icon

Kde kúpiť kvalitnú hubku na riad?

tynapredaj
15. apr 2025

žienky poraďte kde kúpiť dobrú hubku na riad, ktorá sa hneď po pár použitiach nerozpadne alebo nezanecháva po sebe čierne bodky z tej spodnej drsnejšej strany, už sme vyskúšali kade aké a zatiaľ som nebola spokojná s kvalitou.

kengurica
15. apr 2025

@tynapredaj
Používam lufu. Sama si ju vypestujem a keď je už opotrebovaná, putuje do kompostu.

guudy
15. apr 2025

Scrub daddy je top😊

ivka21
15. apr 2025

@kengurica kde sa dajú kúpiť semiačka?

tina1549
15. apr 2025

@guudy a scrub mommy má dokonca aj mäkkú časť na riady :D

viestta
15. apr 2025

Kupujem bud Viledu, ak nezozeniem tak DM znacku. Vsetky ostatne su na dve veci

guudy
15. apr 2025

@tina1549 naaa, ved tu pouzivam aj ja😂, len mi napadlo, ze podla daddyho lahsie najde ;)

guudy
15. apr 2025

@viestta vyskusaj scrub mommy 😊

lukbe
15. apr 2025

@kengurica prosím ťa, na balkóne by sa dala vypestovať?

viestta
15. apr 2025

@lukbe dalo by sa aj na balkone, lene to je tekvica, ktora dorasta aj 5 merov na dlku, ma velke listy. Proste taka Adela... Ak mas miesto kde sa bude stverat mozes skusit

lukbe
15. apr 2025

@viestta aha, ďakujem. Asi by zabrala celý balkón😂

simca06022011
15. apr 2025

kupujem velke balenie malych hubiek na riady, je to proste pre mna spotrebny tovar, ktory aj tak uz len pre tie bakterie v otm proste treba casto menit. Scrub mommy/daddy je na bezne umyvanie draha vec a rychlo su skarede (mala som, vyskusala som, pouzivam uz len na cistenie v domacnosti, nie riad). Vileda, ani bezne hubky ktore som kdekolvek kupila mi nic cierne nechava..a ked uz su tak zosusene, vydrate ze sa rozpadavaju = patria do kosa (vlastne aj par dni pred tym stavom, uz boli zrele do kosa 🙂) ) .

viestta
15. apr 2025

@lukbe asi tak...

simca06022011
15. apr 2025

@kengurica toto vyskusam :DD

ivanka349
15. apr 2025

ano lufu poznam aj ja dobra vecicka pouzivam tiez https://zerotoxic.sk/products/prirodna-lufa-na-...

anketkarka
15. apr 2025

Používam toto a dávam v pohode do umývačky. Neviem koľko ju už mám. Možno aj rok. Používam stále len prvú.
https://www.tchibo.sk/products/124411674763/sil...

rozculena
15. apr 2025

ja kupujem toto a pre mňa OK
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

Mám aj lufu,ale v nej mi zostávajú zvyšky jedla,je to tvrdé,aj keď sa to namočím a Jar sa v tom nenapení

kengurica
15. apr 2025

@ivka21 pred 2 rokmi som kúpila tuším v Bauhause BA.
@rozculena divné, lebo moje lufy po namočení úplne zmäknú.

tairyx
15. apr 2025

Celý život používam obyčajné hubky, najlacnejšie aké nájdem. Ako už bolo písané vyššie, je to spotrebný tovar, ktorý bežne vymieňam, keďže v hubkách sa množia baktérie. Nedávno som ten scrub daddy obzerala v Lidli, ale teda 3eurá za jednu hubku, ktorá po týždni bude vyzerať ako obyčajná za 10 centov to mi nedáva zmysel. Mne nikdy neostali čierne bodky na riade, počujem prvýkrát..

mandzula
17. apr 2025

Kupujem v Lidli, kazde rano ju spolu s vechtom vyvarim v hrnci a v pohode vydrzi aj dva tyzdne.