Ktorý parný mixér je najlepší na príkrmy?
Ahojte, tie čo máte parný mixér, s ktorým ste spokojné? Využívali ste ho aj dlhšie ako pri prikrmoch?
Ahoj, my mame taky starucky zdedeny po viacerych detoch a staci. Pari aj mixuje
@janetinka27 na čo ho prosím ťa inak v domácnosti využívaš?
Tedasom tym chcela povedat, ze staci aj lacnejsi.teda podla mna.mozno su aj ine nazory.za mna super vec.prve prikrny som skusala varit na sporaku a spalila som 3 male hrnce,pretoze sa vari male mnozstvo a ked sa clovek pozabudne,tak to zhori
Zatial parim prikrmy, snad ho vyuzijem neskor, varenie na pare je zdrave, akurat to uz nebudem mixovat.je tam vsetko hotove v "jednom hrnci"
Inak na nic, iba dietatu. Lebo je to male na dve dospele porcie.ale kludne si tam mozes uparit prilohu k obedu, zeleninu ale aj maso
Inak na nic, iba dietatu. Lebo je to male na dve dospele porcie.ale kludne si tam mozes uparit prilohu k obedu, zeleninu ale aj maso
@janetinka27 ja hrnce na zdravé varenie mám. Ide mi o to, že či kúpiť len mixér alebo rovno parný mixér, že nemusím špiniť hrniec a rovno to všetko spravím v tom
My sme kupovaliii, hladali recenzie, čo najlepší, eno nuno. Ak budeš veľmi chcieť, pohrabem sa v skrini, čo za značku to bolo. Pointa je, že po cca 3 mesiacoch prikrmov nič mixovane do úst nezobral. Za tie 3 mesiace navaris aj na sporáku. Jedna z najzbytocnejsich vecí čo som ako nová mamička kúpila...
My sme kupovaliii, hladali recenzie, čo najlepší, eno nuno. Ak budeš veľmi chcieť, pohrabem sa v skrini, čo za značku to bolo. Pointa je, že po cca 3 mesiacoch prikrmov nič mixovane do úst nezobral. Za tie 3 mesiace navaris aj na sporáku. Jedna z najzbytocnejsich vecí čo som ako nová mamička kúpila...
@bambulkaaskatulka čiže podľa teba stačí iba obyčajný mixér?
Jasné
A ešte by som sa chcela opýtať, do čoho potom dávate čo zostane do mrazničky?
a to co zostalo, ked sa pytas, tak som normalne so sackov davala a robila take batozteky. alebo som aj videla, ze do formy na lad davaju zmrazit a potom do sacku uz iba presypu.
Tak vyhoda toho paraku je v tom,ze tam hodis co chces a zapnes a odides,vypne sa to samo.
Avent predáva také kelimky, nám to vždy stačilo na jednu- dve porcie. Sáčky mi prišli také...že človek sa nemôže spoľahnúť ani na tesnosť ani na hygienu...ale tak každý to má inak
Avent 2v 1

Ahoj, my mame taky starucky zdedeny po viacerych detoch a staci. Pari aj mixuje