icon

Kde kúpiť kvalitné bavlnené obliečky na malý vankúš?

18. mar 2025

Ahojte, prosim neviete poradit obliečky, kde maju rozmer maleho vankusa? Ma to nebavi prekladat, lebo stale to nedrzi dobre..
A este, aby boli aj bavlnene kvalitné.. dakujem

nikpa
18. mar 2025

Ikea

oli18
18. mar 2025

Nevies si sama presit? Ja to robim a z jedneho velkeho mam 2 male. Davam zips, je to jednoduchsie, ako dierky na gombiky. Alebo to daj urobit krajcirke.

alex666
18. mar 2025

Ikea. Ale myslim, ze aj v Jysku maju niektore take mensie, treba pozriet rozmery.

juliacenc
18. mar 2025

Tiez ma to stve. Predavaju sa tie vankuse ale uz obliecky na nich nie. A ked tak samostatne bez paplona a skarede 😀

isis234
18. mar 2025

Nemáte obchod s bytovým textilom? Tam predávajú bavlnené návlečky i na malé vankúše

viestta
19. mar 2025

vaseobliecky.sk maju aj obliecky na male vankuse. Alebo vedia usit na poziadanie.
Nebolo by od veci dat aj rozmer maleho vankusa, pretoze aj tie su rozne

lenkakravcova
19. mar 2025

Zo sad, kde sú veľké vankúše donesiem vankusovu krajčírske a za 5€ mi z nich urobí dva malé na zips. 🙂

simca06022011
19. mar 2025

tak zalezi od rozmeru.. su rozne. Ja mam z ikei teraz

autor
21. mar 2025

Ďakujem vam popozeram. Vankus je taky klasicky tvarovaný "anatomicky" alebo ako sa vola. Rozmer väčšinou polovica klasickej obliečky na vankus
A najpohodlnejšie je mi kúpiť rovno mensi rozmer, kedze taky existuje. krajcirku nebudem hladat ani kupovat a skladovat sijaci stroj a dalsie veci kvôli jednej obliecke.

isis234
22. mar 2025

takže to je 50x50 cm- čo píšeš- polovičný z veľkého vankúša. Lebo sú i menšie.. 40x40 cm
Skús pozrieť v obchode- bytový textil