icon

Je vhodné ponúknuť návšteve spanie na gauči?

6. feb 2025

Není blbé keď spíme na gauči a keď niekedy občas príde návšteva ich tam pozveme?

zojazoja
6. feb 2025

Nie. Mne je to napríklad úplne fuk. V pohode to tak robte dalej.

marhulka13
6. feb 2025

A dôvod? Kým ich neusadite na rozhádzany gauč, tak ok

colsami
6. feb 2025

Kym nesedi navsteva v perinach...
Ved tak funguje mnoho ludi v mensich bytoch, napr dvojizbakoch, ak maju aj deti.

nafka0483
6. feb 2025

Ak mas ten gauc rozlozeny a maju si sadnut na plachtu na ktorej spis tak ano to je blbe. Ak normalne odlozis plachtu, paplon atd, tak je to predsa uplne ok.

h2
6. feb 2025

Stavím sa, že pôvodný názov diskusie bol úplne iný. Lebo nezodpovedá textu. Ako vždy, keď sa admin rozhodne "vylepšovať" názov. A ako vždy to úplne po**re!

deedol
6. feb 2025

@h2 ja neviem, ci to robia narychlo alebo co, ale tiez som si vsimla, ze akoby vobec necitali s porozumenim. to je platena cinnost, ci dobrovolna? lebo teda ako pracovny vykon nic moc...

mimka1402
6. feb 2025

@h2 Hlavne keď zmení význam diskusie o 180 stupňov.
Z názvu vždy vyjde niečo iné než o čo v skutočnosti ide...
Je to ukážka ako chýba čítanie s porozumenim dospelým ľuďom.

h2
6. feb 2025

@deedol Ja už som to tu videla bez preháňania aspoň 50x, zmenia názov na niečo úplne iné, absolútne nezodpovedajúce textu diskusie. A veľmi veľakrát som už na to aj upozornila. Tak ja neviem, či je to úmysel, alebo ignorantstvo... 🤨

h2
6. feb 2025

@mimka1402 Mne hlavne nie je jasné, PREČO to robia?! Veľakrát je pôvodný názov úplne v poriadku. (Niekedy aj nie je, ale tých prípadov je menšina.)

h2
6. feb 2025

Autorka, prosím ťa, len tak, pre zaujímavosť, aký si mala pôvodný názov diskusie?

deedol
6. feb 2025

@h2 podla mna to robia kvoli vyhladavaniu cez google a pod. ale uplne nezmyselne.

h2
6. feb 2025

@deedol To nedáva vôbec zmysel. Ako by ovplyvnilo vyhľadávanie cez Google, keby dali správny názov?

viestta
6. feb 2025

@deedol ak by davali nazov diskusie, ktory zodpoveda obsahu, tak aj Googel by lepsie vyhladaval

viestta
6. feb 2025

Autorka, co by na tom malo byt blbe? Navsteva by sa citila blbo ak by sedela na gauci, ktory sa v noci pouziva na spanie? Alebo mas byby pocit, ze spis na gauci, kde pred tym sedela navsteva? Vsak tych co pozves na navstevu hadam poznas, takze predpokladam, ze vies aj na akej urovni je ich hygiena

h2
6. feb 2025

@admin ĎAKUJEM! 🙏

natalka13
6. feb 2025

nechapem mas upratany gauc bez perin tak nvsteva nevie ze tam spavas.

domkakvet
6. feb 2025

Nie, je to v poriadku, pokial im date ciste postelne pradlo.

h2
6. feb 2025

@domkakvet Návšteva tam nebude spať, spávajú tam domáci. Pýta sa, či nie je blbé prípadnú návštevu usadiť tam, kde oni obvykle spávajú.

domkakvet
6. feb 2025

@h2 jaaaaj tak, tusim zasa zmenili nazov, ak si dobre pamatam, cize najskor prepisali nazov autorky a teraz zasa prepisali. Tak odpoved, nie je to blbe kludne ich tam usadte, samozrejme periny zbalit ☺

h2
6. feb 2025

@domkakvet Áno, zmenili, lebo som im napísala. 😉

domkakvet
6. feb 2025

@h2 super, lebo viem, ze nazov menia, tak citam hlavne text, ale v tomto pripade to aj tak uplne pomylilo ta ich zmena ☺