Ktorý koberec sa hodí viac?
Poraďte ktorý vybrať

tmavý..
Tmavý, bledý sa úplne stratí
Asi to nie je možnosť, ale ja by som dala nejaký úplne farebný
Máš krásne podlahy, koberec tam nedávaj 😊
Podla toho aky styl preferujes, tmavy bude viac elegantny a ten svetly bude klasika.
Viem ze sa nepytas, ale je to velmi tmavy priestor, hodilo by sa nieco velmi blede, ale zaroven nieco co by to cele ozivilo takze aj nejake farby
Takto z toho kuska to posobi ako priestor az privelmi rozbity na drobne.
No ale ked uz, tak ten tmavy. Aj ked zalezi, ako velky vlastne je.
Tmavy
Z tých dvoch tmavý. Ale mne by sa tam hodil biely.
Hlavne je omyl davat takto podlahu. Mala byt jednoliata, ten bledy pas nevyzera dobre. Skoda...
No takto sme ho uz kúpili bohuzial.. Aj s dlazbou aj podlahou.
@babulkomale
Tak to ano, to je skoda prerabat nanovo. Az sa trochu znici 🙂
Z tychto ani jeden. Ak uz tam chcete koberec isla by som do farby alebo niecoho vyraznejsieho.
Určite tmavý, ten bledsi sa tam nehodí vôbec, ma úplne iný odtieň ako tá bledsia podlaha.
Ja len, ze tmavy koberec je velmi neprakticky. Vidno na nom vsetko, kazdu mini smietku. Mali sme v minulosti, ale uz nikdy viac by som nedala.
@pandeia aj biely mi pride neprakticky z rovnakeho dovodu
a je tam ten koberec nutny?
@tykat farebný nechcem, pretoze hned vedla v obyvacke je tento a ziadny vzor ani ina farba ako hneda mi k tomu nejde, nie su tam dvere, cize je to plynuly prechod z chodby do obývačky.
Jasne, tak potom "spinavobiely" taky prirodny.
Svetly jednoznacne. aby tam tmavy nesvietil je to nevkusne radsej nech splinie ukaze to elegantnejsie nie tak lavno ako ked tam das tmavy
Ja celkom nerozumiem kam chceš umiestniť ten koberec. Má to byť presne ten mini koberček alebo sa iba pýtaš na farbu a chceš ním zakryť celú dlažbu? Ak len ten okrúhly koberec, tak načo, kam? Nedávala by som tam nič. 🙂
@evaachesa chcem ho presne tu, priemer 90cm, pride mi to prázdne, z foto to tak nevyzerá ale chyba mi tam cosi
Tak toto bude vyzerať dosť čudne, hodiť uprostred tej chodby okrúhly koberec. Už keď tak tam daj nejaký normálny koberec.
@evaachesa nemam lepsiu fotku kde by bolo vidno to prepojenie chodby z obývačky do kuchyne. Proste mi tam vizuálne niečo chýba... Prírodné
@evaachesa klasicky sa mi tam nehodil kvôli tomu sikmemu zrezu medzi dlazbou a podlahou... Neviem si predstaviť ako by to vyzeralo s nejakým obdlznikom
Tak ono už to že tá dlažba je inej farby ako vedľajšie izby robí svoje. Podľa mňa to bude už príliš tým kobercom. Ale zase urob tak aby ste boli v spokojní...zase nemôže sa to páčiť všetkým, hlavné je nech sa to páči vám. ☺️🌷
Ano, jednoznacne bude to elegantnejsie
Je to fajn tak ako to je, nič by som tam nedávala, mne by tam ten koberec asi aj vadil (vizuálne aj prakticky). Ale jasné, vy sa zariaďte ako vám vyhovuje. Ak už, tak ten najsvätlejší.

tmavy