icon

Je sušička vhodná na športové oblečenie?

brrunetkaa
19. okt 2025

Ahojte, využívate sušičku aj na sušenie športového pradla? Resp. máte takú, ktorá ma aj špeciálny program na outdoor oblečenie a športové oblečenie a máte s tým aj dobrú skúsenosť? Mame dosť drahé cyklistické a bežecké oblečenie a už mám nočné mory z večného sušiaku v izbe, tak zvažujem kúpu sušičky, ale teda bojím sa aby sa takéto oblečenie nepoškodilo, nakoľko sa všade uvádza, že sa nemá sušiť v sušičke. Také ako goretex chápem, že sa nesmie, ale bežne funkčné dresy, trička, bibsy atd by sa asi na týchto programoch mohlo, či? Budem vďačná aj za nejaký tip na sušičku.

minenkaa
19. okt 2025

@brrunetkaa normálne suším v sušicke lyžiarske oblečenie,gore tex bundy,nohavice,paperovu lyžiarsku 400€bundu a aj páperový kabát v podobnej cene
Ano mám program špeciálne aj na športové a aj na paperie a málokedy používam

tenerifka
19. okt 2025

@brrunetkaa ja mam 8-rocnu AEG a ma funkciu zvlast outdoor a zvlast sportove oblecenie. Uplne v pohode, ale my zasa toho nemame tak vela...

luxus10
19. okt 2025

ano treba susicku aeg najlepsie 9 serie...tam mas najlepsie technologie...

slavomira236
19. okt 2025

@brrunetkaa susim. Outdoor program nemam susim to na sportovom nic sa tomu nestalo

alenka58
19. okt 2025

suším všetko, je tam veľa programov, a všetko je ok

brrunetkaa
autor
19. okt 2025

Ďakujem pekne 🙂 pôjdeme do toho teda

venusa915
26. nov 2025

Za mňa outdoorové veci na jemny program v pohode aj paperove vankúše a bundy sú ok máme Beko. Čo nie je ok sú tričká, ponožky a niekedy posteľné prádlo a uteraky, tie sa zakaždým zmenšia a neviem čo s tým. Vyskúšala som možné aj nemožné