Koľko vás stála kuchynská linka 2022?
Ahojte, prosím povedzte koľko vás stála linka ak ste kupovali v roku 2022. Najlepšie aj s fotkou ak môžete.
Ideme si dávať robiť a v jednom štúdiu nám povedali že 18 tisíc eur 😭 je mi do plaču. A to máme L tvar a celkom malú, cca 2.8 x 3.3 🤷
Bol to len hrubý odhad žiadne riadne nacenenie.
Zvažujeme aj stolára. Môj približný návrh:

@mamazuk no my len rúru a indukciu a umyvadlo nové chladničku mam v špajzi
@mamazuk my sme vo faze dokoncovania a mame studiovu kuchynu 4x3 metre + ostrovcek cca1,2m x 1,8 m. Vsetky police su podsvietene LED, skrinky maju svetla dnu aj pod skrinkou, mame najhrubsiu pracovnu dosku na trhu a vyskovo je neskutocne vysoka (povodna koncila niekde v okoli bedier,tu mam pri rezani ruku v pravom uhle). Skrinky su tiez nadstandard, police maju sklene bocnice,dojazdy,rohove riesenia,riesenie odpadu, Franke drez aj bateria a nemozem zabudnut na automaticke otvaranie vrchnych skriniek. Bezodtlackove povrchy a kopec inych vychytavok. Nechvalim sa,len chcem poukazat na nenazratost ludi. Nobilia kuchyna na mieru, natrieskana vsetkymi vylepseniami...cca. 5000 eur. Materialy su drahsie,beriem...ale toto je fakt o obrovskych ziskoch a zneuzivaniu situacie,lebo ved vsetko ide hore.
@mamazuk si z TN? Moja mama tam byva a davala si robit linku v Trenab pred 20 rokmi. Vyzera a aj je omnoho lepsia a kvalitnejsia, ako moja 15 rocna z Decodom. Vyskusaj u nich info.
@mamazuk prave sa vyraba. linka ma 5metrov na dlzku, su vnej kvalitne blum kovania, vysuvy, striekane dvierka. ostrov ma 3metre. v cene su aj spoteebice- druha najvyssia rada od whirlpool- chladnicka umyvacka indukcia rura mikrovlnka digestor a drez s bateriou. komplet cena vratane montaze 8250€
@lenusiatko to mám tiež v pláne, sme v podnájme a tiež je tu od nich kuchyňa a je super. Tak uvidím ako to nacenia oni 🤞
@jankabenji krásna 😍
Necitala som diskusiu, ospravedlňujem sa ak sa budem opakovať alebo si už odpovedala. Neviem či to je cena za komplet - aj spotrebiče, prác.doska a podobne. Ja mám kuchyňu L-ko, skrinky až po strop, pracovná doska Fundermax aj zastena, komplet so spotrebičmi a základným vybavením tiež vyšla okolo 18 tisíc - august 2021. Takže by to podľa mna mohla byť reálna cena ak je to kompletka. Inak my sme mali stolára, žiadne štúdio.
V Decodome ti navrhnú na mieru za zlomok ceny. Brat ma od nich, kúpil tento mesiac, na mieru, velka Lkova v rodinnom dome. Okolo 7tis
Ja som si vybrala z decodomu. Tento rok ale vystaveny kus. Povodna cena bola 6000 a bola v zlave. Za 1999. A 380x 220cm velmi kvalitna vazila vyse 500kg ja som si skrinky vyskladala ako bolo treba a hlavne prisla zlozena len som si ich poukladala a polozili sme dosku v cene boli aj kose a umyvadli s bateriou. Treba ist do topolcian a vidite ich nazivo.
@mamazuk ja som videla v obi aj za 300 e 😂😂😂
@mamazuk my sme dali nacenit takúto poliakovi a teda na mieru, úplne po vrch, s normálnym kovaním, vyfrezovane rukoviatky, vymyslela som si kadejaké skrinky a šuflíky, +skriňu s pracovnou doskou kde bude robot a povedal nám zatiaľ, že odhadom 7000. Lakované skrinky dosť urobia, tie drôtené systémy tiež vraj... Prišiel, nameral, vysvetlila som, čo všetko chcem... Robil rodičom všetok nábytok pred 4 rokmi, a sestre pred 10 a stále ako nová, všetko veľmi kvalitné. Keby na neho zatlačíme, tak by dal ešte nižšiu cenu myslím, ale to už by sa odrazilo na materiáloch si myslím.
A sme pri tom..... pôvodne cena 6000 , v zĺave 2000 . Neskutočné zavádzanie, a takisto aj pri zákazke.
@mamazuk My mame vstavanu chladnicku 60-tku ale do noveho domu si vstavanu nedam. Je to pekne ale vnutorny priestor o tretinu mensi ako klasicka 60tka volne stojaca a cenovo su vstavane aj drahsie.
Ja teraz riesim tiez kuchynu do domu, rozmer 3,8x 3,2 + ostrovcek 1,4x0,9 s barovym pultom a cenovo enzo a dalno kuchyne okolo 9-10 tisic, decodom okolo 7 tisic (vsetko ceny bez spotrebicov a drezu). Este rozmyslam ze si dam spravit cenu u stolara.
@lucijalucy Prosím Vás ,kde ste si dali urobiť kuchynskú linku?Príp. kontakt na stolára . Takú podobnú zvažujeme. Ďakujem.

@lusyc máte foto návrhu? Som zvedavá, potom dajte recenziu 💪💪🤞🤞🤞