Koľko stojí rekonštrukcia 1-izbového bytu?
Ahojte,
prosím vás, s akou cenou rekonštrukcie by som mohla počítať pri 37m2?
Nová kuchyňa so spotrebičmi, kúpelňa a wc, vymaľovať, položiť podlahy, možno elektrika (neviem, v akom stave je).
Jedná sa o byt z 1975 bez doterajšej rekonštrukcie.
Jedine okná a radiátory sú novšie.
Objednávala by som si firmu, sama to samozrejme nezvládnem.
Ja som pred 2 rokmi platila cez 21 tisic, ziadne drahe znacky ale kupovane v Siko alebo Obi. Cena roboty odvtedy urcite stupla, ako vsetko.
Zalezi, ci je to panel alebo tehla... Ak panel, tak elektriku ti bud natahaju v listach, inac sa asi nedoplatis (ale zase to bude skared(si)e...)... Kuchynu aku si vyberies... dnes stoja kuchyne kludne aj 6000 (tie mensie)... spotrebice... to si vies zratat aj sama (tak 300-500 za ks v nizsej az strednej triede)... K tomu obklady a dlazba, plavajuca (opat, aku si vyberies). Myslim, ze odhady tu su este vcelku optimisticke...
Ja by som aj 30 000 kludne ratala.
Vela zavisi od cien materialu. Skoda, ze nemas znamych ktori by ti pomohli s malovanim ci podlahami. To by ti usetrilo dost.
Ceny tento rok budu urcite vyssie nez minuly rok.
@prosimopomoc ahoj, akurát dokončujem rekonštrukciu, všetko komplet aj s el.rozvodmi, úplne totožný byť 30 000 eur, ale nábytok namieru
@sifonka28 dakujem za odpoved 😊 ako dlho to cele trvalo?

S firmou aj 20 000e. 10 kúpeľňa a 10 kuchyňa.
Teda to je tak najmenej.
Parkety maľovanie elektrika to sú také drobnosti ale každá z nich moze vyjsť 800e cca.