Kde nájsť lacnú a kvalitnú kuchynskú linku na mieru?
Dobry den, nejaka “lacna” kuchynska linka na mieru…? Takto to poviem nechcem šunty ani tak, ale ani nie kuchynu za ktoru dam 4/5 vyplat. Nejake fajn firmy kde aj s pracou to nestoji vela? Dakujem za typy a poradenie. Chvem mat policky az hore- po strop, tak si myslim ze je lepsie na mieru. Mozte mi dat aj rady, dakujem
aku cenu si predstavujes? na mieru to bude par tisic, zavisi od velkosti/dlzky linky a vnutorneho vybavenia.
@alaskamaya2 vyskladaj si z Hornbachu na dielce. My takto máme už druhú, a je super, tiché zatváranie, kvalitné prevedenie. Vyskladas si aké poličky chceš, máš aj možnosť rôznych farieb, materiálov.. a približne 4m dlhá linka vychádza na 2000€.
Jediná nevýhoda je, že si ju musia poskladať sama. Je to ako IKEA. V rozložením stave. Ale keď som niektoré časti dokázala zložiť aj ja, tak verím, že to zvládneš aj ty. 🙂
@alaskamaya2 úprimne my máme poličky až po strop a máme v jednom byte kuchyňu z Ikey a super. Dá sa krásne nakonfigurovať aj v tých klientskych centrách, máme bytovú do L - väčšia - s komplet spotrebicmi nás stála 7tisíc. Teraz sme si dávali robiť do novostavby na mieru - 7500 eur bez spotrebičov.
@anonym_83d07d cena variruje aj podla toho,ci su spodne skrinky so suflikmi,alebo policky-3x lacnejsie..ev.kombinacia polucky,sufliky.Vyhodou je aj to,ze ked chcem ine dvierka, mozem si po case objednat ine.

@alaskamaya2 úprimne my máme poličky až po strop a máme v jednom byte kuchyňu z Ikey a super. Dá sa krásne nakonfigurovať aj v tých klientskych centrách, máme bytovú do L - väčšia - s komplet spotrebicmi nás stála 7tisíc. Teraz sme si dávali robiť do novostavby na mieru - 7500 eur bez spotrebičov.