Ktorý kávovar odporúčate do 200 EUR?
Chcem sa opýtať pre laika
Ktorý kávovar odporúčate ? Cena tak do 200€
Ja sa fakt nevyznám ale mám rada dobrú kávu 🥹 ak ste spokojná niektorá veľmi a vedeli by ste doporučiť veľká vďaka žienky
Ak automat, delonghi magnifica s, je nad 200e, ale treba cihat na zlavy. Lacnejsi automat sa vsak neoplati, aby si nebola sklamana..
No a ak pakovy, delonghi dedica alebo drahsi sage. K tomu ale treba mlyncek na kavu, za 100vku by sa dalo zohnat. No ale urobis si lepsie presso ako z automatu
@spolumatka delonghi dinamica,max spokojnost
@spolumatka nekúpiš nič kvalitne do tejto sumy a kntomu musíš kúpiť aj kávu a nie v tescu za 9€kilo
@spolumatka nekúpiš nič kvalitne do tejto sumy a kntomu musíš kúpiť aj kávu a nie v tescu za 9€kilo
@minenkaa ake mylne info? Za 200€ nekupi plnoautomaticky kavovar, jedine pakovy. Teda, kupila by automaticky, daku sracku.
Pred 2 tyzdnami som kupovala kavovar - myslim teda, ze ceny mam zmapovane celkom slusne...
Pákový DeLonghi Dedica, max. spokojnosť. Používame lacný mlynček Sencor (viem, že sú oveľa lepšie) a káva lepšia ako z automatu. Ak kúpiš aj kvalitnú kávu rovno, vojdeš stále do 200€ všetko spolu.
Cez alzu alebo lidl shop kúpiš základný plno automatický Philips za 220-230...
@minenkaa ake mylne info? Za 200€ nekupi plnoautomaticky kavovar, jedine pakovy. Teda, kupila by automaticky, daku sracku.
Pred 2 tyzdnami som kupovala kavovar - myslim teda, ze ceny mam zmapovane celkom slusne...
@pink_lady suhlasim absolutne, Delongi je vraj jeden z naj kavovarov, preto som ho kupila a my sme spokojni velmi.
Tchibo automat a dobru kavu
@pink_lady ty píšeš o bežnom a bežný nestojí 200€
@minenkaa bežný určite nestojí 3000€
Ja som napisala, že za 200€ nekúpi (schopný) automat, kdežeto pákový by už kúpila, napríklad https://www.alza.sk/delonghi-ec-685-r-d4905639.htm
ked užívateľlka chce kávovar do 200€ tak jej nebudem radiť za 3000€
ja mam automat za 440 a som spokojná, nepotrebujem za 3000€
Ja som napisala, že za 200€ nekúpi (schopný) automat, kdežeto pákový by už kúpila, napríklad https://www.alza.sk/delonghi-ec-685-r-d4905639.htm
@pink_lady ani pakovy za 200 nie je schopný a preto píšeš nepravdivé informácie
@pink_lady ani pakovy za 200 nie je schopný a preto píšeš nepravdivé informácie
@pink_lady ešte raz za 200€nie je nič moc a preto nepíšeš pravdivé info,v prvom príspevku píšeš delonghi pakovy a tie sú aj veľmi drahé ,takže si nedala pravdivé info
Tu baby pekne napísali ktoré presne a tie dali presnú a pravdivú info ,ty nie
@pink_lady čím drahšie, tým lepšie 🤣
@minenkaa všimni si cenu tích ktoré tu "tu baby napísali" ...199€ (pákový), automat Delonghi (200+) a nejaka pink lady tu pridala presný tip za 139€
prosim ta uz sa ukludni...alebo mas pms?
@merlinja však to je jasné, čím drahšie, tým lepsie, ale tak nebudem tu tvrdiť že kavovar pod 3000€ nie je schopny
Autorka jednoducho ak chces kávu ,kup to čo majú do 200€ ,ak chces dobrú kávu došetri a kup dobrú masinku a k tomu dobrú kávu
@minenkaa všimni si cenu tích ktoré tu "tu baby napísali" ...199€ (pákový), automat Delonghi (200+) a nejaka pink lady tu pridala presný tip za 139€
prosim ta uz sa ukludni...alebo mas pms?
@merlinja však to je jasné, čím drahšie, tým lepsie, ale tak nebudem tu tvrdiť že kavovar pod 3000€ nie je schopny
@pink_lady veď ja si všetko všímam a preto som ti napisala čo som napisala ,napríklad ty si nedala presný tip len si napisala delinghi pakovi a nikde nepíšem ,že tie extrémne drahé prístroje sú jedine dobre ,sú dobre aj tie lacnejšie ,ale nie tie extrémne lacné
@spolumatka philips uz ho mame po druhe …jeden cas vyhral v dtestu.V akci 189 eur
@pink_lady veď ja si všetko všímam a preto som ti napisala čo som napisala ,napríklad ty si nedala presný tip len si napisala delinghi pakovi a nikde nepíšem ,že tie extrémne drahé prístroje sú jedine dobre ,sú dobre aj tie lacnejšie ,ale nie tie extrémne lacné
@minenkaa delinghi 😂😂😂😂n zabila si. A čo že som nedala presný tip ...apropo, ty si autorke dala presný tip? Iba furt točíš o tom že bežný kávovar stojí 3000€. Tak si taký kúp. Aj keď na taký mám, tak by som tolko za to nedala 😉
@pink_lady my presne tento mame. Muzovi som ho dala na narodky, a sme spokojni. Kupila som ho prave vdaka velmi dobrym recenziam. Mame plnoautomaticky kavovar v nasom druhom domove a teda za mna, ja ani necitim rozdiel. Ze to tam namelie cerstve? No a co 😁. Tento ani nemusim tolko umyvat a vyprazdnovat 😅
@minenkaa delinghi 😂😂😂😂n zabila si. A čo že som nedala presný tip ...apropo, ty si autorke dala presný tip? Iba furt točíš o tom že bežný kávovar stojí 3000€. Tak si taký kúp. Aj keď na taký mám, tak by som tolko za to nedala 😉
@pink_lady joj pardon jedno písmenko ,kde som napisala,že bežný kávovar stojí 3000€ ,raz som to napisala a ani to si si poriadne nezapamatala
@pink_lady joj pardon jedno písmenko ,kde som napisala,že bežný kávovar stojí 3000€ ,raz som to napisala a ani to si si poriadne nezapamatala
@minenkaa prosim ta, to sa uz neda citat. Co mas vypite? 🤷♀️A to myslim vazne a nechcem ta urazit. Autorka sa pyta na kavovar do 200€, tak snad nebudeme tocit o 3 tisicovom kavovare ci? 🤔

Do 200€ ak tak pakovy- delonghi , alebo kapsulovy.