Ķávovar za rozumnú cenu
Ahojte,z vlastnej skúsenosti.Kde mozem kupit kavovar,kde vyslaham dobre latte a robi aj chutnu kavu za dobru cenu.Domáce použitie,nie do podniku.
Kapsulovy by som si nekupovala, obycajny pakovy delonghi s tlakom 15 barov vyjde niekde okolo stovky a spravi dobru kavu, ak mas skusenosti s napenovanim mlieka cez trysku, tak spravi aj to. Ak nie, tak elektricky napenovac k tomu a zmestis sa do 150 euro. A kavu si kupujes aku chces.
Zaklad dobra kava - zrno a s tym je spojeny mlynček na kavu. Kazda kava si vyzaduje iny stupeň mletia, aby si z nej dostala co najviac (chut, aroma, pena). Takze kupit 2v1 kavovar s mlyncekom alebo osobitne (vyhoda, ze ak sa jedno pokazi, vymenis len to). A teda ked budes mat urobenu dobru kavu, zohriat a napenit mlieko uz nie je az taky problem. V nudzi napenis aj rucnym ikea slahacom a zmiesas. Fajn skusenost s delonghi dedica -pakovy kavovar bez mlynceka, delonghi magnifica s- aj s mlyncekom, sage bez mlynceka ale s integrovanym napenovacom alebo sage uz aj s mlyncekom. Oplatí sa sledovať ceny dhsie, havne pri tých drahsich výrobkoch
za mna tento
https://www.klarstein.sk/Espressionata-Gusto-es...
super expresso s penou ako z kaviarne
@stellarstar tak to vobec nie je pravda .. keď spravím tú istú kávu v stroji u svokrovcov Delonghi a u nás Krups,akoby to ani tá istá káva nebola
@76california čo je eko na pakovom? Alebo teda neeko na automatike?
@aylinn to je ten istý,čo mam aj ja na mysli, je fakt topkovy
https://www.klarstein.sk/Espressionata-Gusto-es...
Ahoj tak je jasné že to záleží najme od použitej kávy nastavenie a typ mlynčeka ale to by si dala kopu peňazí, my máme na firme delonghi magni a fičí už skoro 15 rokov 😯nechápem 😂, keďže je starší dokúpila sa Jura drahá jak fras a za dva mesiace reklamácia, doma máme tento
https://www.datart.sk/Espresso-DELONGHI-ECAM-23...
Som spokojná ono záleží čo najčastejšie pijete.
Kávu skúšam roznu, obľúbenú máme práve delonghi kimbo, a zo dve ďalšie. Ak niečo kľudne sa pýtaj.
@elizita záleží aj od nastavenia, v práci skoro tá istá krups mašinka. Zobrala som kávu z práce a z môjho inak chutila ako z tej mašinky v práci
@hylary podotknem ze sme ho mali kedysi my mozno nevies a zide sa Ti info ze do Gusta uz majú aj kovové kapsule ktoré si naplníš kávou akú chceš..len pre tip 😉
@vecicky1805 vážne? To som netušila.. dik za tip 👍
Ja som spokojná s kávovarom Krups. Švagriná má Delonghi a teda káva z neho mi absolútne nechutí. Ale neviem akú kávu kupuje, asi značne preprazenu, lebo je horká.
Ja som sa po ôsmich rokoch vrátil k Dolce Gusto. Mal som aj s Lidla pákový,potom Tchibo,potom Delonghi ale nie za 800,len za 300€ a ako som napísal,zas som si kúpil nový kávovar a kapsule a som nadmieru spokojný.
@hylary áno. Nedávno som dokonca také videla za polovicu ceny v lidli ale do gusta nepasujú, do nejakých iných to bolo už nepametám ale myslím že dnes už ich nájdeš na nete mrte.
Tiež plánujem kúpiť kávovar,rada sa inšpirujem
@veronicka1901 myslím že ak je rovnaký mlynček a dobre nastavený tak je to skor o káve ako stroji 😉ja som tiež váhala ktorý vziať na krups mi vadilo to že bolo vidno na kávové zrnká aj keď je to len detail. Mala som z toho aj blbý pocit že sú na svetle a tak plus delonghi ma presvedčil keďže ho máme po celej rodine a nikomu sa ešte ani raz nepokazil…
@dzejsik buď kazový alebo treba prečistiť od vodného kameňa nám to vtedy pomohlo…
@vecicky1805 vieš čo ja sa priznám, že som išla po cene. Ale kavu kupujem dobrú vramci možnosti. U svagrinej mi vždy chuti ako spálená. Je mi blbé sa opýtať, aké zrnká kupuje 😁
Pozri si SAGE kavovare
@veronicka1901 jasné chápem, myslím že to bude skor tou kávou to som tým myslela
@andreaj24 ???
@elizita eko bolo myslene ako kupa zo second hand-u 🌝
@hylary kapsule v ktorých ani nie je “káva” je najväčší kentus, ktorý možete telu dať…
My mame kavovar na pody
Ked chcem latte,penu si urobim v napenovaci, dokonca teraz maju nejaky aj v lidli.Lepsiu penu neurobi nic😊
https://www.tchibo.sk/m/plnoautomaticke-kavovar... tchibo...ja mam s tou packou na napenovanie mlieka,ale teraz je daky hadickovy...mna vysiel 219e v akcii mali sme aj z lidlu a nic moc teda

@hylary za kávovar 100€? Náš stal 800 a neľutujem jediný cent. Slape už 2 roky ako hodinky
@hylary my sme mali gusta, máme aj Tchibo na kapsule, prepáč, ale to nie je káva. Nám sa pokazil, a som tomu rada