icon

Kde kúpiť manželskú posteľ s vysokými nožičkami?

margotka17
6. apr 2025

Ahojcek žienky, zháňam manželskú posteľ, ktorá by mala vysoké nožičky, aby pod ňu vošiel robotický vysávač a aby mala tvrdé matrace. Nožičky na posteli cca 12 cm. Máte niektorá takú posteľ? Kde ste ju kúpili? Vdaka

adabise683
6. apr 2025

@margotka17 odporucam woodservice

viestta
6. apr 2025

Skus pozriet posteleliptov.sk Robia postele na mieru, nozicky namontuju ake chces a aj matrac aky si vyberies

kiki68
6. apr 2025

Ikea?

margotka17
autor
6. apr 2025

@adabise683 ďakujem, popozerame 👍

margotka17
autor
6. apr 2025

@viestta no matrac určite čím tvrdší, na takom sa mi lepšie spí.

margotka17
autor
6. apr 2025

@kiki68 IKEA je ďaleko, oni aj rozvážajú? No pozriem teda aj tam.

viestta
6. apr 2025

@margotka17 vyrobia ti matrac aky len chces. Alebo si das spravit postel a matrac kupis inde. Este ti to domov dovezu, zmontuju, vyberies si rozmery, celo, potah, nozicky...
https://www.posteleliptov.sk/produkty/manzelske...

kiki68
6. apr 2025

@margotka17 ano, nam doviezli, to by sme nedali do auta ani omylom, objednali sme na ikea stranke. A dalsiu postel mame od amazon. Matrace sme kupovali extra v Lutz. Ale ta ikea prisla dobre, aj matrace rovno, objednavali sme aj skrine a gauc vtedy

bebina23
6. apr 2025

@margotka17 neviem odkial si, ale ak pobliz Nitry, tak o dva tyzdne bude Vystava nabytku na Agrokomplexi v Nitre. Tiez sa tam chystame pozriet postel. Vzdy davaju aj vystavne zlavy ked rovno objednas.

margotka17
autor
6. apr 2025

@bebina23 jooooj, ďaleko na východe, ale mám rada Agrokomplex, keď muž študoval v Nitre a bol Agrokomplex, tak sme vždy išli pozrieť.

pauli222
8. apr 2025

@margotka17 páčila sa mi posteľ, bola sama o sebe vysoká, ale nožičky nízke.. kúpila som nožičky a premontovala 😉

margotka17
autor
8. apr 2025

@pauli222 noooo, to ma nenapadlo. Vďaka za nápad 👍

pauli222
9. apr 2025

@margotka17 prekvapili ma, koľko boh bočných aj stredovych mali na výber.. tak to bolo super riešenie