Kto býva v dome od drevodom.sk?
Neviete nahodou o niekom, kto byva v zrubovom dome od firmy drevodom.sk?
@jujala Dakujem za odpoved, chcem sa opytat, ci ste boli spokojni s firmou drevodom.sk co vam to stavala-predpokladam, ze to boli oni co vam to stavali. Pripadne mate nejake negativa so stavbou a nasledne pri byvani? My sa rozhodujeme a boli by sme vdacni za taketo skusenosti.
nakolko neviem porovnat s ostatnymi firmami ale:
- mali sme vlastny projekt
- sadla som si s ich clovekom aspon pol roka vopred- p. Gregor /sikovny/a presli sme nase predstavy, on si pisal poznamky a pytal sa/radil
- zadali sme cenovy strop
- dostali sme polozkovy ropocet, ktory finalne dodrzali!!
- pocas stavby sme robili mierne zmeny a nebolo z ich strany ziadny problem
- mali stavebny dozor, ktoreho som ja dozorovala a obcas sme sa v nazoroch nezhodli. Investor je investor🙂
- mali perfekt nacasovane prace jeden za druhym, necakalo sa
- ja som chodila s metrom a vsetko premeravala a boli odchylky. Dala som im prerobit/posunut priecku aj o 3cm a prerobili
- okna, sanitu a garaz , elektrinu sme dali inym firmam, lebo som si preverila ponuku od Drevodomu a poslala dopyt aj na ine firmy a tie boli podstatne lacnejsie. Takze doveruj ale preveruj
- dali sme im aj terasu urobit, sikovni chlapci z pod Tatier
- fakturovali v 4 fakturach, vzdy ked urobili nejaky celok
- dali sme im aj blower door test urobit
- dodali vsetky dokumenty co je vyhoda ku kolaudacii
- aj dnes....4r po postaveni kontaktujem Drevodom s otazkami a nemaju problem s odpovedou.
Zhodnotenie: seriozna super spolupraca...len treba kontrolovat, predsa ak necitia niekoho za chrbtom tak sa stane.
ako som spominala, nemam skusenost s inou firmou, mozno aj ine su uplne v poho.
@jujala dakujem za referenciu-ti chlapci z pod Tarier-to bol Drevodom.sk?, chcem sa este opytat kto vam robil okna, a ako ste s tym spokojni? Pripadne aj dalsie firmy, ktorych mate odskusanych. Moze byt aj sukromna sprava-vopred vdaka.
@majkabambulik tak na tych typkov z pod Tatier nemam kontakt, to vsetko mal zazmluvnene Drevodom.
@jujala dakujem, my by sme poprosili kontakt na tie firmy co vam rodbili nieco a boli ste s nimi aj spokojni
@majkabambulik ja tie kontakty nemám to si drevodom zabezpečoval sám
@jujala a tie okna?

@majkabambulik my sice nemame zrub. dom ale drevodom.