icon

Koľko vás stála kuchynská linka 2022?

mamazuk
16. jún 2022

Ahojte, prosím povedzte koľko vás stála linka ak ste kupovali v roku 2022. Najlepšie aj s fotkou ak môžete.

Ideme si dávať robiť a v jednom štúdiu nám povedali že 18 tisíc eur 😭 je mi do plaču. A to máme L tvar a celkom malú, cca 2.8 x 3.3 🤷

Bol to len hrubý odhad žiadne riadne nacenenie.

Zvažujeme aj stolára. Môj približný návrh:

Koľko vás stála kuchynská linka 2022?
mamazuk
autor
16. jún 2022

@lusyc máte foto návrhu? Som zvedavá, potom dajte recenziu 💪💪🤞🤞🤞

balihara
16. jún 2022

Moja mesačná 4500€ bez spotrebičov

barbora9312
16. jún 2022

@mamazuk no my len rúru a indukciu a umyvadlo nové chladničku mam v špajzi

botka19
16. jún 2022

@mamazuk my sme vo faze dokoncovania a mame studiovu kuchynu 4x3 metre + ostrovcek cca1,2m x 1,8 m. Vsetky police su podsvietene LED, skrinky maju svetla dnu aj pod skrinkou, mame najhrubsiu pracovnu dosku na trhu a vyskovo je neskutocne vysoka (povodna koncila niekde v okoli bedier,tu mam pri rezani ruku v pravom uhle). Skrinky su tiez nadstandard, police maju sklene bocnice,dojazdy,rohove riesenia,riesenie odpadu, Franke drez aj bateria a nemozem zabudnut na automaticke otvaranie vrchnych skriniek. Bezodtlackove povrchy a kopec inych vychytavok. Nechvalim sa,len chcem poukazat na nenazratost ludi. Nobilia kuchyna na mieru, natrieskana vsetkymi vylepseniami...cca. 5000 eur. Materialy su drahsie,beriem...ale toto je fakt o obrovskych ziskoch a zneuzivaniu situacie,lebo ved vsetko ide hore.

lusyc
16. jún 2022

@mamazuk foto nemám, len som si sama nakreslila. A bude zelená.

dori92
16. jún 2022

@mamazuk máš ss 😊

lenusiatko
16. jún 2022

@mamazuk si z TN? Moja mama tam byva a davala si robit linku v Trenab pred 20 rokmi. Vyzera a aj je omnoho lepsia a kvalitnejsia, ako moja 15 rocna z Decodom. Vyskusaj u nich info.

dori2
16. jún 2022

@mamazuk prave sa vyraba. linka ma 5metrov na dlzku, su vnej kvalitne blum kovania, vysuvy, striekane dvierka. ostrov ma 3metre. v cene su aj spoteebice- druha najvyssia rada od whirlpool- chladnicka umyvacka indukcia rura mikrovlnka digestor a drez s bateriou. komplet cena vratane montaze 8250€

raszuz
16. jún 2022

@mamazuk ďakujem 🙂, tiež máme malú kuchyňu, tak sme vymýšlali, ale zase mám výhodu, že chladničku mám v komore, tak sme nemuseli riešiť, kde ju dať

mamazuk
autor
16. jún 2022

@lenusiatko to mám tiež v pláne, sme v podnájme a tiež je tu od nich kuchyňa a je super. Tak uvidím ako to nacenia oni 🤞

jankabenji
16. jún 2022

5200,- bez spotrebičov. Chladničku sme chceli väčšiu,nie vstavanu, ta je malinka na objem. Vyrobená v stolárske firme Castel

mamazuk
autor
16. jún 2022

@dori2 krásna! A cena super!

mamazuk
autor
16. jún 2022

@jankabenji krásna 😍

luccija
16. jún 2022

@mamazuk ano, vstavane chladnicky su mensie a hlavne mavaju maly mrazak.Mama mala vstsvanu a bola rada, ked sa pokazila a kupila peknu samostatne stojacu.

