icon

Je trápne brať vysávač na splátky?

7. nov 2024

Chceme ísť do nayka.. už dlho mám vysnívaný vysavac dyson v15 .. a teraz tam majú že na splátky na 6 mesiacov bez akéhokoľvek preplatenia bez akontácie ..
akurát mi je trápne to tam povedať že na splátky.. 🤦🏻‍♀️ prosím poraďte mi odhodlať sa 😅 jasne že mam peniaze si ho zaplatiť aj naraz, ale príde mi lepšie po 100€ mesačne 6x ako toľko vyhodiť naraz

Strana
z2
hellwant
7. nov 2024

Nie, hlavne chyť akciu, ked naš 0% navýšenie.😉

koniarova
7. nov 2024

Čo je na tom trápne? Často tam kupujem na splátky. Je to do pol roka bez navýšenia.

katka700
7. nov 2024

Prečo by to malo byť trápne? Len si over či pri kúpe na splátky nestojí viac ako keď kúpiš a zaplatíš plnú sumu.

autor
7. nov 2024

@katka700 nie .. nepreplatim nič cena je rovnaká akurát rozpočítana na 6 splátok

maranco
7. nov 2024

Over si cenu cez https://www.heureka.sk/ za koľko ho majú inde

stellarstar
7. nov 2024

Na čo kupuje človek niečo ak nemá na to peniaze?

blondinka95
7. nov 2024

Ja som si brala ma splátky pracku,ktorá nestala ani 400e.. a co?

autor
7. nov 2024

@koniarova a ako to býva so splátkou nevieš kolkateho v mesiaci? Raz si tam priateľ zobral na splátky a najbližšia splátka bola až o mesiac..

koniarova
7. nov 2024

A prečo si ho z toho Nay neobjednas na splátky cez eshop?

koniarova
7. nov 2024

To už nepamätám. Tuším som si to sama zadala. Ale tam môžeš zaplatiť kedykoľvek a akúkoľvek sumu. Akurát to musíš splatiť do 6 mesiacov.
Aj ja som mala až o mesiac najbližšiu splátku.

nikoletta1712
7. nov 2024

@stellarstar Lebo nie každý človek môže dať naraz cca 300€ za spotrebiče, ktoré sú v domácnosti nutné?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
7. nov 2024

@nikoletta1712 tak kúpim niečo lacnejšie? Nie? Nerýpem len sa pýtam aj keď ok možno je to dobrá značka. Nvm. My fičíme na sencor a medion a spoko

koniarova
7. nov 2024

Oni ten splátkový kalendár nastavia na 7 mesiacov. Ale keď do 6 splatis, tak vtedy to je bez navýšenia.

autor
7. nov 2024

@stellarstar keby pozorne čítaš tak vieš, že mám peniaze na to zaplatiť si ho aj naraz, ale príde mi lepšie si to rozdeliť na 6 splátok pokiaľ nič nepreplatim

stellarstar
7. nov 2024

To áno ja som sa pýtala všeobecne

unicornlady
7. nov 2024

Ja tento vysávač nepoznám, ale čo pozerám stojí okolo 600-800eur.
Len zo zvedavosti, čím je taký výnimočný, že je to také drahé.

autor
7. nov 2024

No ideme tam… držte palce😂😂

zuzubb007
7. nov 2024

Áno je to kravina, keď raz máš peniaze na to zaplatím celé a mám pokoj a nie mysliet, že treba každý mesiac pustiť 100 eur, nikdy by som takto neuvažovala

koniarova
7. nov 2024

Budú chcieť výplatne pásky. Teda tuším chceli. 🤔 Teraz neviem.

autor
7. nov 2024

@koniarova nestačia výpisy z účtu?

koniarova
7. nov 2024

Neviem veru. 🤔 Nepamätám. Choďte. Veď povedia.

sima234
7. nov 2024

Kľudne chodťe. Oni si to overia online hneď, dáš občiansky a hotovo. My tiež berieme veci na splátky a nie, nie je to preto, žeby sme na to nemali peniaze, ale prečo minúť naraz peniaze, keď mesačne si ani nevšimneš, že si zaplatila splátku.

cyberk
7. nov 2024

Ano je, ak na to mas, kup to hned, nechapem pointe sa upisat niecomu, mesacne splacat, ked si to mozes aj hned kupit 🙄

autor
7. nov 2024

@sima234 dakujeem ❤️

misinka0611
7. nov 2024

Čo je na tom trápne? Ten vysávač je strasne drahý, takže nikto sa tomu čudovať ani nebude.

biglovemom
7. nov 2024

Si sisi?😃preco trapne?

Ja Dysonv12 na splatky brala ,mne je luto z bocaku brat naraz 500e🤣🤣

10 splatok po 50e bez navysenia 👌🏻
Predtym som TV splatila, tiez tak brala tak,bez navysenia.

gejb
7. nov 2024

@unicornlady dyson medzi vysavacmi je ako iPhone medzi telefónmi....nie je to čínska značka a je to kvalitne.
Nájdeš síce rovnaké parametre aj pri iných značkách ale proste je to TEN Dyson. 🤷‍♀️
...a ma svetielko 🤣

luxus10
7. nov 2024

zaujimave,beznej osobej je trapne si brat na splatky, a romaci si beru veselo v nay na splatky kolobezky elektricke, a zaplatia len akontaciu, a uz nikdy nic viac a veselo sa vozia, ani doklady im nebolo treba o prijme...

luxus10
7. nov 2024

inak v parndorfe je dyson outlet predajna a korejky tam jazdia autobusmi pre vysavace...za lepsie ceny...

Strana
z2