Kde kúpiť gauč, ktorý sa ľahko čistí?
Vedeli by ste mi poradiť kde ste kúpili gauč s ktorým ste spokojný ? Taký čo ide ľahko čistiť, ďakujem
@kiki68 kožený práve nechceme 🙈 chudáčik 😂
Ja mám Phase látkový a super (aj pri deťoch ). Pred 5 rokmi keď cena gauča bola 700€ stál 2500 s taburetkou, ale ozaj kvalitný. Ľahko umytelny a aj tepovanie ide ľahko
No my nic ine doma mat nemozeme 😂😂😂
ja tiez nedam dopustit na kožu...to je nezmar.
phase, koza
Ja mam kozenny, tiez ai zazil svoje, utrem mokrou handrou a je vybavene, predtym som mala latkovy a vyzeral hrozne
Ja neporadím keďže mám latkovy, ale babka má teflonovy a tá sa dá krásne umývať, neostanú jej nikdy fľaky a dobre vyzerá 🙂
Ďakujem pekne
Koža, koža, koža..v aute, doma...sedačku máme zo seconhandu pravú kožu, krásnu, roky, nič sa jej nerobí, utriem, nezniesla by som latkovy, hocikto sadne, bohvie, kde predtým sedel😀ja to mám v hlave😀nesadla by som si na ňu následne napr.v pyžame...stoličky pri stole mám čisto drevené, žiadne podsedaky, taktiež na utretie
A na tie kožené sedačky sa vám zadky nelepia cez leto keď ste spotení ? Lebo my to máme v aute a ja to neznášam 😀
Doma vôbec, v aute ako kedy, ale dá sa to prežiť, stojí to za ten pocit, že sa to dá utrieť , tiež tam hocikto sadne, skôr ako doma ...no ja mám asi diagnózu😂
Ja mám obyčajný lacný latkovy z Mobelixu asi a prežil si škaredé veci a vždy ho vieme vytepovat docista.

Z ikea mame cierny, umela koza to je a to ide super umyvat. Ten gauc zazil chudak strasne veci, keby vedel rozpravat, tak pise knihu 😀🙈🙈