icon

Kde kúpiť gauč, ktorý sa ľahko čistí?

20. okt 2024

Vedeli by ste mi poradiť kde ste kúpili gauč s ktorým ste spokojný ? Taký čo ide ľahko čistiť, ďakujem

kiki68
20. okt 2024

Z ikea mame cierny, umela koza to je a to ide super umyvat. Ten gauc zazil chudak strasne veci, keby vedel rozpravat, tak pise knihu 😀🙈🙈

autor
20. okt 2024

@kiki68 kožený práve nechceme 🙈 chudáčik 😂

danusskaaa
20. okt 2024

Ja mám Phase látkový a super (aj pri deťoch ). Pred 5 rokmi keď cena gauča bola 700€ stál 2500 s taburetkou, ale ozaj kvalitný. Ľahko umytelny a aj tepovanie ide ľahko

kiki68
20. okt 2024

No my nic ine doma mat nemozeme 😂😂😂

katkaseiner
20. okt 2024

ja tiez nedam dopustit na kožu...to je nezmar.

lija22
20. okt 2024

phase, koza

eeffka
20. okt 2024

Ja mam kozenny, tiez ai zazil svoje, utrem mokrou handrou a je vybavene, predtym som mala latkovy a vyzeral hrozne

lneviemmeno
20. okt 2024

Ja neporadím keďže mám latkovy, ale babka má teflonovy a tá sa dá krásne umývať, neostanú jej nikdy fľaky a dobre vyzerá 🙂

autor
22. okt 2024

Ďakujem pekne

handykate
23. okt 2024

Koža, koža, koža..v aute, doma...sedačku máme zo seconhandu pravú kožu, krásnu, roky, nič sa jej nerobí, utriem, nezniesla by som latkovy, hocikto sadne, bohvie, kde predtým sedel😀ja to mám v hlave😀nesadla by som si na ňu následne napr.v pyžame...stoličky pri stole mám čisto drevené, žiadne podsedaky, taktiež na utretie

autor
23. okt 2024

A na tie kožené sedačky sa vám zadky nelepia cez leto keď ste spotení ? Lebo my to máme v aute a ja to neznášam 😀

handykate
23. okt 2024

Doma vôbec, v aute ako kedy, ale dá sa to prežiť, stojí to za ten pocit, že sa to dá utrieť , tiež tam hocikto sadne, skôr ako doma ...no ja mám asi diagnózu😂

ankare
23. okt 2024

Ja mám obyčajný lacný latkovy z Mobelixu asi a prežil si škaredé veci a vždy ho vieme vytepovat docista.