icon

Kklasický verzus tyčový vysávač

ivanakir
23. júl 2025

Ahojte. Prosim poradit ohladom vysavaca. Potrebujem novy a rozhodujem sa medzi klasickym- mala dom doteraz a tycovym. Poradte ktory? Ste spokojne aj s tycovymi? Dakujem💕💕💕

janai1
23. júl 2025

Dyson a áno stojí za všetky tie € 😀

really8
23. júl 2025
@janai1

Dyson a áno stojí za všetky tie € 😀

@janai1 ktory mas?

janai1
23. júl 2025
@really8

@janai1 ktory mas?

@really8 V12 Detect Slim Absolute

nyusika
23. júl 2025
@janai1

@janai1 ja mam ten isry, suhlasim...ale mam aj klasicky, velky s parnym mopom.
iba Dyson by mi uplne nestacil, ten mam na rychle vysavanie plus dokladne vysavanie maracov a sedaciek,

anonym_d8e43b
23. júl 2025

@ivanakir keďže na dyson nemám, tak som radšej verná klasickemu kablovemu vreckovemu 🙈

really8
23. júl 2025
@janai1

@janai1 dakujem. Rozmyslam medzi nim a v15. Ale na ten som pocula ze je pri dlhsom vysavani aj celkom tazky

janai1
23. júl 2025
@really8

@janai1 dakujem. Rozmyslam medzi nim a v15. Ale na ten som pocula ze je pri dlhsom vysavani aj celkom tazky

@really8 tiež som porovnávala tieto dva. Vybrala som V12 kvôli váhe a je to aj novší typ.

really8
23. júl 2025
@janai1

@really8 tiež som porovnávala tieto dva. Vybrala som V12 kvôli váhe a je to aj novší typ.

@janai1 dakujem

nyusika
23. júl 2025
@really8

@really8 ma tri kila
V12 Detect Slim Absolute mam 2.2 kila...zase, ani tie tri kila nie su vela, aspon mas posilku na paze 😀

majlo1234
23. júl 2025
@nyusika

@really8 ma tri kila
V12 Detect Slim Absolute mam 2.2 kila...zase, ani tie tri kila nie su vela, aspon mas posilku na paze 😀

@nyusika ten tazsi mali nasi znami v dome, a ked sme obcas strazili, kym som dovysavala, myslela som ze mi ruky odpadnu🤣

janai1
23. júl 2025
@really8

@janai1 dakujem

@really8 a vlastne ešte som chcela ten nadstavec s kónickou kefou a ten pri V15 nebol

lienka.7
23. júl 2025

@ivanakir za mna je to iba spotrebný tovar, ktorý po čase vymením. Nepotrebujem do toho investovať stovky eur.

really8
23. júl 2025
@nyusika

@really8 ma tri kila

@nyusika na datarte pisu skoro 4kg. Tak neviem. To uz je dost. Nemam si to kde omakat.

hopatko
23. júl 2025
@really8

@nyusika na datarte pisu skoro 4kg. Tak neviem. To uz je dost. Nemam si to kde omakat.

@really8 mam V12, nedavno som bola v BA a nazivo som si omakala V15 a je teda naozaj citelne tazsi a ma aj menej nadstavcov, za mna jednoznacne V12.

really8
23. júl 2025
@hopatko

@really8 mam V12, nedavno som bola v BA a nazivo som si omakala V15 a je teda naozaj citelne tazsi a ma aj menej nadstavcov, za mna jednoznacne V12.

@hopatko super, diky moc za info. Preco je potom v15 o tolko drahsia?

hopatko
23. júl 2025
@really8

@hopatko super, diky moc za info. Preco je potom v15 o tolko drahsia?

@really8 V15 ma cca o 50% vacsi saci vykon, air wattov (ocenis jedine na vela kobercoch, na tvrdych podlahach ti to je jedno), ma vacsiu nadobu na spinu a dlhsi vysavaci vykon o cca 10 minut, menej prislusenstva a musis drzat tlacitko aby vysaval...

really8
6. aug 2025
@janai1

@really8 a vlastne ešte som chcela ten nadstavec s kónickou kefou a ten pri V15 nebol

@hopatko
@janai1 baby dnes mi dosiel. Uz mam aj povysavane a poviem vam dnes budem mat z neho mokre sny. Je uuuuuuzasny. Kedysi davno mi moja svokra povedala ze vysavac je jej najlepsi kamos. Mala som 20 a kukala som na nu ze jej musi kompletne drbat. No aj ja uz mam najlepsieho kamosa😂

janai1
6. aug 2025
@really8

@hopatko
@janai1 baby dnes mi dosiel. Uz mam aj povysavane a poviem vam dnes budem mat z neho mokre sny. Je uuuuuuzasny. Kedysi davno mi moja svokra povedala ze vysavac je jej najlepsi kamos. Mala som 20 a kukala som na nu ze jej musi kompletne drbat. No aj ja uz mam najlepsieho kamosa😂

@really8 úplne ťa chápem. Prežívam to rovnako 😂

sticker