Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili?
Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili a povedali ste si, ze je to zbytočnosť? Zariaďujeme si bytik a ocením vaše rady
mikrovlnku sme predali, u nas bola nevyuzita
@liz_lemon jj, fungujem bez mikrovlnky viac ako 10 rokov a ani pri malych detoch mi ju netreba
Susicka pradla.Mala som 2 roky, nastatie sa pokazila a viac som ju uz nekupila. Nebavilo ma triedit veci, ktore do nej mozem dat. Polku veci som aj tak susila na susiakoch, lebo neboli vhodne do susicky
@modra_kolobezka ja nič netriedim, susim všetko zaradom
Susicka pradla.Mala som 2 roky, nastatie sa pokazila a viac som ju uz nekupila. Nebavilo ma triedit veci, ktore do nej mozem dat. Polku veci som aj tak susila na susiakoch, lebo neboli vhodne do susicky
@modra_kolobezka nikdy ale teda nikdy fakt som netriedila veci do susicky, mam ju vedla pracky a co vyslo z pracky putovalo do susicky, znicenu som nemala ani jednu vec, resp mala zips na mikine ale to bola moja chyba lebo som ju nedala do susicky zapnutu, potom som si precitala ze to tam ma ist zapnute aby sa bezec neodpojil. Za mna neskutocny pomocnik susicka. Teraz ide menej lebo sme sa prestahovali do domu a mame tu sucho velmi a susenim pradla v dome v zime zvysujem vlhkost, ale ked ide viac praciek po sebe tak ide aj susicka.

@natalka13 netece mi ta spinava voda pri umyvani na zem. Najviac som neznasala furt pridrziavat na spodnom rame handru a zachytavat tu vodu. Takto umyjem 5 okien naraz, voda sa pritom vysava, vylejem do umyvadla a mam hotovo.
@evelynka86 ja mam okna po zem tam stary uterak, vody mam minimum. Okna umyvam stierkou krora ma taku handricku na sebe a karchrom az po zem nejde okno zotret nezmesti sa tam a ma hrozne gumicky nechaval ciarky medzi utretiami.
Zrkadla za unyvadlsmi zas tam karcher nevojde.