Kde kúpim kvalitnú termosku na čaj?
Ahojte potrebujem dobrú kvalitn termosku na čaj- nie takú čo po par mesiacoch plná vodného kameňa a celá zapácha môžem s ňou robiť čo chcem.. rovnako aj fľašku mám od MAM a teda na čaj nič moc..
@melissa_19 mame roky z decathlonu, stala asi 13
Presne tuto mame, v robote mi aj cely den vydrzi teply caj
@melissa_19 to, ze je termoska zanesena je kvalitou vody a napojov, ktore do nej davas. Co sa cistenia tyka dobre sa cistia nerezove. Taka aby sa nezanasala asi neexistuje, ale existuju specialne cistice na termosky. Thermos ma specialny cistic na nerezove termosky, ale mne staci nasypat za lyzicku kyseliny citronovej do termosky, zaliat vriacou vodou, zavriet a nechat stat do druheho dna. Potom uz len dokladne vyplachnut.
@viestta ja som dávala teda iba prevarenu vodu a zaniesla sa po par použití vodným kameňom ako tak sme to vyčistili neskôr som prevarenu vodu vymenila za čaj a to bol teda des.. nie len termoska smrdela ale aj samotný čaj no humus..
Co sa tyka umyvania , umyvam to jarovou vodou s takou tyckou co je na umyvanie flias

@melissa_19 to, ze je termoska zanesena je kvalitou vody a napojov, ktore do nej davas. Co sa cistenia tyka dobre sa cistia nerezove. Taka aby sa nezanasala asi neexistuje, ale existuju specialne cistice na termosky. Thermos ma specialny cistic na nerezove termosky, ale mne staci nasypat za lyzicku kyseliny citronovej do termosky, zaliat vriacou vodou, zavriet a nechat stat do druheho dna. Potom uz len dokladne vyplachnut.