icon

Kde kúpiť nábytok a spotrebiče do nového bytu?

simona1994
21. aug 2025

Ahojte 😊 Konečne sa podarilo a čoskoro sa sťahujem s manželom do nášho bytíku a chcela by som pár rád ohľadom toho kde kúpiť nábytok nejaká overená stranka/obchod
A značku Chladničky a práčky
O posteli mam predstavu,ze by som chcela takú fajnú 🤣 ako býva v hoteloch s vysokým čelom
Nemam skúsenosti a budem rada za kazdu radu 🙏

guudy
21. aug 2025

@simona1994 a rozpocet?
Chladnicka Liebherr, pracka Miele, postel Hastens 🙂

nyusika
21. aug 2025
@guudy

@simona1994 a rozpocet?
Chladnicka Liebherr, pracka Miele, postel Hastens 🙂

@guudy super vyber, chvalim 😀

madeincssr
21. aug 2025

@simona1994 z menej drahych mam dobre skusenosti s chladnickami Electrolux. Aj pracku Electrolux sme mali dlhe roky. Postele krasne z duboveho masivu (asi budu tazke) som raz videl inzerovat sukromnika (co ich vyrabal) na najznamejsom bazarovom webe.

lucka_ke
21. aug 2025

ja som spokojná so značkou LG - práčka, chladničku máme Gorenje už veľa rokov a stále perfektne slúži, prvú posteľ sme mali čalúnenú, druhú som už chcela čisto drevenú s kvalitnými matracmi

simona1994
autor
21. aug 2025

Rozpočet máme tak 3000€ cca aj ked viem ze vela nam zoberie posteľ

madeincssr
21. aug 2025
@lucka_ke

ja som spokojná so značkou LG - práčka, chladničku máme Gorenje už veľa rokov a stále perfektne slúži, prvú posteľ sme mali čalúnenú, druhú som už chcela čisto drevenú s kvalitnými matracmi

@lucka_ke ano, aj pracka LG sluzi v rodine dobre uz roky.

mimaapeto
21. aug 2025
@simona1994

@simona1994 tak pekne prejsť elektrá v tvojom meste a pozerať sa po cenách.. nakoľko to na zariadenie bytu nie je veľa ak teda úpne všetko aj skrine sedačka atd...

guudy
21. aug 2025
@simona1994

@simona1994 ak je to rozpocet na komplet zariadenie, tak potom pozeraj Ikea, Jysk a pod
A pocitaj s tym, ze nebudete mat vsetko hned na zaciatku.

terezka1947
21. aug 2025

@simona1994 asi prejdite obchody,3000e nie je veľa,záleží či potrebuje iba posteľ, chladničku a práčku🤷
Radšej najprv najnutnejšie a po čase dosporit na ostatné.

veltraud
21. aug 2025

Postel Ikea alebo Sconto, chladnicka a pracka si pozri eshopy a recenzie. Pokial nepojdes do znaciek v prvom komente (inak super volba, raz nasetrim 🙂), tak stredna trieda spotrebicov je prast jak uhod. Citaj recenzie. Pripadne ak pozadujes nejaku specialnu funkciu, vyfitruj si s tym

anonym_43eb72
21. aug 2025

Tych 3000 je za postel+pracka+chladnicka alebo na cele zariadenie do bytu? Pozeram ze si zo Žiliny, tak by som ti odporucila ist pozriet nabytok Fines. Je to slovensky vyrobca. Mali sme od neho postel aj sedacku, spokojnost. Co sa tyka pracky tak tiez odporucam Miele a chladnicka Samsung, Bosch

simona1994
autor
21. aug 2025
@anonym_43eb72

Tych 3000 je za postel+pracka+chladnicka alebo na cele zariadenie do bytu? Pozeram ze si zo Žiliny, tak by som ti odporucila ist pozriet nabytok Fines. Je to slovensky vyrobca. Mali sme od neho postel aj sedacku, spokojnost. Co sa tyka pracky tak tiez odporucam Miele a chladnicka Samsung, Bosch

@anonym_43eb72 cena za tieto 3 položky všetko ostatné mam

simona1994
autor
21. aug 2025
@terezka1947

@simona1994 asi prejdite obchody,3000e nie je veľa,záleží či potrebuje iba posteľ, chladničku a práčku🤷
Radšej najprv najnutnejšie a po čase dosporit na ostatné.

@terezka1947 potrebujeme len tieto veci

frflos_nespokojny
21. aug 2025

chladnicku Samsung neodporucam. sice funguje, ale je to poriadny šmejd

pupavocka101
24. aug 2025

Co sa tyka spotrebicov, tak tam spolahlive znacky, zalezi aku mas predstavu o cene, ale ti dnes poviem, ze nesetrila by som na nich. Chladnicka ak sa da tak velka, lebo my sme nedali velku a som to uz stokrat olutovala. Co sa tyka postele, tak pozri Kondela, ti maju brutalne krasne postele!

llucciaa
25. aug 2025
@pupavocka101

Co sa tyka spotrebicov, tak tam spolahlive znacky, zalezi aku mas predstavu o cene, ale ti dnes poviem, ze nesetrila by som na nich. Chladnicka ak sa da tak velka, lebo my sme nedali velku a som to uz stokrat olutovala. Co sa tyka postele, tak pozri Kondela, ti maju brutalne krasne postele!

@pupavocka101 s tymto obchodom aj my mame dobru skusenost, co sa nabytku tyka, hlavne ked clovek chce dobry pomer ceny a kvality, tak je to fajn. Lebo niektore obchody nevedia co pytat a maju kvalitu o nicom, my sme dlho hladali, co kupit a kde a tam sme vela veci nakoniec vybrali 🙂

pupavocka101
26. aug 2025

Je to fakt, my sme straaasne vela chodili po roznych predajniach, stale som eshopy pozerala, porovnavala, ale aj tak napokon bolo mi najlepsie, ked som videla fyzicky to co chceme kupit, postel, gauc a tieto veci to si musis vyskusat, bez toho to nejde 🙂