Ktoré stolíky a stoličky odporúčate?
Otazka pre mamky, neviem sa rozhodnut 🤦♀️ ktorý by ste kúpili skôr a prečo?

@kacena4 prečo je lepší drevený?
Druhy. To je mammut? Strcis do vane a umyjes.
Mammut. Mame doma už roky a stále rovnaký
mammut, ked dreveny tak nieco ine, to operadlo na stolicke uz z fotky nevyzera byt stabilne
Urcite ten druhy, ovela praktickejsi, uz na pohlad je stabilnejsi a lepsie sa cisti.
Mammut. Ale inu farbu ako bielu.
Ja pridám tretiu možnosť. Ja som chcela stolík s úložným priestorom a tento set je úplne perfektný.
https://www.kaufland.sk/product/336624465/?kwd&...
Ale z tých tvojich dvoch vyberám Mammut, mám odskúšané v detských kutikoch.
Dakujem, pomohli ste mi v rozhodovaní 🙏
Bacha, stolik je lack. Bezmi mammut aj stol...
Urcite ikea( mali sme v púdrovej ružovej) a neskôr poslúžil v inej rodine. Ľahká manipulácia, deťom sa dobre sedelo na stoličkách a taktiež údržba super.
@simsalabim prečo nie bielu?
Na bielej vsetko vidno a treba casto umyvat 🤷♀️
Ja som za ten drevený....
A biely?máme biely a nie je absolútne problém umyť...v resp možno závisí,akú má ten stôl úpravu. Z nášho ide všetko pekne dole ....
Myslím že som kupovala z elisdesign...Sice trošku iný,ale niečo na tento štýl -rastuci.deti majú macka (vyzorovo iný ako na obrázku)a som spokojná aj keď už prechádzame na školský stôl...
Ikea Mammut, máme stoličku aj stolík doma aj u starkých. Nezničiteľné, jednoduchá údržba a perfektne stabilné vďaka dole rozšíreným nôžkam.
Radsej ten mamut z ikei. Prakticky. Ten prvý je taky pre oko tak niekde ku doktorke dedskej. Na doma nepraktické. To nie je pre deti guľatý stôl.

dreveny hoci za mna sa za gulatym zle pracuje