icon

Kde kúpim kvalitnú manželskú posteľ?

columbovazena
Včera o 15:47

Ahojte, viete mi poradiť, kde kúpim kvalitnú manzelsku posteľ, rozmer 200 x200 CM, alebo 220x200 cm? Ale ozaj kvalitnu, nie že po 10 rokoch bude prelezana, alebo rozpadnuta. Ďakujem

anonym_538a91
Včera o 15:56

Ak nemáš stanovený rozpočet išla by som vyskúšať Saffron.Ja ju nemam, ma ju krstná a vždy ked som u nej bola spala som tam, ona sla do obývačky a to je ako na oblačiku spat.Lwn ta cena...

mimikarol
Včera o 15:57

My sme si dali robit na mieru s paliet a matrac sme kupovali v ikei.

anonym_973136
Včera o 16:02

Vsak kup si zvlast ram a zvlast matrac a ten mozes kedykolvek vymenit.

viestta
Včera o 16:02

po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.

rozculena
Včera o 16:13

@columbovazena posteľ sa ti v živote nepreleží,preležia sa matrace a tie sa dajú kúpiť alebo vyrobiť na mieru

biba_18
Včera o 16:15

vôbec nerozumiem zadaniu - kúp si posteľ a do toho osobitne matrace… tie sa majú meniť každých 7-10 rokov…

anonym_372f3c
Včera o 16:35

@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život

columbovazena
autor
Včera o 18:16

@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel

anonym_2073fb
Včera o 18:31
@viestta

po 10 rokoch bude prelezany aj ten najdrahsi matrac. A plny kadejakej havede a prachu. Takze vyberaj taku, kde po 5 nanajvys 7 rokoch budes moct matrace vymenit. Nielen kvoli tomu, ze budu prelezane ale aj z hygienickych dovodov.

@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.

anonym_372f3c
Včera o 18:49
@columbovazena

@columbovazena Pardón, zle som sa vyjadrila - ide o boxspring postel

@columbovazena nešla by som do takej, my máme napríklad kazdý inú tvrdosť matraca, málokedy majú partneri rovnakú hmotnosť

viestta
Včera o 20:14
@anonym_2073fb

@viestta Nepis hluposti. Kvalitny matrac urcite nie. Evidentne nemas skusenosti s vysokou kvalitou a prevedenim. Matrace sa aj tepuju.

@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza

marca12
Včera o 20:43
@viestta

@anonym_2073fb ano, to viem. Viem, ze sa aj vakuovo cistia. Tak ci tak po rokoch s tebou spava cely zverinec a kopa prachu a zvyskov koze a potu. Ked ti niekto tvrdi opak, tak zavadza

@viestta Niekto spava s mackami,psami v posteli. Co tam po neviditelnych zvieratkach v matracoch 😂

viestta
Včera o 20:44
@marca12

@viestta Niekto spava s mackami,psami v posteli. Co tam po neviditelnych zvieratkach v matracoch 😂

@marca12 neviditelne zvieratka su vacsi problem ako havik co si doniesol kliesta z vychadzky

aandrea9
Včera o 20:56

@columbovazena skôr by som kúpila kvalitný matrac.

anonym_98c386
Včera o 23:35
@anonym_372f3c

@columbovazena máme drevenú, robenú na mieru (vysoký muž), matrace si predsa kúpič aké potrebuješ, dnes máš milión možností, o akom preležaní píšeš? Veď ti jedny nevydržia celý život

@anonym_372f3c
Nemaju doma nahodou slamnik ?

johanka21
Dnes o 04:46
@anonym_2073fb

@anonym_2073fb Ja som si kúpila ešte okrem toho chránič na matrac hrubý 5 cm.

libusak
Dnes o 07:35

Ja si myslim, ze uz kvoli hygiene by som nechcela 10 rokov rovnaky matrac 🤔