Ktorá vôňa do umývačky naozaj vonia?

5. máj 2022

Ahojte,

akú vôňu do umývačky odporúčate?

Jednoducho, keď ju otvorím, aby z nej naozaj išla nejaká vôňa citróna.......pocit sviežosti.

Finish nefunguje.......

Keby to môže byť aj nejaký domáci trik, tak som s tým v pohode.

Ďakujem

barruna
5. máj 2022

Tak sem sa pripnem ak mozem pre inspiraciu 🙂 A mne by sa to zislo veru aj do pracky, pradlo pekne vonia ale ked pridem po case do kupelky taky zatuchnuty zapach tam ostane.

viestta
5. máj 2022

Vyskúšala som asi všetky, ziadna nevonala dlhšie ako týžden, možno dva. Ešte tam bolo toho maglajzu dosť a vôňa ziadna

simca06022011
5. máj 2022

ziadna a ani by som tam nic extra nedavala, pretoze to potom pekne spapas z toho riadu... (no teda ja by som sa toho obavala :DD )
@barruna pracku treba cistit a nechat otvorenu, vetrat, prat aj na vyssich teplotach... smrad moze byt z tych gumenych tesneni, aebo ak davas avivaz do davkovaca, tak aj ten treba sem tam riadne umyt. Inak parfumy na pranie odporucam, akurat som si pred 2t objednala vzorky, vonia mi z toho cely dom.

katie253
5. máj 2022

Ja dávam z DM, stojí to asi 1€ a dlho vydrží

marcellka32
5. máj 2022

Umývačku treba hlavne pravidelne čistiť a aj ten sifón a odtok dole vnutri, dá sa to celé vybrať....plus som kúpila finish citrónovy osviežovač, visí to tam stale aj počas mycieho programu

fatima99
5. máj 2022

@katie253 a vonia? Minule som sa tam pozerala, ze ci kupim a vyskusam. Lebo teda finish ten som mala a nic moc a to teda umyvam umyvacku pravidelne.

viestta
5. máj 2022

@fatima99 veľa robí špina vo filtri. Ja ho vyplachujem každý tyzden. Niekedy sa až čudujem co sa tam nachytal a to zvyšky jedál zoskrabujem poctivo

fatima99
5. máj 2022

@viestta ved aj ja sa snazim, no nic skusim aj dnes pozriet, precistit a uvidime, ale tak by som chcela, aby vonala furt pekne, tak sviezo. Ale o tom mozem akurat tak snivat.

katie253
5. máj 2022

@fatima99 túto kupujem. Mne smrdela umývačka veľmi, chvíľu potom čo sme ju kúpili, pritom bola čistá, Filtre tiež. Proste taký pach od jedla. Po tomto vonia a nesmrdí.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katie253
5. máj 2022

@oli18 to nedávam kvôli tomu, aby riad voňal, ale aby nesmrdela umývačka. Mňa až napínalo, keď som ju otvorila a to ju nám vždy pootvorenú a umýva sa skoro každý deň.

ivanka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz