icon

Kde kúpim kvalitné bavlnené obliečky do 20 EUR?

2. aug 2025

Prosim ahojte kde kupot kvalitne bavlnene obliecky?
V dobrej cene max do 20€ jednolozko dakujem nevyzbam sa idem objednat prvykrat

Strana
z3
guiseppinka
2. aug 2025

Kvalitne bavlnene do 20e nekupis nikde...

autor
2. aug 2025
@guiseppinka

Kvalitne bavlnene do 20e nekupis nikde...

@guiseppinka tak myslim ze 40€ za dvojlozko je akurat
Prepac som jednorodic, nemam nazvys , zariadujem si domacnost na viac nemam

guiseppinka
2. aug 2025

Ja ta chapem. Tiez si myslim, ze je to postacujuca suma, len bohuzial obchody si to nemyslia... neobjednavaj, radsej si ochytaj osobne. Lidl zvykne mat obliecky, ochytaj v jysku (tiez maju, ale neviem ako cenovo). Este ikea ma super, ale klasickych 140x200 maju malo a nie su az tak pekne dizajnovo... mam par obliecok z nej, ale kupovane uz davno. Ak to zvysis na 30e na jednopostel, tak uz mas vacsi vyber moznosti

patka06
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor objednať neviem, my sme kupovali v Jysku za necelých 20 Eur a sú súper

denkabemommy
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri na next https://www.nextdirect.com/sk/sk?gclsrc=aw.ds&g...

Pripadne IKEA máva občas zľavy 😊

autor
2. aug 2025
@guiseppinka

Ja ta chapem. Tiez si myslim, ze je to postacujuca suma, len bohuzial obchody si to nemyslia... neobjednavaj, radsej si ochytaj osobne. Lidl zvykne mat obliecky, ochytaj v jysku (tiez maju, ale neviem ako cenovo). Este ikea ma super, ale klasickych 140x200 maju malo a nie su az tak pekne dizajnovo... mam par obliecok z nej, ale kupovane uz davno. Ak to zvysis na 30e na jednopostel, tak uz mas vacsi vyber moznosti

@guiseppinka dakujem, pojdem ochytat
O dizajn mi az tak nejde, to nieje pre mna podstatne , ide mi o cenu

autor
2. aug 2025
@patka06

@anonym_autor objednať neviem, my sme kupovali v Jysku za necelých 20 Eur a sú súper

@patka06 dakujem pojdem

daridari11
2. aug 2025

@anonym_autor Ja kupujem už roky z Emi.sk, sú pekné aj kvalitné, v zľavách kúpim na dve postele do 40 e bežne.

madeincssr
2. aug 2025

@anonym_autor v Jysku a Actione si nepozerala? Z tychto lacnych obchodov tie najvyssie "modely" byvaju pouzitelne a nestoja majland. Alebo potom Lidl eshop.

autor
2. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_autor pozri na next https://www.nextdirect.com/sk/sk?gclsrc=aw.ds&g...

Pripadne IKEA máva občas zľavy 😊

@denkabemommy dakujem uz to pozeram
Len nepise velkost vankusov

autor
2. aug 2025
@daridari11

@anonym_autor Ja kupujem už roky z Emi.sk, sú pekné aj kvalitné, v zľavách kúpim na dve postele do 40 e bežne.

@daridari11 dakujem prave pozeram

daridari11
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Teraz som akurát urobila objednávku, keď zadáš kód, máš zľavu 10%, mňa vyšlo na dve postele 36e. Mám už doma štyri obliečky od nich, aj synovi som kúpila, fakt sme veľmi spokojní.

carmenuska
2. aug 2025

Najlepšie,ktoré doma mám,sú z JYSK a Tesco.Su bavlnené.V Tescu kúpiš do 20€ úplne v pohode a v jysku keď je akcia,tak tie najdrahšie bavlnené tiež v pohode.

anonym_4ce10f
2. aug 2025

@anonym_autor IKEA mi prídu fajn. Aj keď to periem dokola, farby rovnaké, žiadne zmolky, a mavaju aj akcie občas, len treba pozerat

summer23456
2. aug 2025

Skús Ako Ružomberok, bavlnené ja som kupovala minulý rok za 20€ alebo JYSK

hytal
2. aug 2025

Kupujem zo stránky rodinné balenie. sk, sú dobrej kvality i po viacerých praniach. V minulosti som kupovala i na em.sk, no veľmi sa pokazili. Krivé šitie, žmolky, nikdy viac. Rada mám zo stránky matejovský sk, no tie sú už nad tvoj rozpočet.

avanka
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aj Tchibo má kvalitné, aj jimi textil,kupujem výhradne vo výpredajoch, lebo ich mám veľa

tenty
2. aug 2025

@anonym_autor ja som spokojná s Tchibo. Napríklad https://www.tchibo.sk/products/122530748061/pos...

kvietok2012
2. aug 2025

Ja som si teraz kupila z emi.sk a som spokojná...aj cena v pohode do 20€, da sa vybrať...potom mam aj z jysku, a aj z lidla...tam zvyknú mat v dobrej cene ked su v letáku.

anonym_db250f
2. aug 2025

Tchibo ma super, kvalitne, aj dizajn pekny. Ja som raz vychytala akciu na krasne obliecky- povodne 30 na 1 lozko, zlacnene na 15 a este na to boli percenta, tak som platila 7 eur na 1 lozko.

lilian183
2. aug 2025

@anonym_autor v Lidli majú fajn obliečky

muchotrafka298
2. aug 2025

Kvalita Tchibo isla rapidne dole, same smyklave umeliny. Ja som tam kupovala roky, ale toto uz platit nebudem.

autor
2. aug 2025
@anonym_db250f

Tchibo ma super, kvalitne, aj dizajn pekny. Ja som raz vychytala akciu na krasne obliecky- povodne 30 na 1 lozko, zlacnene na 15 a este na to boli percenta, tak som platila 7 eur na 1 lozko.

@anonym_db250f dakujem mam stiahnutu apku nakuoujem tam veci ale postelne ma nenapadlo velka vdaka kuknem

autor
2. aug 2025
@kvietok2012

Ja som si teraz kupila z emi.sk a som spokojná...aj cena v pohode do 20€, da sa vybrať...potom mam aj z jysku, a aj z lidla...tam zvyknú mat v dobrej cene ked su v letáku.

@kvietok2012 ano emi uz pozeram dakujem

autor
2. aug 2025
@lilian183

@anonym_autor v Lidli majú fajn obliečky

@lilian183 naozaj? Prijemmy material?

lilian183
2. aug 2025
@anonym_autor

@lilian183 naozaj? Prijemmy material?

@anonym_autor ja som ho kupovala kamarátke a chváli si, obliečky sú bavlnené,

kvietok2012
2. aug 2025

Aha pozri akt.letak lidl...

autor
2. aug 2025
@kvietok2012

Aha pozri akt.letak lidl...

@kvietok2012 och to uz u nas isto mat nebudu

oslo1
2. aug 2025

IKEA ma reusable, recycle predaj.
Je to bud vratene, alebo otvoreny, dost casto zo shop floor.
Tam kupis na jednolozku aj za £4 100 bavlna.
Vzdy tam maju nieco, objednas cez internet a ides to tam kupit.
Ja som si tak nakupila aj zavesy, aj postele pradlo, lebo je to bavlna a z toho SA dobre sije, tak si z toho posijem veci.
Takze pokukaj.
Mate to aj na slovensku.

Strana
z3