Kde kúpiť kvalitné bavlnené obliečky na malý vankúš?
Ahojte, prosim neviete poradit obliečky, kde maju rozmer maleho vankusa? Ma to nebavi prekladat, lebo stale to nedrzi dobre..
A este, aby boli aj bavlnene kvalitné.. dakujem
Nevies si sama presit? Ja to robim a z jedneho velkeho mam 2 male. Davam zips, je to jednoduchsie, ako dierky na gombiky. Alebo to daj urobit krajcirke.
Ikea. Ale myslim, ze aj v Jysku maju niektore take mensie, treba pozriet rozmery.
Tiez ma to stve. Predavaju sa tie vankuse ale uz obliecky na nich nie. A ked tak samostatne bez paplona a skarede 😀
Nemáte obchod s bytovým textilom? Tam predávajú bavlnené návlečky i na malé vankúše
vaseobliecky.sk maju aj obliecky na male vankuse. Alebo vedia usit na poziadanie.
Nebolo by od veci dat aj rozmer maleho vankusa, pretoze aj tie su rozne
Zo sad, kde sú veľké vankúše donesiem vankusovu krajčírske a za 5€ mi z nich urobí dva malé na zips. 🙂
tak zalezi od rozmeru.. su rozne. Ja mam z ikei teraz
Ďakujem vam popozeram. Vankus je taky klasicky tvarovaný "anatomicky" alebo ako sa vola. Rozmer väčšinou polovica klasickej obliečky na vankus
A najpohodlnejšie je mi kúpiť rovno mensi rozmer, kedze taky existuje. krajcirku nebudem hladat ani kupovat a skladovat sijaci stroj a dalsie veci kvôli jednej obliecke.
takže to je 50x50 cm- čo píšeš- polovičný z veľkého vankúša. Lebo sú i menšie.. 40x40 cm
Skús pozrieť v obchode- bytový textil

Ikea