icon

Ktoré práčky majú samostatný program odstreďovania?

mbta
27. nov 2025

prosiiim poradte ,kupujem novu pracku s podmienkou solo funkcie zmykania,nikde nie je v parametroch zahrnute..uprednostnim Aeg,Bosh,Lg,elektrolux,ak nie kaslem na to,asi
kupim Candy,dakujem

Strana
z3
really8
27. nov 2025

@mbta mame asi 10 rokov samsung a ma samotne odstredovanie

o__o
27. nov 2025

Ano, mame Beko

biba_18
27. nov 2025

myslela som že to majú všetky - lebo naše doteraz to mali ...

cindirela346
27. nov 2025

17 rokov sme mali Bosch mala to, teraz máme Haier a má taktiež 😊

katarinaba
27. nov 2025

Ja mam LG. Sice program ako taky pri koliesku, kde su rozne materialy a podobne, nie je, ale je na to tlacitko na displeji, ktore sa stlaca bez zadania programu na kolecku. Viem si zvolit aj otacky.

doriiis
27. nov 2025

Na starej Philco som to mala. Na novej Candy to nemám. Je tam iba plákanie a potom zmykanie

olimuc
27. nov 2025

Mam Bosch vario perfect, ma samostatne zmykanie aj plachanie

226lenka
27. nov 2025

Máme AEG, neviem presne aký typ a má samostatné odstredenie

mbta
autor
27. nov 2025

boze dievcata dakujem za taku rychlu reakciu...uz 4dni hladam,citam vsetky mozne znacky a recenzie,pisala som aj vyrobcom,ziadna odpoved,myslela som ze ked to nie spomenute v parametroch,tak nic...mala som 15 rokov pracku ,a nevedela ci aj tieto nove moderne maju,ked sa to nespomina...ja by som potrebovala spredu plnenu,slimku,do 7-8kil

biba_18
27. nov 2025

@mbta čo znamená slim? to zas neviem ja 😂

katarinaba
27. nov 2025
@biba_18

@mbta čo znamená slim? to zas neviem ja 😂

@biba_18 to je zuzena pracka do mensich priestorov. Nie je tak hlboka ako bezne pracky.

mbta
autor
27. nov 2025
@doriiis

Na starej Philco som to mala. Na novej Candy to nemám. Je tam iba plákanie a potom zmykanie

@biba_18 no v tych starsich boli ,len teraz co viem od znamych,niektori nemaju,ale im to nevadi,nehladali taku funkciu nepotrebuju

katarinaba
27. nov 2025
@mbta

@biba_18 no v tych starsich boli ,len teraz co viem od znamych,niektori nemaju,ale im to nevadi,nehladali taku funkciu nepotrebuju

@mbta a mozno tu funkciu maju, len nevedia kde. Moja sa ovlada bud koleckom, alebo viem aj na displeji zadat niektore veci. Alebo aj kombinacia kolecko + displej.

doriiis
27. nov 2025
@mbta

@mbta ... Mne by sa občas zisla veru. 🙄Ale tak dám na 14 min program a tam si dám 1400 otáčok.

biba_18
27. nov 2025

@katarinaba no ale aký rozmer

katarinaba
27. nov 2025
@biba_18

@katarinaba no ale aký rozmer

@biba_18 HLBKA - nie je taka hlboka ako bezne pracky.

mbta
autor
27. nov 2025
@doriiis

@mbta ... Mne by sa občas zisla veru. 🙄Ale tak dám na 14 min program a tam si dám 1400 otáčok.

@doriiis ano to by mi stacilo 🙂

mbta
autor
27. nov 2025
@mbta

@doriiis ano to by mi stacilo 🙂

@mbta cize mozem vlozit mokre pradlo a naregulovat otacky?

mbta
autor
27. nov 2025
@olimuc

Mam Bosch vario perfect, ma samostatne zmykanie aj plachanie

@olimuc diky kuknem

doriiis
27. nov 2025
@mbta

@mbta .... Áno, skoro na všetkých programoch si viem regulovať otáčky. Iba na syntetike a jemnom nie. Tam viem ísť iba na 1000 800 otáčok . Vyššie nejde. Ale na krátkych programoch viem na všetkých regulovat

lukbe
Autor odpoveď zmazal
lukbe
27. nov 2025

Electrolux má.

mbta
autor
27. nov 2025
@lukbe

Electrolux má.

@lukbe velke diiky

doriiis
27. nov 2025
@mbta

@mbta ... 1400 otáčok ti bohato stačí. To len tak mimochodom. Vyberám prádlo takmer suche

mbta
autor
27. nov 2025
@doriiis

@mbta .... Áno, skoro na všetkých programoch si viem regulovať otáčky. Iba na syntetike a jemnom nie. Tam viem ísť iba na 1000 800 otáčok . Vyššie nejde. Ale na krátkych programoch viem na všetkých regulovat

@doriiis prosim este mi vysvetli,neviem ci sa chapeme-ked idem dat to pradlo/myslene prane,vyplachane v rukach/,musim navolit typ aj pradla? napr.syntetiku ci bavlnu?lebo mala som doteraz na 14minut,a sama som intuitivne zvolila otacky

ariannazara
27. nov 2025

Mam gorenje a ma aj ta

viestta
27. nov 2025
@mbta

boze dievcata dakujem za taku rychlu reakciu...uz 4dni hladam,citam vsetky mozne znacky a recenzie,pisala som aj vyrobcom,ziadna odpoved,myslela som ze ked to nie spomenute v parametroch,tak nic...mala som 15 rokov pracku ,a nevedela ci aj tieto nove moderne maju,ked sa to nespomina...ja by som potrebovala spredu plnenu,slimku,do 7-8kil

@mbta Philco ma, Zanussi tiez
Staci pozriet navody na nete, tam je vzdy aj zoznam programov

zuzana76
27. nov 2025
@lukbe

Electrolux má.

@lukbe aj ja mam podobnu, ale mam kratky program 20 minut

igiana
27. nov 2025

@mbta samsung, mame samostatne odstredovanie

lukbe
27. nov 2025