icon

Ktorý koberec sa hodí viac?

16. aug 2023

Poraďte ktorý vybrať

Ktorý koberec sa hodí viac?
sella38
16. aug 2023

tmavy

deti95060810
16. aug 2023

tmavý..

pribinak
16. aug 2023

Tmavý, bledý sa úplne stratí

bluka2
16. aug 2023

Asi to nie je možnosť, ale ja by som dala nejaký úplne farebný

triss83
16. aug 2023

Máš krásne podlahy, koberec tam nedávaj 😊

domkakvet
16. aug 2023

Podla toho aky styl preferujes, tmavy bude viac elegantny a ten svetly bude klasika.

liv1
16. aug 2023

Viem ze sa nepytas, ale je to velmi tmavy priestor, hodilo by sa nieco velmi blede, ale zaroven nieco co by to cele ozivilo takze aj nejake farby

moonlight1210
16. aug 2023

Takto z toho kuska to posobi ako priestor az privelmi rozbity na drobne.
No ale ked uz, tak ten tmavy. Aj ked zalezi, ako velky vlastne je.

ankare
16. aug 2023

Tmavy

alenka7777
16. aug 2023

Z tých dvoch tmavý. Ale mne by sa tam hodil biely.

babulkomale
16. aug 2023

Hlavne je omyl davat takto podlahu. Mala byt jednoliata, ten bledy pas nevyzera dobre. Skoda...

autor
16. aug 2023

No takto sme ho uz kúpili bohuzial.. Aj s dlazbou aj podlahou.
@babulkomale

babulkomale
16. aug 2023

Tak to ano, to je skoda prerabat nanovo. Az sa trochu znici 🙂

tykat
16. aug 2023

Z tychto ani jeden. Ak uz tam chcete koberec isla by som do farby alebo niecoho vyraznejsieho.

kristiii
16. aug 2023

Určite tmavý, ten bledsi sa tam nehodí vôbec, ma úplne iný odtieň ako tá bledsia podlaha.

pandeia
17. aug 2023

Ja len, ze tmavy koberec je velmi neprakticky. Vidno na nom vsetko, kazdu mini smietku. Mali sme v minulosti, ale uz nikdy viac by som nedala.

autor
17. aug 2023

@pandeia aj biely mi pride neprakticky z rovnakeho dovodu

sella38
17. aug 2023

a je tam ten koberec nutny?

autor
17. aug 2023

@tykat farebný nechcem, pretoze hned vedla v obyvacke je tento a ziadny vzor ani ina farba ako hneda mi k tomu nejde, nie su tam dvere, cize je to plynuly prechod z chodby do obývačky.

tykat
17. aug 2023

Jasne, tak potom "spinavobiely" taky prirodny.

juliacenc
17. aug 2023

Svetly jednoznacne. aby tam tmavy nesvietil je to nevkusne radsej nech splinie ukaze to elegantnejsie nie tak lavno ako ked tam das tmavy

autor
17. aug 2023

@tykat
@juliacenc dat ten naľavo?

evaachesa
17. aug 2023

Ja celkom nerozumiem kam chceš umiestniť ten koberec. Má to byť presne ten mini koberček alebo sa iba pýtaš na farbu a chceš ním zakryť celú dlažbu? Ak len ten okrúhly koberec, tak načo, kam? Nedávala by som tam nič. 🙂

autor
17. aug 2023

@evaachesa chcem ho presne tu, priemer 90cm, pride mi to prázdne, z foto to tak nevyzerá ale chyba mi tam cosi

evaachesa
17. aug 2023

Tak toto bude vyzerať dosť čudne, hodiť uprostred tej chodby okrúhly koberec. Už keď tak tam daj nejaký normálny koberec.

autor
17. aug 2023

@evaachesa nemam lepsiu fotku kde by bolo vidno to prepojenie chodby z obývačky do kuchyne. Proste mi tam vizuálne niečo chýba... Prírodné

autor
17. aug 2023

@evaachesa klasicky sa mi tam nehodil kvôli tomu sikmemu zrezu medzi dlazbou a podlahou... Neviem si predstaviť ako by to vyzeralo s nejakým obdlznikom

evaachesa
17. aug 2023

Tak ono už to že tá dlažba je inej farby ako vedľajšie izby robí svoje. Podľa mňa to bude už príliš tým kobercom. Ale zase urob tak aby ste boli v spokojní...zase nemôže sa to páčiť všetkým, hlavné je nech sa to páči vám. ☺️🌷

juliacenc
17. aug 2023

Ano, jednoznacne bude to elegantnejsie

kristiii
17. aug 2023

Je to fajn tak ako to je, nič by som tam nedávala, mne by tam ten koberec asi aj vadil (vizuálne aj prakticky). Ale jasné, vy sa zariaďte ako vám vyhovuje. Ak už, tak ten najsvätlejší.