icon

Ktorý eshop predáva krátke nepriehľadné závesy?

guesmin
17. jún 2022

Ahojte, prvy krat v zivote idem riesit zavesy.
Vsetky eshopy co pozeram ich maju v predaji z 95% na dlzku 245 cm, vyhrabala som iba hrstku kratsich kuskov. Mne ale treba iba kratke, pod okno chceme este ulozit taku skrinku na ktorej sa bude dat sediet. Predavaju niekde aj kratsie zatemnovacie zavesy - dlzka medzi 120 - 160 cm? Ci takto to funguje na trhu zaclon ze musim kupit dlhe a nasledne skracovat podla potreby? :D
Este by som chcela dodat ze hladam cenovo prijatelne - do 30 eur par, mame teraz celkovo vela vydavkov s byvanim, na zaciatok potrebujeme len zablokovat prival tepla z okna.
Dakujem

mauduska
17. jún 2022

My sme presne kupovali dlhé a skracovali ich na požadovanú dĺžku - výhodou bolo že z jednej záclony nám vyšli 2 a ešte aj ostal pás široký pol metra 😅

gabika128
17. jún 2022

@guesmin ja som kupovala v Jysku, mali dĺžku 175cm, bol k tomu pribalený taky pásik. Záves som si namerala, zahla, ožehlila, vložila pásik a zažehlila, zbytok odstrihla. 😊 bez šitia.

veronika3110
17. jún 2022

ja som teraz riešila toto isté, našla som na zaclonyzavesy.sk - alebo teda Allen.. mali dobré recenzie a aj ja som veľmi spokojná.. obšili mi ich, skrátili, našili riasiacu pásku, všetko... tak skús pozrieť 🙂 a 400€ objednávku ušili ani nie za 24 hodín a na druhý deň som to mala doma

daniela2202
22. jún 2022

@guesmin ja mám z bonprix a sú ozaj neprehľadné

snezienkaaa82
22. jún 2022

Pozri Bonprix alebo Blancheporte. Moja mama odtiaľ objednáva. Aj poťahy a deky.