Ktoré práčky majú samostatný program odstreďovania?
prosiiim poradte ,kupujem novu pracku s podmienkou solo funkcie zmykania,nikde nie je v parametroch zahrnute..uprednostnim Aeg,Bosh,Lg,elektrolux,ak nie kaslem na to,asi
kupim Candy,dakujem
Ano, mame Beko
myslela som že to majú všetky - lebo naše doteraz to mali ...
17 rokov sme mali Bosch mala to, teraz máme Haier a má taktiež 😊
Ja mam LG. Sice program ako taky pri koliesku, kde su rozne materialy a podobne, nie je, ale je na to tlacitko na displeji, ktore sa stlaca bez zadania programu na kolecku. Viem si zvolit aj otacky.
Na starej Philco som to mala. Na novej Candy to nemám. Je tam iba plákanie a potom zmykanie
Mam Bosch vario perfect, ma samostatne zmykanie aj plachanie
Máme AEG, neviem presne aký typ a má samostatné odstredenie
boze dievcata dakujem za taku rychlu reakciu...uz 4dni hladam,citam vsetky mozne znacky a recenzie,pisala som aj vyrobcom,ziadna odpoved,myslela som ze ked to nie spomenute v parametroch,tak nic...mala som 15 rokov pracku ,a nevedela ci aj tieto nove moderne maju,ked sa to nespomina...ja by som potrebovala spredu plnenu,slimku,do 7-8kil
@katarinaba no ale aký rozmer
@katarinaba no ale aký rozmer
@biba_18 HLBKA - nie je taka hlboka ako bezne pracky.
@mbta .... Áno, skoro na všetkých programoch si viem regulovať otáčky. Iba na syntetike a jemnom nie. Tam viem ísť iba na 1000 800 otáčok . Vyššie nejde. Ale na krátkych programoch viem na všetkých regulovat
@doriiis prosim este mi vysvetli,neviem ci sa chapeme-ked idem dat to pradlo/myslene prane,vyplachane v rukach/,musim navolit typ aj pradla? napr.syntetiku ci bavlnu?lebo mala som doteraz na 14minut,a sama som intuitivne zvolila otacky
Mam gorenje a ma aj ta
boze dievcata dakujem za taku rychlu reakciu...uz 4dni hladam,citam vsetky mozne znacky a recenzie,pisala som aj vyrobcom,ziadna odpoved,myslela som ze ked to nie spomenute v parametroch,tak nic...mala som 15 rokov pracku ,a nevedela ci aj tieto nove moderne maju,ked sa to nespomina...ja by som potrebovala spredu plnenu,slimku,do 7-8kil
@mbta Philco ma, Zanussi tiez
Staci pozriet navody na nete, tam je vzdy aj zoznam programov

@mbta mame asi 10 rokov samsung a ma samotne odstredovanie