Ķávovar za rozumnú cenu
Ahojte,z vlastnej skúsenosti.Kde mozem kupit kavovar,kde vyslaham dobre latte a robi aj chutnu kavu za dobru cenu.Domáce použitie,nie do podniku.
My máme Philips latte go, najvyššiu radu a káva je chutná. Robím si najmä latte a ristretto.
@lenkadenisa
@stellarstar Ďakujem,idem pozrieť.
elektrický napeňovač mlieka urobí perfektnú penu akú chceš a zaleješ kávu akú chceš,
lebo chuť kávy zaleží od kávy nie od kávovaru.
Vdaka
My máme už niekoľko rokov Krups, ten je cenovo dostupný, ak sa pravidelne staráš, vydrží dlho... Mlieko šľaháme iba deťom, kávu robí dobrú, lebo kupujeme takú, aká nám chutí.
vrámci eko zmýšľania kúp kávovar pákový (kvalitný) cez bazos a aj mlynček na kavu (aj eta stačí), potom uz len kvalitné zrno kávy potrebuješ...pomelieš koľko práve potrebuješ a čerstvú pripravíš cez páku v kávovare...lahôdka
@76california domaci pákový kávovar ti podľa mňa nikdy neurobí kávu, ako profi kaviarenský kávovar ...
@stellarstar to je rozumná cena? 650 eur? 🙈
Ja mám kávovar z lidla , pákový , teraz som ho objednala aj bývalému , stojí 90€ a kava z neho sa dá prirovnať ku káve čo si robim v práci , naši majú delonghi za 1400€ a horšiu kavu som nikdy nepila vzdy knim idem radšej večer na víno ako cez deň na kavu 🤣🤣 a skúšala som tam aj obyčajnú lavazzu , aj drahšiu kavu a je vyyyyborna. Neviem sa jej dopiť. Akurat že ta tryska na mlieko nieje taká silná ale ani ju nepoužívam
@jesenzima
@aylinn
@76california diky
@kristinaanna nie celkom pravda, v práci mame jura, doma delonghi, rovnakú kávu a z jura sa nedá piť a to fakt.
delonghi dinamica plus. možno trošku vyššia počiatočná investícia, ale maximálna spokojnosť, robí veľa druhov výbornej kávy
@hylary je to v AT keď si si to nevšimla a ja autorka len ukazujem akú mám ja. Keď som ju ja kupovala platila som o 100e menej keďže som mala aj zľavu na kávovary
@stellarstar všimla som si . Ale aj 550 je strašne veľa.. to určite nie je rozumná cena 🤔
@hylary pre mňa nie a čo je pre teba rozumná cena? 50e? 100e?
@stellarstar áno.. 50-100.. to je rozumná cena..
@hylary za značkovú?? Zabudni 🤣
@stellarstar a ona kde písala že chce značkový?
@jesenzima a aka je to cena ak nie rozumná
@hylary 🙄🤦♀️
Rozumná cena za kávu je kúpiť si velvetku a zalievať doma.... určite nepovažujem za rozumné kupovať kdejaké vraky za pár eur a potom ich po dvoch rokoch hodiť do koša.
@hylary nie je zly, ale mega drahy, lebo platis kvantum za kapsule a je to hlavne neekologicke
@guiseppinka
@jesenzima ekológia je to posledné čo by ma trápilo.. skúsime a uvidíme, hlavne chcem zmenu od tchiba po rokoch...

Chutnú kávu ti urobí kávovar len keď k tomu kúpiš aj kvalitnú kávu. Mam krups a akú zrnkovu kávu kúpim takú mi aj urobí