icon

Je umývačka riadu ďaleko od drezu problém?

fazulka21
17. nov 2023

Ahojte, máte niektorá umyvačku riadu ďalej od drezu? Vychadza mi to asi 4metre. Je to problém? Popripade má niekto umývačku riadu (vývod) napojený na sifon z vane? (Nie umyvacka nebude v kupelni) Ďakujem

Strana
z2
nafka0483
17. nov 2023

@nwnw Neviem ako ju pouzivas ale ja umyvam v umyvacje vsetko (okrem drevenych veci) a nic neodmacam, nepredumyvam a riad mam cisty 🤷‍♀️

Denne ide 1-2x, podla toho kolko varim/peciem.

nwnw
17. nov 2023

@nafka0483 no mne to nevycistila 🥺 ale iba z hrncov. Taniere hej, no a estetopka su take ususene spiny na riadoch. Teraz neviem ci je zla umyvacka, tablety alebo pouzivanie. Nakladam vecer, niekedy po celom dni very mam co robit docistit zaschnute.

nafka0483
17. nov 2023

@nwnw Filtre mas vycistene? Skus intenzivnejsi program, ine tablety?

Mne napriklad zapekacia misa na kratkom programe neostane cista, ale na inom programe v pohode. A kapsule jar platinum davam. Pri predchadzajucej umyvacke som mohla akekolvek, teraz mi napr tie w5 z lidlu umyvaju nedobre.

fazulka21
autor
18. nov 2023

Dievčatá, som rada že ste si tu pokecali 😀 Ja som svoj problem vyriešila, takže kľudne.

nafka0483
18. nov 2023

@fazulka21 Da sa zapojit? Ako si vyriesila?

simca06022011
18. nov 2023

@lizatko1009 tak neviem ja zvyšky z jedál nedávam do umývačky... čiže ryza sa mi tam nemá ako dostať..

fazulka21
autor
18. nov 2023

@nafka0483 proste prevrtam jednu dieru do skrinky na odtokovu hadicu a ušetrím 2metre a môžem to kašľať. Aj tak to nebude vidieť a vybafčo.

Strana
z2