Kde kúpim kvalitnú manželskú posteľ?
Ahojte, viete mi poradiť, kde kúpim kvalitnú manzelsku posteľ, rozmer 200 x200 CM, alebo 220x200 cm? Ale ozaj kvalitnu, nie že po 10 rokoch bude prelezana, alebo rozpadnuta. Ďakujem
My sme si dali robit na mieru s paliet a matrac sme kupovali v ikei.
Vsak kup si zvlast ram a zvlast matrac a ten mozes kedykolvek vymenit.
po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.
@columbovazena posteľ sa ti v živote nepreleží,preležia sa matrace a tie sa dajú kúpiť alebo vyrobiť na mieru
vôbec nerozumiem zadaniu - kúp si posteľ a do toho osobitne matrace… tie sa majú meniť každých 7-10 rokov…
@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život
@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel
po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.
@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.
@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel
@columbovazena nešla by som do takej, my máme napríklad kazdý inú tvrdosť matraca, málokedy majú partneri rovnakú hmotnosť
@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.
@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza
@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza
@viestta Niekto spava s mackami,psami v posteli. Co tam po neviditelnych zvieratkach v matracoch 😂
@columbovazena skôr by som kúpila kvalitný matrac.
@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život
@anonym_372f3c
Nemaju doma nahodou slamnik ?
Ja si myslim, ze uz kvoli hygiene by som nechcela 10 rokov rovnaky matrac 🤔

Ak nemáš stanovený rozpočet išla by som vyskúšať Saffron.Ja ju nemam, ma ju krstná a vždy ked som u nej bola spala som tam, ona sla do obývačky a to je ako na oblačiku spat.Lwn ta cena...