Kde kúpiť kvalitný 3D vianočný stromček?
Odkiaľ máte kvalitný 3D vianočný stromček? Nechcem veľký, len aby nezapáchal chemicky, bol hustý a prirodzený.
My máme zo stránky www.mojvianocnystromcek.sk full 3D
a spokojnosť veľká 🙂
Svet stromcekov. Da sa vybrat maly, velky, uzky, siroky,... Vyzera velmi prirodzene. Za nas skopojnost.
Na poľských trhoch v Oškerde. O 150 eur lacnejší ako na nete a krásny 😍
tak to som prekvapena. nas vobec nesmrdi ale tak mozno iny vyrobok...
Aha tak, na to som vôbec nepomyslela. My sme vzdy mali tento teda 3d, uz ked mé boli decka. Normalna imitácia ihličia, nie tie látkové.
My máme z Vip Vianoce
Jaj,ja som brala 250 cm.
Tak zrejme ten jej čo brala bol o 150€ lacnejší ako na nete. Nemala odkiaľ vedieť, že ty zháňaš maličký.
Ahoj autorka,mam 3D stromček z VipVianoce...ale my sme si teda preň šli osobně, aj ked od ruky..chcela som ho vidieť na živo...inak online som videla este asi ďalšie 2 stranky "postele a postielky pre detičky" a "moj vianočný stromček" kde by som si určitě vybrala ,kedze uz som mala predstavu reálu a ceny sa mi zdají příznivější.
Tiez mame z VipVianoce. Boli sme si vybrat osobne, cestou do ineho mesta. A oplatilo sa. Nazivo som sa rozhodla pre uplne iny, nez som si na stranke vybrala.
Lebo som potrebovala vediet aj vahu, vidiet nazivo skladnost (kolko priestoru zaberie zlozeny i rozlozeny), farbu (fotka vie skreslit), ohmatat si texturu ihlicia a vidiet celkovu vysku a sirku nazivo.
Mala som vybranu jedlu, kupili sme borovicu.
artiumstromceky.sk
My máme náš (240 cm) už tretie Vianoce a tento rok som objednala aj k babke, lebo ten ich starý 35-ročný už sa mrvil... Včera som ho rozbalila a fakt je veľmi pekný (120 cm), dali sme aj svetielka, čo sa dajú ovládať cez appku v mobile a super všetko.
odporucam pozri aj na kondele 🙂 👍 nechapem niektore tie ceny stromcekov v dnesnej dobe, tu je to aspon take normalnejsie 🙂
za mna jednoznacne kondela 🙂

Kokos to už sa nedá napísať jednoducho vianočný stromček ale musíš k tomu hodiť to 3D 😂? Normalne som Googlila co myslíš 😁.
Ja som zabudla už z akej stránky sme objednali. No mame taky na paniku, je hustý a vôbec nepachol chemicky.
Ak obhednavas napriklad cez Amazon, mas k tomu takmer vždy aj recenzie a podla toho si ľahšie vyberieš. Tak veľa šťastia a vyber pekný stromček 🙂