icon

Koľko stoja nové sieťky do bytu?

3. jún 2025

Dávali ste si nové sieťky do bytu? koľko vás to vyšlo do celého bytu?

danica2711
3. jún 2025

1. Si si istá, že máš rovnaký počet okien rovnakej veľkosti ako ja? Pretože ak nie (určite nie), tak ti informácia o mojej cene bude na dve veci.
2. Urob si prieskum u možných dodávateľov, či čakáš, že to urobíme za teba?
3. Nepíšeš, odkiaľ si, aj to ovplyvňuje cenu.

lenuska9999
3. jún 2025

Môžeš si objednať z internetu . Zadáš veľkosti okien, počet, cenu ti ukáže.

alkoholik
3. jún 2025

Toto su fakt debilne otazky ludia... Ja mam 20 okien! Vy kolko...

kengurica
3. jún 2025

Nech sa páči - na zlatom podnose www.zaluzieweb.sk Pozrieš návod, odmeriaš, zadáš do koloniek a vypľuje ti cenu. Potom ti ich kuriér donesie, a jednoducho ich namontuješ. Sieťky, žalúzie, noc a deň.....

autor
3. jún 2025

Ľudia ja myslím orientačné koľko vas cca vyšli sieťky do 3 izbového bytu.. na mieru kvalitné sieťky od niekoho kto montuje aj okná nie sieťky za pár eur z netu zaluzieweb atď. ktoré vydržia jednu sezónu a na druhý rok kupujem nové. Aká môže byť kvalita sieťok ani nie za 100 eur do celého bytu?

autor
3. jún 2025

neverím tomu aby sieťka za 15 eur vydržala viac ako jednu sezónu. Tieto stránky zaluzieweb fornest atď. mám pozrete

viestta
3. jún 2025

Ty si myslis, ze ten co ti ich pride namontovat ich vyraba z inych komponentov? Na sietkach je dolezity spojovaci roh na profiloch, zaluzieweb maju ten lepsi system spajania profilov

nevenka
3. jún 2025

My mame 12 sietok na dome, kupovali sme od Incon, ako mame aj okna a vysli nas 300 ci kolko predvlani. To neratam tu na terasove dvere, tam sme chceli posuvnu, ta je drahsia, ale zatial sme dali len taku obycajnu z Lidla.

nevenka
Autor odpoveď zmazal
basska_b
3. jún 2025

Akože to je od buka do buka, my sme od Calypso kupili za 200 eur do celeho domu a potom zvonili pri dverach
nejaki šuflikanti, ja som muzovi hovorila hlavne nech ich nepusta dnu a on ze sak len do pivnice na tri male pivnicne okna... a chceli tiez 200 euro 😁 vraj nejaka firma od Nitry, tak muz povedal , ze sorry, sak za to sme pred pol rokom mali sietky do celeho domu. Potom sme chceli sietku len na jedno okno a to chcel kopu eur, asi 50. Takto cez net a samomontaz je najlacnejsie.

kengurica
4. jún 2025

Máme síce iba druhú sezónu, na celom dome, ale teda nevidím na nich žiadne známky opotrebenia, zmenu farby, korózie..... Akurát sú zaprášené 🙂.

margareta15
4. jún 2025

mam prave vo výrobe 3 sietky za 64 eur s dopravou. Dúfam, že som dobre vymerala a tie sietky sadnu.