icon

Ķávovar za rozumnú cenu

8. dec 2022

Ahojte,z vlastnej skúsenosti.Kde mozem kupit kavovar,kde vyslaham dobre latte a robi aj chutnu kavu za dobru cenu.Domáce použitie,nie do podniku.

avanka
8. dec 2022

@hylary za kávovar 100€? Náš stal 800 a neľutujem jediný cent. Slape už 2 roky ako hodinky

@hylary my sme mali gusta, máme aj Tchibo na kapsule, prepáč, ale to nie je káva. Nám sa pokazil, a som tomu rada

majlo1234
8. dec 2022

Kapsulovy by som si nekupovala, obycajny pakovy delonghi s tlakom 15 barov vyjde niekde okolo stovky a spravi dobru kavu, ak mas skusenosti s napenovanim mlieka cez trysku, tak spravi aj to. Ak nie, tak elektricky napenovac k tomu a zmestis sa do 150 euro. A kavu si kupujes aku chces.

hylary
8. dec 2022

@avanka 800? 🙈 To si radšej sedačku kúpim do obývačky... Každý má iné priority.. každopádne autorka mala napísať čo si predstavuje pod pojmom rozumná cena lebo každý to vidí inak 🤔

avanka
8. dec 2022

@hylary ale áno, beriem. Každý má svoj názor a iné finančné možnosti. Ja som na neho dlhšie šetrila, lebo som po ňom túžila. Inak som veľmi skromne žieňa, ale toto bol môj sen.

Nikdy som nebola zástancom lacných veci

enoula
8. dec 2022

Zaklad dobra kava - zrno a s tym je spojeny mlynček na kavu. Kazda kava si vyzaduje iny stupeň mletia, aby si z nej dostala co najviac (chut, aroma, pena). Takze kupit 2v1 kavovar s mlyncekom alebo osobitne (vyhoda, ze ak sa jedno pokazi, vymenis len to). A teda ked budes mat urobenu dobru kavu, zohriat a napenit mlieko uz nie je az taky problem. V nudzi napenis aj rucnym ikea slahacom a zmiesas. Fajn skusenost s delonghi dedica -pakovy kavovar bez mlynceka, delonghi magnifica s- aj s mlyncekom, sage bez mlynceka ale s integrovanym napenovacom alebo sage uz aj s mlyncekom. Oplatí sa sledovať ceny dhsie, havne pri tých drahsich výrobkoch

blskahruska
8. dec 2022

za mna tento
https://www.klarstein.sk/Espressionata-Gusto-es...
super expresso s penou ako z kaviarne

elizita
8. dec 2022

@stellarstar tak to vobec nie je pravda .. keď spravím tú istú kávu v stroji u svokrovcov Delonghi a u nás Krups,akoby to ani tá istá káva nebola

elizita
8. dec 2022

@76california čo je eko na pakovom? Alebo teda neeko na automatike?

blskahruska
8. dec 2022

@aylinn to je ten istý,čo mam aj ja na mysli, je fakt topkovy
https://www.klarstein.sk/Espressionata-Gusto-es...

vecicky1805
8. dec 2022

Ahoj tak je jasné že to záleží najme od použitej kávy nastavenie a typ mlynčeka ale to by si dala kopu peňazí, my máme na firme delonghi magni a fičí už skoro 15 rokov 😯nechápem 😂, keďže je starší dokúpila sa Jura drahá jak fras a za dva mesiace reklamácia, doma máme tento
https://www.datart.sk/Espresso-DELONGHI-ECAM-23...
Som spokojná ono záleží čo najčastejšie pijete.
Kávu skúšam roznu, obľúbenú máme práve delonghi kimbo, a zo dve ďalšie. Ak niečo kľudne sa pýtaj.

stellarstar
8. dec 2022

@elizita záleží aj od nastavenia, v práci skoro tá istá krups mašinka. Zobrala som kávu z práce a z môjho inak chutila ako z tej mašinky v práci

vecicky1805
8. dec 2022

@hylary podotknem ze sme ho mali kedysi my mozno nevies a zide sa Ti info ze do Gusta uz majú aj kovové kapsule ktoré si naplníš kávou akú chceš..len pre tip 😉

hylary
8. dec 2022

@vecicky1805 vážne? To som netušila.. dik za tip 👍

veronicka1901
8. dec 2022

Ja som spokojná s kávovarom Krups. Švagriná má Delonghi a teda káva z neho mi absolútne nechutí. Ale neviem akú kávu kupuje, asi značne preprazenu, lebo je horká.

nepic
8. dec 2022

Ja som sa po ôsmich rokoch vrátil k Dolce Gusto. Mal som aj s Lidla pákový,potom Tchibo,potom Delonghi ale nie za 800,len za 300€ a ako som napísal,zas som si kúpil nový kávovar a kapsule a som nadmieru spokojný.

vecicky1805
8. dec 2022

@hylary áno. Nedávno som dokonca také videla za polovicu ceny v lidli ale do gusta nepasujú, do nejakých iných to bolo už nepametám ale myslím že dnes už ich nájdeš na nete mrte.

maminkalubka
8. dec 2022

Tiež plánujem kúpiť kávovar,rada sa inšpirujem

vecicky1805
8. dec 2022

@veronicka1901 myslím že ak je rovnaký mlynček a dobre nastavený tak je to skor o káve ako stroji 😉ja som tiež váhala ktorý vziať na krups mi vadilo to že bolo vidno na kávové zrnká aj keď je to len detail. Mala som z toho aj blbý pocit že sú na svetle a tak plus delonghi ma presvedčil keďže ho máme po celej rodine a nikomu sa ešte ani raz nepokazil…

dzejsik
Autor odpoveď zmazal
vecicky1805
8. dec 2022

@dzejsik buď kazový alebo treba prečistiť od vodného kameňa nám to vtedy pomohlo…

veronicka1901
8. dec 2022

@vecicky1805 vieš čo ja sa priznám, že som išla po cene. Ale kavu kupujem dobrú vramci možnosti. U svagrinej mi vždy chuti ako spálená. Je mi blbé sa opýtať, aké zrnká kupuje 😁

valerialux
8. dec 2022

Pozri si SAGE kavovare

vecicky1805
8. dec 2022

@veronicka1901 jasné chápem, myslím že to bude skor tou kávou to som tým myslela

andreaj24
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
8. dec 2022
76california
8. dec 2022

@elizita eko bolo myslene ako kupa zo second hand-u 🌝

domisepesi
8. dec 2022

@hylary kapsule v ktorých ani nie je “káva” je najväčší kentus, ktorý možete telu dať…

mata0076
8. dec 2022

Ja mam tento z lidlu a som spokojna, za malo penazi cela muziky. Dokonca je v akcii za 90 eur . Uz aj kamoska si ho po mne kupila.

gumbelanik
8. dec 2022

My mame kavovar na pody
Ked chcem latte,penu si urobim v napenovaci, dokonca teraz maju nejaky aj v lidli.Lepsiu penu neurobi nic😊

enya00
8. dec 2022

https://www.tchibo.sk/m/plnoautomaticke-kavovar... tchibo...ja mam s tou packou na napenovanie mlieka,ale teraz je daky hadickovy...mna vysiel 219e v akcii mali sme aj z lidlu a nic moc teda