Kde kúpim vákuové vrecia na detské oblečenie?
Ahojte kde kupujete vakuove vrecia a akych rozmerov ? Potrebujem ich na detske oblecenie dakujem
Na alze a rozmery take ake prave potrebujem
Ja odporúčam z tchibo, myslím že 2 veľké vrecia 8,-€
Pepco
@angel2017 hocikde, ale ešte som natrafila na také, čo by po čase nefucali...
*nenatrafila
@angel2017 hocikde, ale ešte som natrafila na také, čo by po čase nefucali...
@lesiiaoldi co znamena po case ? Po akom dlhom
@lesiiaoldi co znamena po case ? Po akom dlhom
@angel2017 niektoré hneď som.zistila a iné po dvoch mesiacoch som zistila že uniká vzduch..
@angel2017 niektoré hneď som.zistila a iné po dvoch mesiacoch som zistila že uniká vzduch..
@lesiiaoldi aha
@lesiiaoldi aha
@angel2017 ale možno z tej Ikei napr.to bude iné, tam majú kvalitné veci väčšinou... Ja som kupovala cez internet hocikde a také som videla potom aj vo Vjetnamskom obchode, tak potom rovno aj tam..
@angel2017 ale možno z tej Ikei napr.to bude iné, tam majú kvalitné veci väčšinou... Ja som kupovala cez internet hocikde a také som videla potom aj vo Vjetnamskom obchode, tak potom rovno aj tam..
@lesiiaoldi ja som kupila jisk a mam 7 vreciek na kope tak snad sa mi to raz nezdube
@lesiiaoldi ja som kupila jisk a mam 7 vreciek na kope tak snad sa mi to raz nezdube
@angel2017 držím palce, nemusia byť všetky nekvalitné, možno budú tieto lepšie. Aj z tých čo mám ja niektoré držia, ale väčšina fučí no..
@angel2017 držím palce, nemusia byť všetky nekvalitné, možno budú tieto lepšie. Aj z tých čo mám ja niektoré držia, ale väčšina fučí no..
@lesiiaoldi tak to som zvedava idem skusit aj z pepca na svoje oblecenie

tusim aj ikea