Kde kupujete vianočné gule a ozdoby?
Kde kupujete vianočné gule a ozdoby vôbec - myslím int. stránku.
min. rok som videla na nete krááásne ozdoby a tento rok to už nemôžem nájsť.
viete o niečom peknom?
@gabrielabydzo ja som minulý rok mala sklo aj pri 15 m dieťati... tak ako nemôže chytať sporák, rúru, tak sa jej vysvetlilo že sa nechytá ani stromcek - prečo by aj mala keď ja to nerobím a hraciek ma dosť? Čiže žiadne zjapoty sa u nás nekonajú. A to mala hraci kútik hneď vedľa stromčeka
Stromček mam v univerzálnej bielej farbe - moderný stále nemam problem ani s farebnym. ja neznášam plastové veci okrem toho ze je to nepekne načo každý rok kupovať kopu plastu a navyse vkuse z toho opadavaju trblietky a podobne veci? Smeti mame dosť aj bez toho. Každý kto videl stromcek so sklenenými ozdobami uznal ze je to rozdiel. Navyše sa snažíme z každého výletu si ako suvenír doniesť ozdoby miesto lapacov prachu a magnetiek - raz za rok spomíname kde sme boli keď tie ozdoby vytiahneme čiže stromcek ma pre nás uzasne čaro plne spomienok - nie je to pre nás iba kopa noveho plastu v trendy farbe.
Nekupujem moc nových ozdôb, pretože používame každý rok rovnaké, ale v Mountfielde sme tento rok k živému stromčeku dostali zľavu na ozdoby, tak som celkom pekne doplnila k starým.. taktiež si každé dieťa vždy jednu originál ozdobu vyberie na vianočných trhoch..
Okrem toho co dievcata uz spominali, skus XXXLutz, Hornbach, Bauhaus, Sashe.sk, kvetinarstva, mensie papiernictva. A v nakupnyvh centrach byvaju pred vianocami zriadene obchody vylucne s vianocnymi ozdobami.
Zalezi aky styl a druh preferujes.
@44janica44 joj ja mam doma divocha.K tomu varič nie je stromček a ma tam darčeky pod ním a rada ich tam ukladá,pokial ho neschováme.Tiež biele ozdoby sranda.Nepadá mi nič z nich,nie sú tam trblietky.Ja mám aj lyže,sánky,korčule a také akoby z dreva plus biele krídla,biele gule atď.Nemám rada tiež lapače prachu,nechodíme nikam a neviem či v lete pri mori predávajú vianočné veci na stromček.No dobrý nápad keď pôjdeme pozriem😊
@gabrielabydzo pri mori neviem, nás také dovolenky vobec nebavia. Ešte krásne sklenené ozdoby mame z Krakova - take trosku iné ako SR, CZ výroba viem ze tam som si nevedela vybrať ktore.
Okrasa Čadca krásne a naša výroba 🙂
@dzescebuly ano, tento vikend som ich v kaufe videla a tak som ich chcela, ale muz ze uz toho mame doma dost :(

@44janica44 asi sto ludí sto chutí,ja zas nemám rada sklo.Načo aj?Aby som vkuse ziapala po malej nechytaj to lebo to rozbiješ?Akože to čo by mala z takých vianoc keby sa pri stromčeku mala pohybovať po špičkách?A k tomu niekto si rád zdobí každý rok na inú farbu.Ja sa pamärám z dectva na tie rozbité gule.Chvalabohu tomu čo vymyslel aj iné.K tomu v Sinsay majú krásne kúsky,sobíci,anjelici,malá sa strašne teší keď to vidí.Má to tam ako hračky😊