Kedy ozdobujete stromček?
22 alebo 23 vecer..skor nie a svetielka na strome zapalujeme az tesne pred stedrovecernou vecerou
24.12.doobeda:heart:
My týždeň pred tým než začne December, takže my už máme. 😁
Vždy na začiatku adventu ale reklamoval.son svetielka uvidím kedy prídu nové tak podľa toho...m
Druhu adventnu nedeľu.
23.12
Budem túto nedeľu (asi) ✨🎄 posledné dva roky sme už o takomto čase mali. Neviem sa dočkať 🤍❄️
2-3 dni pred Vianocami -teda okolo toho 20.dec.
23.12
23 vecer
Na Mikuláša
Počas adventu ked je čas. Nemám striktný dátum.
Ja zdobím keď dostanem vianočnú náladu 😁 ja si ho chcem užiť co najdlhšie, potom keď je po Silvestri tak ho dávam dole.
@marsmykkok nie, nebolo to na atmosferu pre zaujemcov. Normalne v tych domoch byvali a aj tvrdili, ze to tak robia kazdy rok. My sme stromcek v principe neriesili, nas zaujimal dom ako taky
2 tyzdne pred Vianocami
Ked ho najdeme v nasej hore a zrezeme....
Ale skor ako 23.12 nie...
4 roky dozadu som stromček aj ozdoby darovala 🤣. Nemáme stromček ani žiadnu výzdobu ani darčeky neriešim ani nepečiem 🙊.
U nás už svieti od včera😂 žiaľ neviem deťom povedať nie🙈
23.12. a máme ho do konca vianočného obdobia, čiže do krstu Pána, dovtedy si užívame svetlo a krásu adventneho venca
22. alebo 23.12.
No z detstva som mala vzore na Vianoce ráno .nikdy sme nesmeli skôr . A tak som to zaviedla aj u nás . A minulý rok som sa nad tým zamyslela prečo sa toho tak držím a urobila som dediskam radosť už dva dni pred vianocami .mali prázdniny tak sme v kľude ozdobovali a tento rok to zopakujeme
Kedysi som ozdobovala stromček cca v polovici decembra, posledné roky ho robievam už na Mikuláša.
Mame zivy stromcek v kvetinaci, ktory je vonku... takze 24. 12. ho zoberiem dnu, ozdobime a vnutri je tak do noveho roka, potom musi ist von, nesmie byt vela v teple. 🙂 Ale tolko uplne staci.
My 1. 12.... Mane adventný kalendár betlehem tak si skladáme pod stromček 😊
@veverickav kam chodite ? Kazdy rok na Vianoce ?
My buď na Mikuláša alebo 1./2. adventná nedeľa
Odkedy mame dieta tak nam ho nosi jezisko z 23 na 24 v noci. Inak sme mavali roky od mikulasa
Byt zdobim prvú adventnu nedeľu, stromček 23. v noci. Ráno deti vstanu a vedia že je štedrý deň.

Tak den max 2 pred Vianocami. ;)