Kde sa vyzúvať, aby dom zostal čistý?
Nastahovali sme sa do noveho, mame vstupnu malu chodbu s kvalitnejsou podlahou, nie dlazbou, rozmyslam, kde sa vyzuvat teraz, ked je mokro, blato, sneh,.. ci dat do tej chodbicky nejaky kobercek, abo neviem. Ako to mate vy? Kde sa vyzuvate? Vonku? A prenesiete mokre/zablatene topanky niekde dnu? Dakujem
@anonym_autor vo vnutri, máme tam koberček taký, ktorý sa dá ľahko umyť wapkou. Inak, kto vymyslel dať do chodby podlahu (predpokladám, že plavajúcu) keď píšeš dať dlažbu? Nebolo to moc rozumné.
Vyzúvame sa pred dverami,so špinavými topánkami dnu nepôjdem hádam....🤦🏼
My sa vyzuvame vonku na chodbe, určite nebudem špinavé topánky vláčiť do bytu.
V chodbe, na to ta chodba je.
@anonym_autor Vyzuvame sa v chodbe, ale mám odkvapavac na obuv
Baby prosím poraďte, ako by ste riešili toto u nás.. vľavo vstup do kuchyne a na pravo zase WC, kúpeľňa a pracovna a odkial fotim su schody a vstup do jedalne a obývačky. Čiže chodba je pouzivana stále. Mop mam odložený a nemôžem mať niekde non stop kybel s vodou a mopom, aby som to zakaždým utrela. Už som tu mala všeličo ale nič mi nevyhovovalo a chcem aby to bolo pohodlné na údržbu a neroznasala sa špina. Dakujeeem za kazdu inšpiráciu 🙂
My sa vyzuvame vonku pred dverami. Máme tam aj gumenú podložku, na ktorej nechávame obuv plus kovový stojan na botasky, topánky. Všetko čo nosíme nechávame pred dverami.a čo sa nenosí, očistím a odložím do botnika podľa ročného obdobia.
Ja mam kobercek, mamina plastovu vanicku na topanky
@anonym_aut ani najdrahšia dlažba na svete by ma nedonutila vyzuvat sa vonku. Vyzuvame sa dnu, na chodbe, dlazbu mam bleducko sivú, mam mop utriem. Sme dvaja, udržuje sa to ľahko, keby som mala tri deti, dám koberček, podlozku.
@anonym_531aaa 😅 hovorí sa Nikdy nehovor nikdy. Ty si toho v živote asi veľa nezažila 😏
@anonym_531aaa 😅 hovorí sa Nikdy nehovor nikdy. Ty si toho v živote asi veľa nezažila 😏
@maya_hi myslíš? 😂 Práveže zažila, mám pár rokov do dôchodku a nikdy som nepovýšila veci nad moje pohodlie a pohodlie mojich najbližších. Keď si predstavím, že by som sa včera mala vyzúvať pred vchodovými dverami v tej zime a vetrisku...tak mi ešte nešvitorilo
@sandra49 hneď ju dverám si daj rohož, tam sa vyzujete, topánky teraz v zime odložíš na odkvapkávaciu podložku.
my máme dom, ale projektanti naprojektovali najmenšiu predsieň na svete, zrejme si mysleli že veď netreba.. sme piati a v tej minipidi miestnosti sa vždy zvyšuje napätie, ešte sa tam začnú motať psy, tak úplne 🤯 ale aj tak sa vyzuvame vnútri, využívame aj chodbu za predsienou ktorá uz vedie ku kuchyni, lebo inak by sme sa pri obuvani asi zaškrtili navzájom.. 😅
topánky ale nechávame v predsieni a cez zimu mám koberček,..
Mame vsade drevene podlahy ale vstup je technicky koberec. Rozne handry koberceky ...kde by sme sa tam 4 postavili naraz.
Tu nevidno spinu vodu vyschne povysavam.
Ahoj, my máme takú pladtovú vaničku na topánky, ale nasypala som do nej riečne kamienky. Na to si dávame topánky, keď sú mokré od snehu jednoducho to stečie pomedzi kamienky do vaničky a ty nevidíš tie hnusné fľaky na čiernej podložke 🤣
Baby prosím poraďte, ako by ste riešili toto u nás.. vľavo vstup do kuchyne a na pravo zase WC, kúpeľňa a pracovna a odkial fotim su schody a vstup do jedalne a obývačky. Čiže chodba je pouzivana stále. Mop mam odložený a nemôžem mať niekde non stop kybel s vodou a mopom, aby som to zakaždým utrela. Už som tu mala všeličo ale nič mi nevyhovovalo a chcem aby to bolo pohodlné na údržbu a neroznasala sa špina. Dakujeeem za kazdu inšpiráciu 🙂
@sandra49vyzut pred dverami a topánky preniesť na plastovú vaničku

V chodbicle pri vstupe. Mame tam taky koberec,,ktory je na to urceny,,protismykovy,,da.sa prisposobit aj,nabytku,,kedze je to kupovane na metre a mozes si ho prisposobit rohom v okoli dveri. Z vrchnej strany je akoby rohozka,,lahko sa povysava alebo vyprasi,,ne,hrna sa,,neposuva. ,,rychlo schne, no mame podlahove kurenie.