icon

Je závesné kreslo pohodlné na menšiu terasu?

4. apr 2025

Ahojte, neviete či je toto závesné kreslo pohodlné na sedenie?https://www.moebelix.sk/p/bessagi-garden-zavesn...
Máme menšiu terasu, tak hľadáme niečo menších rozmerov. Vďaka

Je závesné kreslo pohodlné na menšiu terasu?
oslo1
4. apr 2025

Egg chair je super,
mame vacsie, pre 3 osoby a je velmi pohodlne.
Dost mojich znamych ma Egg chair a naozaj je pohodlne

sowhat
4. apr 2025

za mna je to taka trendovka, ale mne sa v nom nesedi dobre... nechapem, ako sa niekomu v tom moze dobre sediet - ved to je peklo pre chrbticu

tina1549
4. apr 2025

ja mám také to klasické vajíčko z kondela a nie je pohodlné na vzpriamené sedenie, ale keď sa zošuchnete nižšie a niekde si vyložíte nohy je to super :D ale vzpriamene sa tam nedá sedieť keďže je to zaoblené

ukgirls
4. apr 2025

mala som a posunula som ... nepohodlne a hrozne na chrbticu .. za tu cenu sa da kupit pohodlnejsie sedenie ...

pe_mi
4. apr 2025

Ahojte, mohli by ste poposielať fotky, možno link aké máte a ste spokojné.

simsalabim
4. apr 2025

Toto je sedenie iba pre ludi si zdravou chrbticou, inak peklo na platnicky.

tina1549
4. apr 2025

@pe_mi https://www.kondela.sk/zahrada-zavesne-hojdacie... ja mám toto je super ale ozaj musíte nájsť správnu polohu

anos18
5. apr 2025

Ani mne sa v ňom dobre nesedí, skúšala som na návšteve, otrasné

misanthropicdann
5. apr 2025

My máme podobné a je mi to nepohldne.
Za druhé veľmi rýchlo to vyschne popraska a potrha sa ak to necháte vonku (slnko, vlhkosť, zmeny teploty).
Pre mňa to bolo výhodených 300€.

betulinka1
5. apr 2025

Ked si sadnes normalne, tak moc pohodlne nie je. Ja sedim/lezim na šírku a citam v tom knihy. Je to moje kreslo a nedam na neho dopustiť. Mam na nom solarne svetielka a naozaj je to super. Sem tam sa so mnou zvali aj moj syn a len tak sa tam jemne hojdame. Mam ho uz 5 rokov.

marca12
9. apr 2025

Ja v nom velmi rada lenosim. Poskladam sa tam alebo si nohy vylozim na stolicku a lenosim. Ten,kto caka,ze tam bude sediet vystrety,jasne,ze prenho je nepohodlne. Ale na to obcasne posedenie je super.