Ako sa venujete rodine počas návštevy?

26. dec 2019

Ahojte, ako sa venujete rodine, ked k Vam pride na navstevu? Myslim, ked byvaju dalej a teda pridu k Vam dajme tomu raz za mesiac, a kazdy den spolu volate. Ono 1-2 hodiny sa clovek v pohode rozprava, ale potom? Aj dnes sme navstevu rodiny s ktorou denne volam, a chodi k nam raz do mesiaca. Vedela som dopredu, ze bude asi 4 hodiny. No my s manzelom nikdy nesedime v obyvacke 4 hodiny len tak. Zvacsa tam kukame poleziacky film. Alebo kecame, hrame sa na mobiloch. Kedze deti nemame vacsinu casu sme v spalni, v pohodli kecame. No pride navsteva, a zrazu musime 4 hodiny sediet na gauci. Ako prve 2 hodiny kecame, ale potom mne je uz strasne dlho. Najradsej by som si uz na gauc lahla, a v klude kukala telku, atd. Ale navsteve sa treba venovat. Riesime to inokedy tak, ze ideme do restauracie, do kaviarne, atd., vtedy cas rychlo prejde. No dnes sviatok, nikde sa nedalo ist, a ja som uz po 2 hodinach len na cas kukala 😕. Rodinu mam velmi rada, ale 4 hodiny na gauci sediet je vela 😕

nnmm

dskjhfdlkdjhl
26. dec 2019

Tak ste ich mali zobrat na prechadzku, cerstvy vzduch je isto lepsi, ako sedenie na gauci.

ajka0207
26. dec 2019

A preco pridu na styri hodiny, ked sa po dvoch nudite? Vsak mohli ist domov, ci? U nas sme sa vzdy rozpravali, kym sa nam chcelo a potom sme sa rozišli.

sense
26. dec 2019

Zobrat na prechadzku na cerstvy vzduch.... Alebo spoloc.hry

autor
26. dec 2019

@ajka0207 lebo 4 hodiny cestuju, 2 k nam a 2 hodiny od nas. Tak zase hodinu byt na navsteve, no neviem. Inokedy chodime kade tade, ako som pisala vysie. Ale manzel je prechladnuty, do zimy sa dnes nedalo ist.

autor
26. dec 2019

@sense 4 hodiny sa prechadzat? Ked 2 hodiny len k nam cestovali. Ved to je unavne

stanulienkat
26. dec 2019

Ja si neviem predstavit,ze by som u niekoho lapela na navsteve 4 hodiny. Zhruba po 1-1,5 hod. sa zdvihnem a idem,lebo viem,ze pre hostitela je to unavne. U rodiny sa snazim nebyt dlhsie ako 2 hod.

autor
26. dec 2019

@stanulienkat ved, keby byvali blizsie tak tiez radsej 2 krat za mesiac pridu. Ale takto pridu raz za mesiac, a chcu byt s nami dlhsie. No je to ozaj unavne. Vzdy chodime kade tade ked pridu, tak to bolo vzdy v pohode. No dnes vsetko zavrete, a von zima, manzel prechladnuty. No iba na gauci sa dalo sediet, ale 4 hodiny....Ach

thoughtfulweirdo
26. dec 2019

My vždy hráme spoločenské hry 🙂 také Activity rozprudia ohromnu zábavu pri hosťoch akéhokoľvek veku

stela01
26. dec 2019

Odkiaľ si ?
Toľko je možnosti ....
čo by ste robili keby že prídu na víkend ?

U nás buď plánujeme kultúru divadlo kino , reštaurácia výlet atd
Doma - spoločenské hry , varíme si spolu u nás sú už deti tak že s deťmi hry ale aj tv film v tv a aj si lahneme na gauč .

Čo ľudia len do nákupných centier sa vedia chodiť prechádzať ?

cawes
26. dec 2019

Okrem toho ze s priatelom lezite na gauci pozerate twlku alebo do mobilu robite aj nieco ine? Ja mam super kamosku byva od nas asi hodku autom ked ideme na navstevu tak väcsinou ideme na obed a odchadzame okolo 20-22 zalezi ci je vikend alebo nie . Nikdy sme sa spolu nenudili, chlapi vzdy pokecali, vzdy sa nasmejeme, hrame hry atd.

danielinaa
26. dec 2019

My sme velka rodina, dakedy aj 20 ludi sa zideme ale vzdy aspon 3-4 hodiny sa posedi. 🙂 Pre nas by bolo 1,5 az 2 hod malo. 🙂 To sa neda takto pausalizovat. @stanulienkat

diewcatqoo
26. dec 2019

Zahrajte si nejake spolocenske hry. K nam tiez takto chodieva jedna navsteva, nebyvaju daleko, su u nas min 2x do mesiaca a tiez chodievaju aspon na to 4-5h. Po case fakt uz clovek nema o com kecat a spolocenska hra to zachrani. My casto hravame poker alebo dostihy

autor
26. dec 2019

@stela01 v lete s touto rodinou chodime na rozne vylety, ale je zima

autor
26. dec 2019

@cawes je to manzel, nie priatel 😊. A robime s manzelom vsetko mozne, teda nikdy sa spolu nenudime. Ja som opisovala, ze doma nikdy nesedime s manzelom 4 hodiny na gauci. A je ine kecat s kamoskou. To tiez nam ujdu 4 hodiny ani neviem ako. Ja som pisala o rodine nad 60 rokov 😊.

