Koľko vás stála kuchynská linka 2022?
Ahojte, prosím povedzte koľko vás stála linka ak ste kupovali v roku 2022. Najlepšie aj s fotkou ak môžete.
Ideme si dávať robiť a v jednom štúdiu nám povedali že 18 tisíc eur 😭 je mi do plaču. A to máme L tvar a celkom malú, cca 2.8 x 3.3 🤷
Bol to len hrubý odhad žiadne riadne nacenenie.
Zvažujeme aj stolára. Môj približný návrh:

@babovka2321 kvôli kapacite mrazničky?
My mame inak vstavane chladnicky (2) a ja si prave toto riesenie ako jedine s celeho kuchynskeho studia co sme dali robit ako jedine pochvalujem 😂 Prave kvoli miestu... napojom a mrazakom...
@anjelicek26 no nám sa zmestí 1 len ale nejeme mäso a vody tiež nekupujeme 🤔 resp nie chladené. No neviem čo robiť
@mamazuk no mraznicku som mala nonstop plnu a to v nej nebolo dokopy nic. A chladnicka mi tiez niekedy nestacila a to sme boli dvaja. Staci, ze pridu vianoce, zacnem piect kolace a dovi, nic nemam kam dat. Nedajboze nejake napoje mat chladene do zasoby, nehrozi.
@mamazuk my tiez mäso 1-2x v tyzdni max, ale mrazenej zeleniny a ovocia mam toho fest vela zakazdym.. ale ak sa zmesti jedna bude jedna, tam neni moc o com spekulovat potom.
@anjelicek26 skôr zvažujem či vstavanú alebo nie 🤷
@mamazuk tak to mas zajedno, vnutro predsa ostava rovnake. Vstavana vyzera krajsie opticky, my mame obe vstavane.
@anjelicek26 no práveže nie, vstavané sú užšie
@mamazuk tak nase su siroke obe ako klasicke chladnicky, ved naprojektuju ti hocico im povies. Uzke nie su ani nahodou, vacsina ludi, co poznam, ma uzsie alebo rovnake, sirsie som ani nevidela...
@anjelicek26 do klasickej 60tky skrinky treba mať chladničku okolo 57cm, čo je užšia (bola som to pozerať). Nad 60cm sa robia len Whirpool a tú len asi 3 na trhu Preto sa pýtam práve. Tiež by sa mi viac páčila vstavaná ale zase nech nie je moc malá
@mimusha3 počkám si na ponuku a potom možno ohlásim aj stolárov, ktorí nám robili skrine. Dám si spraviť ponuku a potom sa rozhodnem. My máme z decodomu obývačku. Pri dodávke chýbali kolieska. bolo to pred rokmi. Ale aj iný nábytok ktorý máme od inakiaľ, všade boli s niečím problémy. Dlhá polica, zlé nožičky, iná dlžka a pod.
@mamazuk Kuchyňu máme z roku 2020 a aj so spotrebičmi stála 10.tis €. Až na horné skrinky je to biely lak. A hore sme nechávali nejaký lepší výklopný systém, má keď podsvietenie a v jednej dolnej skrinke ešte ostrovčeky na panvice. Tá vaša cena mi príde obrovská. Nám napr.v Mobelixe povedali za podobnú linku skoro 2x takú cenu
@mamazuk Zvyknem čítať názory, že bývajú objemovo menšie než voľne stojace, avšak ja som si našla s rovnakým objemom ako máme voľne stojacu, takže fajn. A som spokojná hlavne kvôli tomu, že ma tam neruší biela alebo nerezová chladnička. leto už je vec vkusu a určite aj štýlu kuchyne.
@annkajanik podotýkam je to smiešna suma keď čítam vaše komentáre ale som s ňou spokojná nieje to žiadna tapeta ale pekne pálena a komplet vsetke tie vecičky na zatváranie aby to nebuchalo....
@mamazuk cca pred mesiacom dokončená za 5500 bez spotrebičov od stolara 😊 v decodome nam obdobnu nacenili o vyse 3t eur viac bez montaze 😂 na dlzku ma nejakých 4,2 plus oba kraje cca 2 metre 😊 do lava ešte pribudla chladnicka, ktorú sme nechceli vstavanu 😊
@lucijalucy no mňa práve tiež ruší keď je to iná farba 🙄 tak budem hľadať vstavanú 🤞💪 vďaka
@katulienocka999 wau tá je krásna 🥰 odkiaľ ste mala stolára? Je fakt nádherná
A to inak ešte chceli 150 za nacenenie 😳
@mamazuk ikea len čisto kuchynská linka cca 1600+ spotrebice 500+doska+obklad 300
@mamazuk ďakujem 😊 od vranova, cca 100km od nas ale nemal problém s takou diaľkou 😊 uz sa tesim kedy ju zacneme používať 😁 co na fotke nie je je este led pas po celej dlzke kuchyne pod vrchnymi skrinkami, toto sme mali v cene 😊 dufam, ze s vam podarí nájsť super stolara ktorý vam da rozumnú cenu 😊 väčšinou tie studia si to dosť nadhodnocuju si myslim 😅
@katulienocka999 vďaka 😊
@barbora9312 spotrebiče 500? 😳 Wow to vás vyšlo riadne lacno, veď len chladničky sú okolo 600 čo som dnes pozerala 🤦♀️

@lenka567899 ako ste spokojní so vstavanou chladničkou