icon

Ķávovar za rozumnú cenu

8. dec 2022

Ahojte,z vlastnej skúsenosti.Kde mozem kupit kavovar,kde vyslaham dobre latte a robi aj chutnu kavu za dobru cenu.Domáce použitie,nie do podniku.

Strana
z3
stellarstar
8. dec 2022

Chutnú kávu ti urobí kávovar len keď k tomu kúpiš aj kvalitnú kávu. Mam krups a akú zrnkovu kávu kúpim takú mi aj urobí

stellarstar
8. dec 2022

Túto mám

lenkadenisa
8. dec 2022

My máme Philips latte go, najvyššiu radu a káva je chutná. Robím si najmä latte a ristretto.

autor
8. dec 2022

@lenkadenisa
@stellarstar Ďakujem,idem pozrieť.

kristinaanna
8. dec 2022

elektrický napeňovač mlieka urobí perfektnú penu akú chceš a zaleješ kávu akú chceš,
lebo chuť kávy zaleží od kávy nie od kávovaru.

autor
8. dec 2022

Vdaka

jesenzima
8. dec 2022

My máme už niekoľko rokov Krups, ten je cenovo dostupný, ak sa pravidelne staráš, vydrží dlho... Mlieko šľaháme iba deťom, kávu robí dobrú, lebo kupujeme takú, aká nám chutí.

76california
8. dec 2022

vrámci eko zmýšľania kúp kávovar pákový (kvalitný) cez bazos a aj mlynček na kavu (aj eta stačí), potom uz len kvalitné zrno kávy potrebuješ...pomelieš koľko práve potrebuješ a čerstvú pripravíš cez páku v kávovare...lahôdka

jesenzima
8. dec 2022

@76california domaci pákový kávovar ti podľa mňa nikdy neurobí kávu, ako profi kaviarenský kávovar ...

hylary
8. dec 2022

@stellarstar to je rozumná cena? 650 eur? 🙈

aylinn
8. dec 2022

Ja mám kávovar z lidla , pákový , teraz som ho objednala aj bývalému , stojí 90€ a kava z neho sa dá prirovnať ku káve čo si robim v práci , naši majú delonghi za 1400€ a horšiu kavu som nikdy nepila vzdy knim idem radšej večer na víno ako cez deň na kavu 🤣🤣 a skúšala som tam aj obyčajnú lavazzu , aj drahšiu kavu a je vyyyyborna. Neviem sa jej dopiť. Akurat že ta tryska na mlieko nieje taká silná ale ani ju nepoužívam

aylinn
8. dec 2022

Tento

autor
8. dec 2022
avanka
8. dec 2022

@kristinaanna nie celkom pravda, v práci mame jura, doma delonghi, rovnakú kávu a z jura sa nedá piť a to fakt.
delonghi dinamica plus. možno trošku vyššia počiatočná investícia, ale maximálna spokojnosť, robí veľa druhov výbornej kávy

stellarstar
8. dec 2022

@hylary je to v AT keď si si to nevšimla a ja autorka len ukazujem akú mám ja. Keď som ju ja kupovala platila som o 100e menej keďže som mala aj zľavu na kávovary

hylary
8. dec 2022

@stellarstar všimla som si . Ale aj 550 je strašne veľa.. to určite nie je rozumná cena 🤔

stellarstar
8. dec 2022

@hylary pre mňa nie a čo je pre teba rozumná cena? 50e? 100e?

hylary
8. dec 2022

@stellarstar áno.. 50-100.. to je rozumná cena..

stellarstar
8. dec 2022

@hylary za značkovú?? Zabudni 🤣

jesenzima
8. dec 2022

@hylary 100€ za kávovar nie je rozumná cena

hylary
8. dec 2022

@stellarstar a ona kde písala že chce značkový?

@jesenzima a aka je to cena ak nie rozumná

stellarstar
8. dec 2022

@hylary 🙄🤦‍♀️

jesenzima
8. dec 2022

@hylary prosím ťa, sú veci, ktoré keď chces mať kvalitné, musíš si priplatiť.. za 100€ nekúpis kvalitný kávovar a hotovo ...

sonicka96
8. dec 2022

@jesenzima ale autorka nenapísala že chce kvalitný...

jesenzima
8. dec 2022

@sonicka96 hmmmm, tak jej poďme poradiť nekvalitný a lacný, aby si o pol roka mohla kúpiť ďalší nekvalitný a lacný a tak ďalej, a v konečnom dôsledku mohla mať jeden a kvalitný ... Táto debata 🤦

laurita285
8. dec 2022

Rozumná cena za kávu je kúpiť si velvetku a zalievať doma.... určite nepovažujem za rozumné kupovať kdejaké vraky za pár eur a potom ich po dvoch rokoch hodiť do koša.

hylary
8. dec 2022

@jesenzima my napr si plánujeme teraz kúpiť dolce gusto za 50 eur... Takže je hned zly mi chces povedať? Máme Tchibo za 50 a som spokojná len chceme zmeniť značku kávy po rokoch...

guiseppinka
8. dec 2022

@hylary nie je zly, ale mega drahy, lebo platis kvantum za kapsule a je to hlavne neekologicke

jesenzima
8. dec 2022

@hylary dolce Gusto za 50 € je predpokladám kapsulovy kávovar.. neviem či je kvalitný, ale kapsule sú drahé, neekologicke a káva v nich asi tiež nebude bohviečo ...

hylary
8. dec 2022

@guiseppinka
@jesenzima ekológia je to posledné čo by ma trápilo.. skúsime a uvidíme, hlavne chcem zmenu od tchiba po rokoch...

Strana
z3