z1984
26. dec 2019

Aj ja som nachladnuta a boli sme sa prejst

deti95060810
26. dec 2019

chápem ťa...k nám chodí návšteva - cestuje asi 1 hod. a sedí pol dňa u nás...čo je moc to je moc...

autor
26. dec 2019

@z1984 nuz ale moj manzel aj kasle, boli ho hrdlo, a iba caje pije, parelen grip, atd. Lieci sa uz tyzden, a neprechadza ho to. Tak sme nesli na prechazdku. No prvy krat sme celu navstevu doma sedeli, a nesli niekam s navstevou a bolo to unavne. Ale nabuduce zbehneme uz ako obvykle kade tade, a bude super 😊

wena
26. dec 2019

Záleží od návštevy, k nám väčšinou chodia kamaráti, s ktorými sa dokážeme rozprávať aj viac ako 4 hodiny a vôbec nám s nimi nie je dlho. Milujem keď k nám prídu a sú čo najdlhšie. Ale sú návštevy, kde mi aj polhodina s tými ľuďmi stačí.
Mne tie 4 hodiny neprídu nejako dlho pokiaľ mám tých ľudí rada, u nás sa proste rozprávame, pomedzi to si dáme kávu, koláč, víno atď. Ak máme nejaké zaujímavé fotky tak im ukážeme alebo oni nám.
My s mužom ani keď sme sami neležíme na gauči a nepozeráme telku, ani nie sme na mobiloch, takže mne toto nechýba vôbec pri návšteve.

sense
26. dec 2019

Posediet ist sa prejst posediet.... nemusite chodit 4hodiny... ale po 1,5-2hod kef sana hodinu hodinu a polprejdete nic sa nestane... ved pocas cestovania sedia

autor
26. dec 2019

@wena nuz tak my po veceroch teraz v zime lezime s manzelom na gauci a kukame stiahnute filmy romanticky v objati 😊, a kecame pri tom. Aj teraz ideme kukat 😊. A cez den sa aj na mobiloch pohrame. Ja sa pobavim na konikovi a manzel hra hru biliard 😊. A okrem toho stale chodime po vyletoch, sportujeme atd. Preto mi bolo vela 4 hodiny zrazu sediet na gauci.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alchemilkazltozelena
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fokuska
26. dec 2019

@alchemilkazltozelena Co ak dieta nechcu alebo horsie - velmi chcu a nedari sa?

janinah
26. dec 2019

Ja by som zas nevydržala hodiny filmy kukať natiahnutá na gauči,to radšej s tou rodinou debatovať.A by ma piclo,že kamsi docestujem po dvoch hodinách a domáca pani sa začne nudiť ....dúfam,že si to tvoja návšteva nevšimla.

sapetka
26. dec 2019

Kolko mate rokov?

janulik2008
26. dec 2019

@alchemilkazltozelena to je odpoveď 🤦‍♀️

karolinakr
26. dec 2019

Bud rada..Vcera dosla segra s malym, nevyzliekli sa nevyzuli, maly rychlostou 30m/s sa hodil pod stromcek, v rekordnom case 5sekund vybaloval jeden darcek za druhym a potom som uz videla len ich chrbat jak odchadzali.A vtedy som si povedala:" a toto dofrasa co malo znamenat?"

tykat
26. dec 2019

To su rodicia?
Ak nie tak by som navstevu raz do mesiaca "zrusila". Co maju co u vas vysedavat 4h ked ste v kontakte denne. A pozvala by som ich ked bude pekne pocasie alebo ked budete mat program.
Ak su to rodicia tak by som si kludne lahla na gauc a pozerala s nimi film, alebo si nieco robila, tak ako bezne ked si doma len s muzom. Mozno sa aj oni natiahnu a podriemkaju. Mozno ani nestoja o nejake "venovanie sa" len chcu byt s vami.

marca12
26. dec 2019

U nas su tiez navstevy aj 5 hodin,ak pridu z dalej. V lete poobzerame zahradu. Teraz v zime sedime,jeme,zapneme telku. Ak pridu aj deti, hrame hry. Aj my mame obcas hluche miesta,ale vzdy niekto nieco trepne alebo vidime nieco v telke tak sa tema zvrtne na to. Inak aj ja som bola dnes na navsteve,vekova kategoria nad 60 rokov a po hodine nebolo o com kecat. 😀

eva8
26. dec 2019

keď už je taká nuda, tak zapnúť telkum, alebo si pozrieť cez počítač nejaký film a popritom sa rozprávať, komentovať....