Koľko máte stupňov v dome?
28 a to leto este nezacalo😒
24 v byte
23,5
21 a sedim v mikine 😅 (klimu nemame)
24,2
22
24 mame externe zaluzie a vetranie s rekuperaciou.
22,5
Momentálne 24,5°C.
neviem nemám teplomer vnútri😀 ale za prvé my sme v dome a za druhé ja som dosť zimomravá.Teraz som prišla akurát z vonka domov a ešte som rozohriata.Ale zachvilku vychladnem a dám mikinu.Bežne bývam dlho do noci hore a niekedy si v noci ešte musím normálne prikuriť ak chcem byť nalahko a aby mi bolo ozaj teplo kým som za pc alebo pozerám telku.V spálni už nie to je jasné.Pod perinou je mi už teplo aj tenkou..Dneska bolo u nás tak cca 23,24 stupňov vonku.Takže tak.Verím že v byte je už hic parádny
Príjemných 23.
@slaves 22
@slaves bez klimy 24, s klimou 22
byt 23 st.
28 a to leto este nezacalo😒
@leuska0910 zatiahnut zaluzie cez den a celu noc vetram
Ahoj, 24 v dome.
Dom, 24 na poschodi. Dolu 23.5.
23,2
24 a je mi zima 😅
Rano 25, cez deñ 26 (Kanarske ostrovy). Pre mña idelana teplota, kedy mozem byt v letnych satach a nemusim zapinat klimu
Bývame v podkroví, ráno bolo 28. Muž pozeral cez net. Momentálne sme na dovolenke, keď prídeme domov, zapneme klimu
Teraz 22 v spalni. Normalne som si dala ponozky 🥶.
24 s klímou.
20, starý dom s hrubými obvodovými múrmi
neviem nemám teplomer vnútri😀 ale za prvé my sme v dome a za druhé ja som dosť zimomravá.Teraz som prišla akurát z vonka domov a ešte som rozohriata.Ale zachvilku vychladnem a dám mikinu.Bežne bývam dlho do noci hore a niekedy si v noci ešte musím normálne prikuriť ak chcem byť nalahko a aby mi bolo ozaj teplo kým som za pc alebo pozerám telku.V spálni už nie to je jasné.Pod perinou je mi už teplo aj tenkou..Dneska bolo u nás tak cca 23,24 stupňov vonku.Takže tak.Verím že v byte je už hic parádny
@liusa82 bývam v byte a mam doma 22,5 °C, záleží aj ako je bytovka postavena
@slaves 22,5 ... Úplná paráda 🙂
Aktualne obyvacka 23. Detska a spalna max 22.

24