Ktorý kávovar odporúčate do 200 EUR?
Chcem sa opýtať pre laika
Ktorý kávovar odporúčate ? Cena tak do 200€
Ja sa fakt nevyznám ale mám rada dobrú kávu 🥹 ak ste spokojná niektorá veľmi a vedeli by ste doporučiť veľká vďaka žienky
@pink_lady joj pardon jedno písmenko ,kde som napisala,že bežný kávovar stojí 3000€ ,raz som to napisala a ani to si si poriadne nezapamatala
och aby som zas nebola obvinená,že som napisala bežný a teraz píšem,že som nenapisala ,točím o tom že ten kávovar je aj veľmi drahy
Ja osobne som sa práve tu na MK dozvedela,že si niekto kupuje aj tieto lacný kávovar ,na každodenne používanie ,myslela som,že to ľudia majú tak na chatu ,raz za čas z núdze si v tom urobiť kávu
Povazujem za fakt EXTREM, ked zeny aj diskusiu o kavovare dokazu premenit na sutaz v tom, ktora ma viac penazi. Nestacia platy, domy a dovolenky, budeme sa handrkovat este aj o kavovary. Tu pod 5000 nielen ze ziadna nevstane z postele, ale ani kavu si neurobi.
Autorka - ja ked hladam cokolvek do isteho budgetu, idem na web dakeho velkeho predajcu (napr. Amazon, eBay, Alza) a zoradim si produkty podla cien - potom citam recenzie (idealne s fotkami). Potom hladam balans medzi cenou a recenziami. Zo zvedavosti som sa teraz pozrela a len amazon mi vyhodil asi 150 vysledkov do 200€, aj znacky ako Philips.
Povazujem za fakt EXTREM, ked zeny aj diskusiu o kavovare dokazu premenit na sutaz v tom, ktora ma viac penazi. Nestacia platy, domy a dovolenky, budeme sa handrkovat este aj o kavovary. Tu pod 5000 nielen ze ziadna nevstane z postele, ale ani kavu si neurobi.
Autorka - ja ked hladam cokolvek do isteho budgetu, idem na web dakeho velkeho predajcu (napr. Amazon, eBay, Alza) a zoradim si produkty podla cien - potom citam recenzie (idealne s fotkami). Potom hladam balans medzi cenou a recenziami. Zo zvedavosti som sa teraz pozrela a len amazon mi vyhodil asi 150 vysledkov do 200€, aj znacky ako Philips.
@anonym_f48e04 kde je tu hádka o tom, kto ma viac peňazí
Baby, veď už si prestane všetko obracať iba na svoj pohľad
@anonym_f48e04 kde je tu hádka o tom, kto ma viac peňazí
Baby, veď už si prestane všetko obracať iba na svoj pohľad
@minenkaa Sa pozri na svoje komentare trapne. Ad jedna dnes zozenies dobry kavovar za 200€ a este si mozes aj vyberat, ad dva tu stale povysenecky papagajujes, ze kavovar je nutne nejaka luxusna komodita a ze ty si netusila, ze niekto kupuje za 200€. No predstav si ze ano, ludia kupuju spotrebice aj za 20€, kazdy podla svojho rozpoctu. Niekolko z nas ti tu dalo priklady dobrych kavovarov do 200€ tak neviem, o co ti ide.
@minenkaa Sa pozri na svoje komentare trapne. Ad jedna dnes zozenies dobry kavovar za 200€ a este si mozes aj vyberat, ad dva tu stale povysenecky papagajujes, ze kavovar je nutne nejaka luxusna komodita a ze ty si netusila, ze niekto kupuje za 200€. No predstav si ze ano, ludia kupuju spotrebice aj za 20€, kazdy podla svojho rozpoctu. Niekolko z nas ti tu dalo priklady dobrych kavovarov do 200€ tak neviem, o co ti ide.
@anonym_f48e04 nepropagujem a nie dobrý kávovar nekúpiš za 200€ ,teda ano ak chces piť kávu len tak
No ano netušila som,že to niekto používa na denne báze ,kávovar sa kupuje na vychutnajte kávy a nie na vyhadzovanie peňazí
@spolumatka určite vyber niečo z Delonghi v tej cene asi automat nenájdeš ale aspon pákový. Mame štvrtý kazdy iny model v inej cenovej relácii ale su super. Philips bol nanič vkuse bol v servise.
Autorka, mám už tretí rok tento Delongi a som s ním spokojná 🙂
https://m.alza.sk/delonghi-dedica-ec-685-bk-d47...
Ja mam pakovy tchibo lapressa. A kavu meliem zvlast
@katka533 dobrý večer, chcela som sa opýtať skúšali ste.do pakoveho kávovaru napríklad dať aj už namletým kávu napr.poradsku? Či nie je to dobré? Ďakujem krásne za info🙂
@katka533 dobrý večer, chcela som sa opýtať skúšali ste.do pakoveho kávovaru napríklad dať aj už namletým kávu napr.poradsku? Či nie je to dobré? Ďakujem krásne za info🙂
@martulka1990 ahoj, vzdy je najlepsie robit z cerstvo pomletej kavy a to aj preto, lebo kazda kupovana mleta kava je inak jemno ci hrubo pomleta.. ak ta kava je moc nahrubo, tak kavovar nevie vyvinut taky tlak na tu kavu a voda len rychlo prejde tou kavou v pake. Potom je ta kava o nicom, riedka, bez ci malo peny. Aj ked kupime zrnkovu kavu, tak ona casom sa meni ako je otvorena. Po nejakom tyzdni dvoch uz nastavujeme mlyncek o stuoen nizsie na jemnejsie mletie, aby to urobilo fakt take kremove presso s penou.
Ale ak si typ co pije objemovo velke kavy, mozno aj mieka vela ci sladidla do toho, tak mozno ten rozdiel v mleti az tak neuvidis.. potom je to asi aj jedno. Najviac je to citit pri malych/mensich kavach, kde chces tu penu, koncentraciu
@martulka1990 môžeš rovno mletú ale zvykne byť veľmi najemno a nepretlačí dobre. A Popradská nie je dobrá káva. Ak chceš dobrú, popozeraj nejaké lokálne pražiarne, pozri aj stránku blogokave.sk, ja som kávu pila roky len v kaviarni a nechápala, prečo si doma neviem spraviť dobrú kávu.
@martulka1990 ked som mala kedysi pákový , dávala som si mlet kavu v Tchibe, aby som nemusela mat doma mlynček .Poradili , vybrali ktoru , navazili mi ju a rovno pomleli. Bolo to fajn ak mas v okolí Tchibo niekde
@martulka1990 asi to ke v pohode, ale ako pisu vyssie , lepsia je doma zomleta, aj chutou, aj vonou.

@minenkaa prosim ta, to sa uz neda citat. Co mas vypite? 🤷♀️A to myslim vazne a nechcem ta urazit. Autorka sa pyta na kavovar do 200€, tak snad nebudeme tocit o 3 tisicovom kavovare ci? 🤔
@liv1 ale veď ja som iba napisala, že s ty delinghi dala zlu info a jednoducho sa toho chytila ,ja za to nemôžem,že to nepochopila ,už jej to nemám ako cez písmenka vysvetliť
A ešte kde ja ponúkam alebo nútim taký dráhy kávovar