Koľko stupňov máte vnútri bez klimatizácie?
Posledný rádový dom, na dolnom poschodí cca 24, hore určite cez 30, bez klímy by to bola smrť. Žilina
cca 28
Neotepleny dom tak mame skoro 30c vnutri,ale manzel si urobil kino v pivnici a tam je krasnych 19.5 c ..tam sa chodime schladit haha
@lenkakravcova 27 na juznej strane a 25 na severnej ked vonku bolo 33 v tieni. V kuchyni 25 a v podkrovi 28-29, lebo zatvaranie okien cez den asi boli 🤦
25 dole a ak by nebola klima tak na poschodi cez 30, mame vo vsetkych izbach takze kazdy si zapne podla chuti
V obývačke 24, bez klímy, ale je otočená na severovýchod a na celú terasu tieni obrovský strom. V spálni okolo 26 (ten istý strom, len už o čosi redsi výškou), decko ma okolo 30, puberta rovnako ako v obývačke (iný strom a okná do kríža, takže to prefukne). Klímu nemáme.
Rano povyvetrani 24, vecer takmer 26
36 🥵
@elizabet173 žiaľ áno.. BA.. mali sme niekoľko dní 33, dnes už 36.. naši to isté, tiež BA..
@elizabet173 neporovnavam, len ma zaujima ci pomaha zatemnenie okien aby nebolo teplo dnu . to je rovnake v Dk alebo v Leviciach....
Na prízemí máme teraz v lete 24 - 25,5° a na poschodí o stupeň viac
Neviem koľko ale je celkom vydrzatelne vo vnutri, my zas vetrame cely den, tuto noc bolo dosť teplo tak som aj v noci mala otvorene q nevyspala som sa 😦 v starom byte sme mali isto aj 40 stupňov, to bol horor a vely deň zavrete a zatiahnute

25C spálňa, zbytok domu 26C a kúpeľňa 24,5. Rodinný dom nonstop zatiahnuté žalúzie a samozrejme vetram až večer.