icon

Kde nájsť lacnú a kvalitnú kuchynskú linku na mieru?

alaskamaya2
6. sep 2025

Dobry den, nejaka “lacna” kuchynska linka na mieru…? Takto to poviem nechcem šunty ani tak, ale ani nie kuchynu za ktoru dam 4/5 vyplat. Nejake fajn firmy kde aj s pracou to nestoji vela? Dakujem za typy a poradenie. Chvem mat policky az hore- po strop, tak si myslim ze je lepsie na mieru. Mozte mi dat aj rady, dakujem

summer138
6. sep 2025

@alaskamaya2 úprimne my máme poličky až po strop a máme v jednom byte kuchyňu z Ikey a super. Dá sa krásne nakonfigurovať aj v tých klientskych centrách, máme bytovú do L - väčšia - s komplet spotrebicmi nás stála 7tisíc. Teraz sme si dávali robiť do novostavby na mieru - 7500 eur bez spotrebičov.

deedol
6. sep 2025

aku cenu si predstavujes? na mieru to bude par tisic, zavisi od velkosti/dlzky linky a vnutorneho vybavenia.

lenkakravcova
6. sep 2025

@alaskamaya2 vyskladaj si z Hornbachu na dielce. My takto máme už druhú, a je super, tiché zatváranie, kvalitné prevedenie. Vyskladas si aké poličky chceš, máš aj možnosť rôznych farieb, materiálov.. a približne 4m dlhá linka vychádza na 2000€.

Jediná nevýhoda je, že si ju musia poskladať sama. Je to ako IKEA. V rozložením stave. Ale keď som niektoré časti dokázala zložiť aj ja, tak verím, že to zvládneš aj ty. 🙂

anonym_83d07d
7. sep 2025
@summer138

@alaskamaya2 úprimne my máme poličky až po strop a máme v jednom byte kuchyňu z Ikey a super. Dá sa krásne nakonfigurovať aj v tých klientskych centrách, máme bytovú do L - väčšia - s komplet spotrebicmi nás stála 7tisíc. Teraz sme si dávali robiť do novostavby na mieru - 7500 eur bez spotrebičov.

@summer138
@summer138 aj my z ikey,Metod, biela,bez spotrebicov za 1200.

anonym_83d07d
7. sep 2025
@anonym_83d07d

@summer138

@anonym_83d07d cena variruje aj podla toho,ci su spodne skrinky so suflikmi,alebo policky-3x lacnejsie..ev.kombinacia polucky,sufliky.Vyhodou je aj to,ze ked chcem ine dvierka, mozem si po case objednat ine.

summer138
7. sep 2025
@anonym_83d07d

@summer138

@anonym_83d07d my máme Bodbyn