevodekor (dub nebraska) len v kuchyni a v chodbe v kombinacii s bielou.
@anonym_030c58 viete mi prosím poslať nejaké fotky kľudne do správy ? 🙏🙂
Mám zariadené svetlo šedé podlahy, biely a béžový nábytok..nebije sa to
@anonym_b2830d viete mi poslať nejaké fotky kľudne do správy? Budem vďačná 🙏🙂

@petushqa2710 navstiv pinterest . je tam inspiracii az az