Ktorá sušička je najlepšia?
Prosím o radu. Chceme kúpiť sušičku, prosím Vás ktorá za Vás je top? Ďakujem
@sunsun11
Ja som.pondelok objednala tuto pride zajtra iala som.podla recenzi a ceny LG RC91V5AV6N
+ 10 rokov záruka na duálny invertorový motor a kompresor
@anonym_8429a6 presne tuto mam ,u nas ide od rana do vecera😁budem ju mat uz druhym rokom..za mna velka spokojnost
@anonym_8429a6 presne tuto mam ,u nas ide od rana do vecera😁budem ju mat uz druhym rokom..za mna velka spokojnost
@laskonka_lasky super.tesim.sa syn alergik a.periem.kazdy den tak dufam.ze.pomoze.
@sunsun11 aj my mame LG, odporúčam
Máme lg sušička ok pracka prišla nová už pokazené 2 x
Ja by som potrebovala susicku kondenzacnu, ci ako sa to vola. Taku bez pripajana na odpady. Mate niekto taku?
Ja by som potrebovala susicku kondenzacnu, ci ako sa to vola. Taku bez pripajana na odpady. Mate niekto taku?
@silwii ja mám takú, mám ju v spálni, topka milujem ju, stále len cez 300 eury, značka Beko ale nič nezrazi, maka ako má, a 2 x denne pomaly ide, presný typ neviem ale AA+ nízka spotreba
@silwii Aj my máme takú, že nie je pripojená na odpad vody, máme ju na chodbe, AEG SensiDry. Chcela som takú lebo máme menšiu kúpelňu a veľkú chodbu.
Ja mám Bosh ale to preto, že práčku mám z rovnakej série a vedia spolu komunikovať.. a podľa programu práčky, množstva bielizne a pod. si nastaví program a čas aký potrebuje.. všade sú senzory, takže aj počas sušenia si prispôsobuje čo ako potrebuje.. takže za mňa veľká spokojnosť, neviem, ako som bez toho mohla žiť :D
nikdy sa mi nestalo, žeby sa mi niečo nevysušilo poriadne alebo zničilo či zmenšilo..
Taktiez LG RC91V5AV6N a ma aj velmi dobre funkcie a taktiez recenzie. Vidno ze je to oblubeny model 🙂 https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-pre-susick...
dakujem pozriem
@laskonka_lasky super.tesim.sa syn alergik a.periem.kazdy den tak dufam.ze.pomoze.
@anonym_8429a6 ked vas syn je alergicky na pel, tal namontujte doma rekuperaciu vzduchu, aspon lokalnu.
@sunsun11 ja mám Beko.Kupovala som pred cca mesiacom.Som veľmi spokojná.
AEG 🙂
@sunsun11 no uz nam prisla susucka lg a je paradna a kolko bordelu bolo v pradle. Za 48 min osusene ja jemne susenie ked nebolo doausene sama si nahodila este cas. A rekuperacia super mame uz rok pre syna parada ovela lepsie je na tom a dufam ze aj susicka pomoze.
@sunsun11
Ja som.pondelok objednala tuto pride zajtra iala som.podla recenzi a ceny LG RC91V5AV6N
@anonym_8429a6 posím ťa túto sušička potrebuje zapojiť na odpad?
@silwii ja mám takú, mám ju v spálni, topka milujem ju, stále len cez 300 eury, značka Beko ale nič nezrazi, maka ako má, a 2 x denne pomaly ide, presný typ neviem ale AA+ nízka spotreba
@zuzubb007 prosim ta na akom programe zvycajne susis? Ja som dnes susila prvy krat osusky... Vysusilo pekne, len na niektorych akoby mi postahovalo take snurky, ktorymi boli popresivane. Ale nevadi, boli to stare uteraky. No a chcem skusit aj klasika tricka leginy bavlnene susit. A cim viac citam, tym viac som zmagorena. Niekto susi vsetko na mixe, iny na jemnom programe... Niekomu to pozmensovalo veci, inemu nie.. mam pred tym respekt. Najradsej by som ju vratila 😁 ale mame velku vlhkost v byte a susenie vo vnutri tomu neprospieva... Vonku to schne 3 dni...
@zuzubb007 prosim ta na akom programe zvycajne susis? Ja som dnes susila prvy krat osusky... Vysusilo pekne, len na niektorych akoby mi postahovalo take snurky, ktorymi boli popresivane. Ale nevadi, boli to stare uteraky. No a chcem skusit aj klasika tricka leginy bavlnene susit. A cim viac citam, tym viac som zmagorena. Niekto susi vsetko na mixe, iny na jemnom programe... Niekomu to pozmensovalo veci, inemu nie.. mam pred tym respekt. Najradsej by som ju vratila 😁 ale mame velku vlhkost v byte a susenie vo vnutri tomu neprospieva... Vonku to schne 3 dni...
@ikonica obliečky a uteráky suším na programe bavlna 3:45 asi ide sušička to rovno poskladan do skrine, podľa mňa to je jediný program kde ti prádlo vysuší na 100 %, ostatné všetko periem na mix tam je to 1:55 hod, tento program vysuší podľa mňa na 95% čiže vždy ešte nechám pol dna na sušiaku prehodené a až potom skladám, áno keď dáš tričká sušiť na program bavlna tam je vysoká teplota to ti skráti veci preto len naozaj uteráky a posteľné prežije nej ujmy, dúfam, že som trochu pomohla, a také, že svetre a blúzky na jemné prádlo to vysuší reálne možno na 80% vždy prevesim ešte

@sunsun11