icon

Je práčka AEG najlepšou voľbou nad 10 kg?

fantaghiro21
6. mar 2024

Ženy , mám prosbu.
Pred pár dňami som sa na mojom profile radila, či kúpiť novú práčku na 11kg (pri počte osôb 5 doma - najmladší ma 5 mesiacov).Momentálne mám pracku na 6kg a je to veľmi málo. Dospela som k záveru a na základe rád, že pod 10kg teda určite nepôjdem .

Mám vybratú práčku. V podstate do 700 eur. Samsung WW11BB744DGES7
- energetická trieda A ( samozrejme, ak by ma niekto chcel presviedčať , že spotrebič nikdy nedosiahne ener. triedu aku píšu, kedže je to umelo nahodnotene, ale iné horsie dobrovolne nekupujem )vždy vyberam A
- 1400 ot
- spotreba vody ma 54l (co som videla pri aeg myslim aj s mensou spotrebou )
- 23 programov ( relane si myslim ze vsetky ani nevyužjem , ale v ramci vsetkeho ma nejake cistenia bubna atd -aj ked ja vždy pri pracke pouzivam ocot a mechanicke umytie handrou pomedzi tesnenie , zasobnik na prasok atd atd.... )
- pre mna ako parameter chcem parne pranie, program pre outdoor, rýchlo pranie...
Hlučnost mi nevadí, ani výška, rozmery, nakolko pracka bude v pracovni a miesta tam mam dostatok.
Nechcem však kúpiť mačku vo vreci. So Samsungom som v minulosti bola spokojná .Ale zamyslela som sa , že ked len samsung stojí do 700 eur, za tu sumu kúpim ospevovaný AEG do 800. Nemám s tou značkou skúsenosti. Aby to nedopadlo tak, ako je to pri niektorých typoch aut. Je to "len znacka" a v podstate kazivost nadovsetko.
Vcera som si otvorila stranku AEG a citala- Celkom zaujimave ,ale to mam tak na dalsie mesiace studia. pacila sa mi funkcia autodose, pri niektorých doživotna zaruka, ot 1600 aj pri nižsich cenach. Ale niektore mali takmer rovnake parametre a jedna stala 1500 dalsia 800.Trosku som nepochopila preco .Preto si to chcem trochu ulahcit

Hladam preto pomoc , pre tie co mate AEG , v kategoriach tak do 800eur.
Najlepsie aj typ zdielat, aby som si vedela tie pracky porovnat a "odpichnut" sa.
ak mi to tu" pani a damy pod lupou" nezavrhli a nebudu to brat ako reklamu....
Dakujem

Strana
z3
katrin21
7. mar 2024

@fantaghiro21 mam AEG a je super, odporucam. Spokojnost

evaachesa
7. mar 2024

@fion22 no vyskusajte a dajte vedieť. ☺️ Mne trvalo vyše roka ak nie viac kým som ten program vyskúšala. 😂
Inak tiež využívam aj to osvieženie v sušičke. 😃👍

Strana
z3