icon

Koľko máte stupňov v dome?

slaves
14. jún 2025
Strana
z2
liusa82
15. jún 2025
@nelka93

@liusa82 bývam v byte a mam doma 22,5 °C, záleží aj ako je bytovka postavena

@nelka93 strašné.Pre mňa aspoň.Ja si nepamätám takýto chladný jún.Inokedy som aj večer dávno v krátkych rukávoch v dome bola.Veď u nás je v noci 9 až 12 stupňov a to ten dom potom vychladne pri takýchto teplotách večerných.Cez deň je to už ok.Ale toto neni ani leto tie nočné teploty sú zabijak tento rok.Neviem kedy sa to už konečne umúdry.Jedine sa pri tom dobre spí.Iné na tom nevidím

veronika150999
15. jún 2025

@slaves 21

veronika150999
15. jún 2025
@liusa82

@nelka93 strašné.Pre mňa aspoň.Ja si nepamätám takýto chladný jún.Inokedy som aj večer dávno v krátkych rukávoch v dome bola.Veď u nás je v noci 9 až 12 stupňov a to ten dom potom vychladne pri takýchto teplotách večerných.Cez deň je to už ok.Ale toto neni ani leto tie nočné teploty sú zabijak tento rok.Neviem kedy sa to už konečne umúdry.Jedine sa pri tom dobre spí.Iné na tom nevidím

@liusa82 kiezby bolo cele leto take☺️

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
samiki
15. jún 2025
@liusa82

Ono je dôležitá aj pocitova teplota lebo telomer moze ukazovat 24 ale pocitovo aj 27 ale to záleží od vlhkosti, my mame aktuálne teda v sobotu uz 25 ale tento týždeň bol teda riadne chladný ze
@liusa82 u nas cez den tak 20 stupňov a v noci iba 3 stupne, ochladilo sa po celom týždni z 25 na 20-21

kathhii
15. jún 2025

@slaves 22.

liusa82
15. jún 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@zuzudrnda my sme bývali v takomto niečom v prvom dome tiež kameň tehla.To sme boli ešte blbí nevedeli sme čo kameň môže dorobiť že tam býva taký chlad.No celý život v byte odchovaní tak to tak aj dopadlo.Pár rokov sme tam vydržali a museli sme odtial ujsť doslova.Mne tam bolo velmi chladno.Aj keď to bolo pekne prerobené na novo.Proste nie.Potom sme to predali a postavili nový už z klasických materialov.Vám tam nie je zima? to kameň ani nezateplíš proste s tým nehneš.Buď ti taká klíma vyhovuje alebo sa môžeš poberať🙂 to je akurát tak na horúce letá dobré 30 plus ale inak o ničom

kosime_kopanice
15. jún 2025
@nafka0483

21 a sedim v mikine 😅 (klimu nemame)

@nafka0483 presne, toto som chcel napísať, 21 a musel som sa priobliecť, chalupa z nepálenej tehly

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
erika4117
16. jún 2025

@slaves Mám pocit, že 80 😄

dididudu
16. jún 2025

24,5 stupňa aktuálne 😊

Strana
z2