icon

Koľko stojí rekonštrukcia 1-izbového bytu?

prosimopomoc
6. jan 2025

Ahojte,

prosím vás, s akou cenou rekonštrukcie by som mohla počítať pri 37m2?
Nová kuchyňa so spotrebičmi, kúpelňa a wc, vymaľovať, položiť podlahy, možno elektrika (neviem, v akom stave je).
Jedná sa o byt z 1975 bez doterajšej rekonštrukcie.
Jedine okná a radiátory sú novšie.
Objednávala by som si firmu, sama to samozrejme nezvládnem.

personality
6. jan 2025

S firmou aj 20 000e. 10 kúpeľňa a 10 kuchyňa.
Teda to je tak najmenej.
Parkety maľovanie elektrika to sú také drobnosti ale každá z nich moze vyjsť 800e cca.

iv007
6. jan 2025

Ja som pred 2 rokmi platila cez 21 tisic, ziadne drahe znacky ale kupovane v Siko alebo Obi. Cena roboty odvtedy urcite stupla, ako vsetko.

zic
6. jan 2025

Zalezi, ci je to panel alebo tehla... Ak panel, tak elektriku ti bud natahaju v listach, inac sa asi nedoplatis (ale zase to bude skared(si)e...)... Kuchynu aku si vyberies... dnes stoja kuchyne kludne aj 6000 (tie mensie)... spotrebice... to si vies zratat aj sama (tak 300-500 za ks v nizsej az strednej triede)... K tomu obklady a dlazba, plavajuca (opat, aku si vyberies). Myslim, ze odhady tu su este vcelku optimisticke...

martinkatinka
6. jan 2025

Ja by som aj 30 000 kludne ratala.

bu_bu_bubak
6. jan 2025

Vela zavisi od cien materialu. Skoda, ze nemas znamych ktori by ti pomohli s malovanim ci podlahami. To by ti usetrilo dost.

Ceny tento rok budu urcite vyssie nez minuly rok.

sifonka28
16. feb 2025

@prosimopomoc ahoj, akurát dokončujem rekonštrukciu, všetko komplet aj s el.rozvodmi, úplne totožný byť 30 000 eur, ale nábytok namieru

prosimopomoc
autor
16. feb 2025

@sifonka28 dakujem za odpoved 😊 ako dlho to cele trvalo?