icon

Kde kúpiť plachty pre poschodovú posteľ s netradičnými rozmermi?

11. feb 2025

Ahojte prosím kde kupujete plachty s takýmto rozmerom ? Zväčša všade keď nájdem tak je to rozmer 90(100)×200 a to neviem ci nebude veľké a moc to vyskakovať. A ak nájdem potrebný rozmer tak stojí od 20€ vyššie čo mi príde dosť dat za dve plachty (poschodova postel) vyše 40€.
Ďakujem za raduy

ssimusska
11. feb 2025
bielasovicka
11. feb 2025

A rozmer postele nemáš 200x90?teda matraca

yanni
11. feb 2025

Jasne, že to nebude vyskakovať. Zahnes pod matrac. S gumičkou ti nemá čo vyskočiť.

petruldo
11. feb 2025

Ja na tento rozmer dávam 90x200, viac ju zapravim pod matrac

21barborka21
11. feb 2025

Ahoj, skús pozrieť Jysk

autor
11. feb 2025

@bielasovicka postel
@bielasovicka plocha na spanie nie 90×190

viestta
11. feb 2025

Autorka, nie nebude ti napinacia plachta vyskakovat spod matraca, praveze je to lepsie, lebo plachta je zatazena matracom na vacsej ploche. Ak chces plachtu na mieru, tak si musis doplatit, to je normalka. A prezradim ti tajomstvo, ja kupujem standardne rozmery plachiet aj za 30€ kus. Husto tkane, s vysokou gramazou. Mala som aj take za 10€ kus, velmi rychlo sa vydrali. Radsej si zaplatim za kvalitu, ktory vydrzi dlhsie ako rok.
Ak chces kvalitne plachty a na mieru, tak na vaseobliecky.sk ti usiju aj na mieru, samozrejme s priplatkom

autor
11. feb 2025

@viestta tak ja som spokojná s plachtami z emi.sk na veľkú postel pre nás stoja okolo 12e a na detske pod 10. Mám ich niekoľko rokov a su stále rovnaké..

Lenže mi príde zbytocne dat za plachtu na detskú postel 30€ keďže sú to malé deti,, a často sa stávajú nehody,, kreslí si a zrazu si zmyslí niečo na posteli a už bude počmáraná atď atď..mne to je veľa dat vyše 40e a to ešte potrebujem každému na vymenu takže aspoň 4 co je pomaly 100€
Preto hľadám alternatívu za lepšiu cenu.
No možno vyskúšam ten rozmer 90×200.