dori2
16. jún 2022

@mamazuk poslem potom fotku nazivo 🙂 vizualizacia dost skresluje. to je inak upravena cena po zdrazovani poslednom. podla mna na to vsetko do obsahuje a ten rozmer tiez vyborna cena… v tej linke je vsetko- kose na separovanie, priborniky a pod

mamazuk
autor
16. jún 2022

@dori2 no však to že zdražuje sa materiál ale niektorí predajcovia hneď zdvojnásobia cenu aj "roboty" a prirážky 😭 veď náš byt nie je ešte ani dostavany a už by sa predal o 40 tisic viac než pred 8 mesiacmi. Choré

lusyc
16. jún 2022

@mamazuk ešte dodám, ze v novembri bol nákres naceneny o 20% menej. Ale nedalo sa skôr, stavba nám stojí doteraz.

dencagee
17. jún 2022

Necitala som diskusiu, ospravedlňujem sa ak sa budem opakovať alebo si už odpovedala. Neviem či to je cena za komplet - aj spotrebiče, prác.doska a podobne. Ja mám kuchyňu L-ko, skrinky až po strop, pracovná doska Fundermax aj zastena, komplet so spotrebičmi a základným vybavením tiež vyšla okolo 18 tisíc - august 2021. Takže by to podľa mna mohla byť reálna cena ak je to kompletka. Inak my sme mali stolára, žiadne štúdio.

pinaofina
Autor odpoveď zmazal
evkamotka
17. jún 2022

V Decodome ti navrhnú na mieru za zlomok ceny. Brat ma od nich, kúpil tento mesiac, na mieru, velka Lkova v rodinnom dome. Okolo 7tis

mimi852021
18. jún 2022

Ja som si vybrala z decodomu. Tento rok ale vystaveny kus. Povodna cena bola 6000 a bola v zlave. Za 1999. A 380x 220cm velmi kvalitna vazila vyse 500kg ja som si skrinky vyskladala ako bolo treba a hlavne prisla zlozena len som si ich poukladala a polozili sme dosku v cene boli aj kose a umyvadli s bateriou. Treba ist do topolcian a vidite ich nazivo.

daniela2202
22. jún 2022

@mamazuk ja som videla v obi aj za 300 e 😂😂😂

hopeja
22. jún 2022

@mamazuk my sme teraz dávali tiež z trenab

hopeja
22. jún 2022

@mamazuk cena 8 tis bez spotrebičov,

foxie95
23. jún 2022

@mamazuk my sme dali nacenit takúto poliakovi a teda na mieru, úplne po vrch, s normálnym kovaním, vyfrezovane rukoviatky, vymyslela som si kadejaké skrinky a šuflíky, +skriňu s pracovnou doskou kde bude robot a povedal nám zatiaľ, že odhadom 7000. Lakované skrinky dosť urobia, tie drôtené systémy tiež vraj... Prišiel, nameral, vysvetlila som, čo všetko chcem... Robil rodičom všetok nábytok pred 4 rokmi, a sestre pred 10 a stále ako nová, všetko veľmi kvalitné. Keby na neho zatlačíme, tak by dal ešte nižšiu cenu myslím, ale to už by sa odrazilo na materiáloch si myslím.

94janka94
24. jún 2022

Návrh našej..momentálne sa vyrába..4500€ bez spotrebičov, Sanas.

daniela2202
24. jún 2022

A sme pri tom..... pôvodne cena 6000 , v zĺave 2000 . Neskutočné zavádzanie, a takisto aj pri zákazke.

kikario
22. sep 2022

@mamazuk My mame vstavanu chladnicku 60-tku ale do noveho domu si vstavanu nedam. Je to pekne ale vnutorny priestor o tretinu mensi ako klasicka 60tka volne stojaca a cenovo su vstavane aj drahsie.

Ja teraz riesim tiez kuchynu do domu, rozmer 3,8x 3,2 + ostrovcek 1,4x0,9 s barovym pultom a cenovo enzo a dalno kuchyne okolo 9-10 tisic, decodom okolo 7 tisic (vsetko ceny bez spotrebicov a drezu). Este rozmyslam ze si dam spravit cenu u stolara.

edmund1979
8. jan 2023

@lucijalucy Prosím Vás ,kde ste si dali urobiť kuchynskú linku?Príp. kontakt na stolára . Takú podobnú zvažujeme. Ďakujem.

mamazuk
autor
26. jan 2023

Naša od stolára, minulý týždeň dokončená. Stála 6.5 tisíca bez spotrebičov