Je sušička vhodná na športové oblečenie?
Ahojte, využívate sušičku aj na sušenie športového pradla? Resp. máte takú, ktorá ma aj špeciálny program na outdoor oblečenie a športové oblečenie a máte s tým aj dobrú skúsenosť? Mame dosť drahé cyklistické a bežecké oblečenie a už mám nočné mory z večného sušiaku v izbe, tak zvažujem kúpu sušičky, ale teda bojím sa aby sa takéto oblečenie nepoškodilo, nakoľko sa všade uvádza, že sa nemá sušiť v sušičke. Také ako goretex chápem, že sa nesmie, ale bežne funkčné dresy, trička, bibsy atd by sa asi na týchto programoch mohlo, či? Budem vďačná aj za nejaký tip na sušičku.
@brrunetkaa ja mam 8-rocnu AEG a ma funkciu zvlast outdoor a zvlast sportove oblecenie. Uplne v pohode, ale my zasa toho nemame tak vela...
ano treba susicku aeg najlepsie 9 serie...tam mas najlepsie technologie...
@brrunetkaa susim. Outdoor program nemam susim to na sportovom nic sa tomu nestalo
suším všetko, je tam veľa programov, a všetko je ok
Ďakujem pekne 🙂 pôjdeme do toho teda
Za mňa outdoorové veci na jemny program v pohode aj paperove vankúše a bundy sú ok máme Beko. Čo nie je ok sú tričká, ponožky a niekedy posteľné prádlo a uteraky, tie sa zakaždým zmenšia a neviem čo s tým. Vyskúšala som možné aj nemožné

@brrunetkaa normálne suším v sušicke lyžiarske oblečenie,gore tex bundy,nohavice,paperovu lyžiarsku 400€bundu a aj páperový kabát v podobnej cene
Ano mám program špeciálne aj na športové a aj na paperie a málokedy používam