Koľko vás vyšla prerábka kúpeľne?
Ahojte chcem sa spytat ti co ste prerabali kupelnu kolko vas cca vyšla co tam pozeram ceny su astronomicke tak chcem vediet čo vyšla vas rozmerovo moja je 4x2 ... limit mam 5000 len mam obavy či sa do toho mestim...
Usetrit mozes na sanite a na obkladoch, treba prehladavat internet a hladat lacnejsie moznosti. Na robote a stavebninach vela neusetris ak to ma byt spravene dobre
My teraz prerabame, kupelna 3 x 1,8 a wc 1,6 x 0,9 m a vyjde nas to asi 8,5 tis, bezny standard, ziadny luxus, ziadne skrinky na mieru. Z toho praca cca 5 tis.
ak si budeš sama robiť tak sa dá… s majstrami nie…
My ideme akurát prerábať, rátam okolo 4 tisíc (ale všetko svojpomocne. Keby sme mali platiť majstrov, rátam 8. Bohužiaľ, dnešná realita).
Nedávno prerobená...klasická bytovková malá kúpelňa, kde mi vošiel len kút, práčka a umývadlo...plus samostatné WC...s prácou a materiálom 12 tisíc
tie ceny sú príšerné. Práve to riešim, dnes mi prišla cenová ponuka.
2.2 x 2.7 kúpelňa s WC, 5000€ materiál, sanita, a 3000€ bude robota... 🙈
a tiež žiadny luxus, snažíme sa držať pri zemi
8000 minuly rok, bezna panelakova. wc osobitne, kupelna mala.
@bezmena18 aktuálne prerábame. Sme na 3.5 tisíc a rátam, že ešte možno 500 pôjde, na tie "drobností". Záchod 1x1 a kúpeľňa 2.5x1.5.
Ale naozaj svojpomocne, jedine vodára som platila 150, aj to bol rodinný priateľ, takže jak pre nás, inak berie 300 a viac.
Ak si nejdeš robiť sama, do 5k nemáš šancu dnes.

My sme prwrabali kupelnu 2,3x1,6 prwd 8 rokmi a stalo nas to cca 7000